Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש פערים עמקים במחירים בין חו"ל לארץ (מזל שלא בדקתם בכמה נמכר האוטו שלכם בחו"ל - הייתם ממש מתעצבנים) אבל יש נושא אחד, בעצם שניים שלא ציינתם. כאשר קונים מוצר מחו"ל, צריך לזכור שהמוצר מגיע למעשה בלי שום אחריות (אלא אם תשלחו חזרה, על חשבונכם, את מה שקניתם...) וגם לא את השירות והייעוץ הפרונטאלי שקשה למצוא לו תחליף יעיל. לדעתי אכן משתלם לייבא בעיקר מוצרים "טיפשים" כמו יריעות בידוד, אבל כאשר קונים מערכת צריך לבדוק טוב טוב את העלות מול התועלת...

"החיים הם כמו קפה. כל יום שהוא לא שחור-זה נס"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור מעליי.

אתה שוכח שהמחיר בחו"ל הוא כולל שאחריות. והמחיר בארץ גם כולל. אבל הוא כפול.

תביא מחו"ל במידה והתקלקל. שלח למעבדה. מקסימום יעלה טיפה. במקרה הגרוע ביותר. תביא עוד אחד.

אתה עדיין תהיה שווה למחיר בארץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

kobi ds, לא רק שלמוצר יש אחריות, גם לרוב לא יתחמקו ממך בכל מיני תירוצים מטופשים.

צריך לזכור שאחוז הכשלים ברדיו דיסקים ומגברים ממותגים מוכרים הוא אפסי, ועל רמקולים גם ככה האחריות יפה על הנייר בלבד.

כמו שאלי אמר, גם אם מתרחשת תקלה ניתן למסור את המכשיר לתיקון בארץ ושיעלה כמה שיעלה. מקסימום מביאים מכשיר חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהה - מקסימום להביא לוויתן חדש - 4K שקלים ורוב רובם מגיעים, עם תקלות - באסה!

כל השאר עם זאת - סבבה.

יש עוד משהו אחד שאת זה אני לא יודע עם קיים בארץ או לא -

כשהייתי באחת הנסיעות שלי לארה"ב קניתי שם קיקר ZX650.4

עכשיו, השנה היתה 2008 ומכירו של מגבר כזה שם עמד על כ400 דולר - אבל!

המוכר בדיוק אמר לי שנשאר להם דגם אחד של המגבר הזה משנת 2006, חדש דנדש, ארוז לא נגוע ובדיוק אותו הדגם רק שנתיים כנראה שכב להם במחסן.

הם נתנו לי אותו ב250 דולר כולל אחריות מלאה!

איזה דיל מטורף זה היה :-P:-P:-P (כשמכרתי את המגבר ביד2 בתכלס מכרתי אותו במחיר יותר גבוה ממה ששילמתי עליו ועדיין זה היה הרבה יותר זול מלקנות כאן אחד כזה חדש)

השאלה היא:

יש חוק בארץ הזאת לגבי הורדת מחיר למוצרים חשמליים שלא נמכרו במשך תקופה ארוכה?

אני בטוח שגם אם תקנו מקרר שתגלו שהוא כבר בן 5 (כן כן, זה כמעט קרה לי) עדיין יגבו מכם מחיר מחירון בן יומינו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איפה בארץ תמצא 50SQ/f של חומר בידוד ייעודי לרכב ב 700 ש"ח, כולל מיסים כחוק (כי לפי דרור אנו מתעסקים בהברחות) וכולל משלוח עד פתח הבית???

700 זה אומנם מחיר יפה אבל אם תוסיף כמה שקלים אפשר להסתדר

למשל:

ב 1000 ש''ח אני יכול להביא לך קיט 9 יריעות של דינמייט אקסטרים עד פתח הבית.

מחיר יפה לכל הדעות יחסית למה שהולך בארץ.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד

9 יריעות של דינאמאט זה 36daft לערך (עורך שגיאות מרגיז של אייפון)

איתמר מביא לך הרבה יותר מזה ב700

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהו ניסה את חומרי הבידוד של sounddeadenershowdown.com ? (אותו הבחור שכתב את המאמר שתורגם פה בפורום מציע עכשיו חומרי בידוד משלו למכירה).

מהדיון פה הבנתי שהמיסוי יהיה כ-50% ממחיר החומר + מחיר הובלה, נכון?

פורסם

רגע. לפני שאני מגיב (הרגע סיימתי לעבור 11 דפים ארוכים!! של עצב גדול. על העבר ועל פורום אחר.) (פרוייקט מתעדכן BMW). ואני חייב להגיד. שיחיאל התגעגתי. וכנ"ל MR SUB. וורזי וניר, שמזמן לא ראיתי אתכם.

ולשרשור

למי שמבקש לקנות כמות קטנה. פרוש. דלת או שתיים. 4-6 יריעות.

המחיר בארץ יהיה יקר. אבל יבוא של זה יהיה לא בטוח משתלם בגלל המשקל. והפרש לא מעוד גדול. אבל סביר מבחינה של הפרש זמן והתעסקות

אבל למי שרוצא לעשות פרויקט בסגנון שלי אצלי הלכו 45 יריעות הגדולות של סקנד סקין. / וישראל (גו'ניור) ועוד (שכרגע לא עולים לי בראש). וצריכים כבר כמות רצינית. היבוא ישתלם. (להערכתי)

לגבי המחיר המופרז / לא הגיוני / לא שפוי / גזל / ועוד . זה עניין אחר.

העובדה שיבואנים כאן מוכרים ציוד איכותי (לא נכנס למי ומה ) במחירים קרובים לחו"ל. עדיין יכולים להרוויח.

אני בטוח שיבואנים אחרים (ואמרו את זה) יכולים לנסות ללכת בכיון. ולתת מחירים הגיונים יותר.

הרי. השוק ימשיך לקנות. עם לא מהארץ , אז מחו"ל.

במקום שנתח שוק גדול (ואני חלק ממנו) פונה לשווקים בחו"ל לקנות ציוד איכותי בזול. כי הוא בארץ עולה עשרות מונים.

יפנה לארץ לקנות. והיבואנים ישמרו את הלקוחות בארץ. (וגם את הכסף.) וימכרו יותר יחידות בנתח רווח נמוך יותר.

אבל בגלל עליית המכירות אולי אפילו יקבלו הנחות גדולות יותר מהיצרנים.

הרי מי יחזיק את השוק? לא היבואנים. וממשיך לקנות. לא היבואנים. מי זה? זה הלקוחות. מי שקונה את הציוד.

ומי בסוף יגרום לשוק לשנות מחירים? בתקווה הלקוחות.

אגב אני חשבתי (זה לא יפה) בפורום כזה אבל. אולי לנסות לעשות חרם על יבואנים גנבים. להמשיך להמליץ על ציוד. אבל במקרה והיבואן גזלן. להמליץ ישר על יבוא מחו"ל. ולדאוג שהוא יבין שהוא בחרם. אולי הוא יתעורר.

אגב זה עבד עם הקוט'ג. למה שזה לא יעבוד עם יבואנים של ציוד אחר?

אגב בקולנוע ביתי. (פורום אחר). יש מספר מגברים שישר ממליצים ליבא מחו"ל. בגלל ההפרש. 2000 שקלים במקרה הטוב.

זה בדרך כלל חצי ממחיר המוצר בארץ!! והפרש של אלפי שקלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי - ההסבר שלך יפה והגיוני מאוד

אבל אתה בטוח שזה עבד על הקוטג'? אתה קונה 2 ב10 במקום 1 ב6

אתה עדיין מוציא 4 שקלים יותר - אני חושב שיותר עבדו עלינו...

בסופו של דבר לעשות פרוייקט בידוד כמו שלך זה לקנות מכולה קטנה - זה פרוייקט בידוד מהנדירים שיצא לי לראות גם בסטנדרטים של חו"ל למעט רכבי תחרויות, אני מדבר כמובן על רכבי חובבים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...