Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר לצרכן בארץ הוא פי 3 (!) מהמחיר לצרכן בארה"ב.

זה לא ברור מההודעות הקודמות שלך.

מתחדשת*

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי.

בכל ההתכתבות בשרשור הזה השוותי מחיר לצרכן בארץ אל מול ארה"ב. אני מקווה שעכשיו סגרנו את הסוגייה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה גם לא תקבל תשובה

ואתה יודע למה כי נקודת היציאה שלך היא כל כך לא נכונה ומוטעית שאין טעם לענות לך

אם אתה רוצה תשובה הגונה למה המחיר בארץ הוא כמו שהוא אז תרד מהעץ הגבוה והשיקרי שיבואני מרויחים פי שלוש

זה שקר וכזב ואתה מטעה את כולם וגורם לבדיוק הפוך ממה שהפורום הזה צריך לייצר

מעבר לכך אני לא יודע מהיכן אתה לוקח את הנתונים שלך לגבי יוקר המחייה בחו"ל

אני יודע בוודאות כי חייתי באל איי 10 שנים ופתחתי וסגרתי שם עשרות עסקים וילדיי נולדו שם שאין מצב שביחסיות של משכורת ממוצעת ושווי השקל מול הדולר שיהיו כאלה מיסי עירייה על נכס

שלא לדבר על 15 + 19 אחוז מס בכל הקשור לרכב (בארה"ב אם אני לא טועה מדובר על 6%) שלא לדבר על מע"מ של 16% שהממוצע בארה"ב הוא באזור ה 8% ושלא לדבר על מכון התקנים שעושה צרות ומחייב אותנו ללא רחם גם אם הבאנו את הדירקטיבה הנכונה ומה על תיקוני מעבדה והחזרת סחורות משומשות

הקיצר זה רק על קצה המזלג ומבלי לדבר על שלטונות המס ועל ימי מילואים ועל צ"קים חוזרים ועל חיובי עמלות בנקים וכרטיסי אשראי שגובלים בגניבה ומה על מימון מחסן סחורה שנע בין 600-800 אלף ש"ח בכל רגע נתון

מה אתה יודע איתמר ?? בעצם די כלום ואני מאחל לך בכל לב שלא תדע כלום במסחר הזה ושתמשיך בדרך הלימודים והפיתוח האישי שלך כי זו הדרך הנכונה כי המסחר בארץ הופך להיות קשה עד בלתי אפשרי

שים לב שאתה בעצמך כתבת לא מזמן הספד על הענף ועל היבואנים בארץ

לפעמים אני ממש לא מבין את הדו פרצופיות

ושרשורים כאלה שנובעים מחוסר ידע ובאים ממקום לא נכון בטח שרק מחמירים את המצב

איתמר עצתי לך היא שתמשיך להתעסק בניהול הפורום אם זה עושה לך טוב אבל במקביל תדאג לסיים את לימודיך ואולי להמשיך לתואר שני ותתפוס מעמד בשוק האקדמי בארץ כי שם העתיד

ותעזוב לנו אלו שעשו את הטעות ושמו יהבם במסחר להמשיך להתבוסס בבוץ ותשתדל לא להחמיר לנו את המצב

דרור

פורסם

איתמר, ההשוואה הזו אינה נכונה, ראה ערך כמה אוהלים באיזה רחוב נידח בתל אביב.

השוואה נכונה היא השוואת מחיר של שני מוצרים באותו השוק, בין אם אמריקאי או ישראלי, ולא לאחר המרת מטבע.

מתחדשת*

פורסם
אם אתה רוצה תשובה הגונה למה המחיר בארץ הוא כמו שהוא אז תרד מהעץ הגבוה והשיקרי שיבואני מרויחים פי שלוש

איפה ראית שרשמתי שהיבואנים מרוויחים פי 3? שאלתי למה לי, כלקוח בארץ הקודש המוצר עולה פי 3.

למה גבינה צהובה של תנובה, שמיוצרת בארץ, נמכרת בארה"ב בחצי מחיר מאשר בארץ? זו לא גנבה?

ואיפה אתה רואה דו פרצופיות? הענף גווע כי מגיע לו לגווע. שנים של מונופולים ומחירים מופקעים מתפוצצים בפרצוף. זה התחיל מייבוא פרללי ונמשך במהפכת האי-ביי והפורומים. אם היבואנים בארץ היו פחות חזיריים ונאבקים על השירות והלקוחות כנראה זה לא היה מגיע למצב הזה ולא הייתי נאלץ לרשום את השורות האלה.

אולי אתה בתור יבואן מתמחר את מוצריך בצורה הוגנת ומעניק שירות נפלא ללקוחות, אבל אני מדבר על הענף הזה בכלליות ופייר? מאוד משמח ומעציב אותי בו זמנית לראות את גסיסתו. מחירי הציוד הזול צנחו בעשרות אחוזים ו"יבואני מדבקה" צצים כפטריות אחרי הגשם. יבואנים גדולים ששלטו בשוק שנים נעלמים. אנשים מזמינים ציוד איכותי מאי-ביי במחירים שבארץ אפשר לקנות מוצרים בינוניים.

אז אולי אני לא אהיה טרכטנברג הבא, אבל את המציאות אני רואה מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מצריך מחקר.

יש חומרים דומים עד זהים לסקנד סקין ולדיינמאט אקסטרים במחירים טובים. בעיקרון משלוח ימי מתבסס על נפח ולא על משקל, ולכן אפילו על הזמנה גדולה משלוח יעלה רק כמה עשרות דולרים ולא 100+ שהיה עולה משלוח אווירי לקיט בודד. לדעתי שני אנשים ומעלה שיזמינו קיט או שניים יגלו שההזמנה משתלמת מאוד ביחס לכמות החומר שיקבלו.

איתמר.

פורסם

הממממ נתת לי כאן מידע מאוד מעניין אם אי פעם ארצה לעשות בידוד מאסיבי לזוג דלתות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=323&oid=j1kvqbfkhfw3juj4iir2kibk

EXTREME במחיר מעולה ,יחסית למחירי משלוח מארה"ב והוא גם מוכר יריעות בודדות בפחות מ 150.

הבעייה של העסקים בארץ כל אחד פותח וחושב שהוא יצליח ,נלחמים על אותו פלח שוק באמצעים לא כשרים ,בסוף גם אם תרצה ללכת לקראת הלקוחות תפסיד כי אחרים יאכלו אותך במוצרים אחרים ודרכים לא כשרות ,שוק חופשי :roll:

פורסם

התמחור בארץ הוא שערוריה.

אני אתן כמה דוגמאות אקטואליות לי.

פיוניר VSX421. רסיבר פיוניר דגם 2012.

בדיוטי פרי עולה 200 דולר. נגיד 750 שקלים. נוסיף מיסים בהגזמה. יוצא 900 שקל!

בחנות עולה.... 2050 שקלים לפחות.!! וראיתי בחנויות גם ב 2300.

למה בחנויות הוא עולה 1100-1500 שקל יותר!!!!

זה מחיר כפול עד פי שלוש.!@!

בחו"ל (אמזון) פיוניר דגם 521 אחד מעל ל 421. עולה רק 230 דולר! בארץ ב2 מקומות שבדקתי 2500 שקל

לפי הנחה הזו ה421 יעלה בחו"ל כ 190-210 דולר

אז למה אפשרי בדיוטי פרי מחיר הגיוני וסביר? ובחנויות לא?

אתה יודע בתחום הזה. (מערכות לבית) יבוא אישי שולט מעוד.

דוגמא נוספת. אונקיו 609 ביבוא אישי. יעלה 2300 -2400 שקלים! עד הבית. + שנאי עוד כ 300 שקלים.

בארך המגבר יעלה כ 4000-4500 שקלים. אגב בחו"ל למגבר יש אחריות !@ ושירות.

וכאשר המגבר יקר יותר. ההפרשים עצומים יותר!

מגבר של 10K שקל בארץ , עלה בחו"ל כחצי!! כולל משלוח!.

כנ"ל רמקולים. וכנ"ל אביזרים מסביב.

חיפשתי מדפים לארונית מערכת שבסלון. (תמונות בקרוב)

בחו"ל העלות היתה סביב 15 דולר. באירופה סביב ה 25 יורו. בארץ! 150 עד 180 שקלים למדף.

כאשר הפעלתי קשרים. והגעתי ליצרן מדפים המחיר השתנה ל 75 שקלים לפני מע"מ.

אתה רוצה להגיד לי שהוא לא מרוויח על המדף? אגב מדפים כאלו (סינים) אצל יבואן גדול. ביבוא מחו"ל עולה כ 50-60 שקלים לפני למשווקים. ואת זה אני יודע בוודאות.

למה המחיר כל כך יקר? זה פלטת מתכת!@! מכופפת. בלי כלום.

איזה הסבר אתה יכול לתת להפרשים! אגב גם שם יש עובדים שכירות ועוד. על מה אני צריך לשלם עוד 100 שקל.

אגב ליבואן הדף עולה גרושים. המידות הן חצי מילימיטר עובי. 60 ס"מ על 40 ס"מ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=323&oid=j1kvqbfkhfw3juj4iir2kibk

EXTREME במחיר מעולה ,יחסית למחירי משלוח מארה"ב והוא גם מוכר יריעות בודדות בפחות מ 150.

הקיט הזה עולה לצרכן 90$ בארה"ב, כולל משלוח עד הבית.

בארץ 194$ בחנות. למה? אני רוצה תשובה פשוטה למה.

המצחיק (עצוב?) הוא שהזמנה מחו"ל + משלוח + מיסים + משלוח בארץ עד הבית עדיין יותר משתלמת, אומנם רק בכמה שקלים, אבל יותר זולה.

אבל הנה, יש עוד חומר של חברה בשם B Quite שאני בספק עד כמה הבדל יש בינו לבין החומרים של דיינמאט וסקנד סקין.

50 פיט רבוע (שזה יותר מכפול כמות החומר שיש בקיט TRUNK של דיינמאט) עולה 90$ בארה"ב ואפילו מקבלים רולר עץ מקורי של דיינמאט במתנה.

במילים אחרות, ב 700 ש"ח הכל כולל הכל מקבלים כמות חומר שמספיקה לבידוד של שני רכבים!

נו, אז אתה עדיין חושב שהעסקה בלינק שנתת היא טובה?

איתמר.

פורסם

איתמר אני אתן לך את התשובה

כי אם לא אני לא אתה ולא הצרכן התמים שלא מכיר קנייה מהאינטרנט לא נקנה מהחנויות שמייבאות לארץ אז איך בדיוק אתה רוצה שהיה להם כסף לאודי החדשה עם מנוע ה 4 ליטר ותאמין לי עם מחירי הדלק של היום אי אפשר להתפשר על פחות ממנוע 3.6 ליטר

ועזוב את כל הבילוים הוילה בגדי המעצבים של הילדים חליפות יקרות השעון שעולה 25K ש"ח אבל היי זה תכשיט יפה ששווה כל שקל ושקל

אז אחרי כל זה תסביר לי אתה איך בדיוק אתה רוצה שהם יחיו אם המחיר לא יהיה פי 3 מהארץ?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

איתמר שלום רב

שים לב להודעה מעליי ותראה לאן לקחת את השרשור

ממש תעודת עניות !!

אני מבקש לציין שאני פונה אליך מבין כולם כי אתה מייצג את הנהלת הפורום כאחד המנהלים

דרור

פורסם

לא הבנתי מה הבעייה?

תקרא שוב את ההודעה הראשונה בשרשור זה ותגיד לי מה הבעייה.

איתמר.

פורסם

אהובי שי אני אומר את מה שאמרתי אחרי שחוויתי על בשרי את השירות הגרוע, המחירים הלא הגיוניים ובזבוז רב של כסף.

נוכחתי לדעת שגם אחרי שאני מביא מוצר מחו"ל יוצא לי הרבה יותר זול לייבא באופן אישי מאשר לקנות מחנויות פה בארץ או אפילו ישר מהיבואן.

שים לב לשרשורים הקודמים שלי פרסמתי מודע על הסאב שנקרע לי, לא אנקוט בשם של החנות ומי המוכר שמכר לי אותו ואת המגבר ה "חדש" שהפעיל לי אותו אני רק יציין שהמוכר דחף לי תיבה לא מתאימה בעליל ולכן נגרם הנזק הרב לסאב שלי.

כמובן שאין פתאום אבא ואמא וכשרציתי רק שיחליף לי את התיבה לתיבה מקורית נענתי ב"אל תדאג זה בטיפול" אולי בחתונה שלי אני יראה את התיבה.

לכן יותר משתלם לא לקנות מפה מהארץ כי בתכלס בסופו של עניין אבא ואמא מחו"ל יותר מאמין מבארץ.

לצורך העניין רדיו דיסק דאבל דין כולל משלוח והכל הדגם שיש לי בחתמימה עולה בחו"ל 1600 ש"ח כולל משלוח כולל מכס כולל שליח עד הבית

תסביר לי למה המחיר הכפול בארץ?

3200 ש"ח על מה :|

אותו דבר סטים של DLS הבאתי לי מחו"ל up6i במחיר של 1100 ש"ח כולל המכס בכניסה לארץ

למה פה בארץ המחיר הוא 3XXX ש"ח ומעלה

ואני הבאתי את הסט הזה כצרכן פשוט לא כספק וכיבואן שמביא כמויות.

לכן התגובה שלי, על הצרימה המרה של הגזל שנוצר פה בארץ, על זה שיש עוגה אחת גדולה שכל הטיקונים אוכלים ממנה והם תמיד רעבים לעוד והאזרח הפשוט ממן את העוגה הזאתי.

זה למה אני כלכך ממורמר על השוק פה ועצבני על כל מה שמתנהל פה בארץ.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

• תוכן חדש...