Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סליל מדבקה שמשתמשים בוא להדבקה על חלונות הרכב בשביל להכהות את החלונות..הבעיה שאני לא ממש יודע איפה מוכרים את זה ובכמה.. אשמח אם תעזרו לי.

ד.א. - אני מכרמיאל ככה שרצוי חנויות שמוכרות בצפון.

תודה מראש לעוזרים !!

פורסם
בסניפי אוטו דיפו, בעלות של 35-46 ש"ח.

אוטו דיפו גנבים, דורשים 40 ש"ח לרול.

בדיר אל אסד וסביבה ניתן למצוא בדיוק את אותו הרול ב20 ש"ח.

כאשר שאלתי באוטו דיפו מדוע הם מוכרים רול פי 2 מאשר הוא נמכר בחנות רגילה לחלקי חילוף. נענתי בקול כועס "טוב שאני עושה השוואת מחירים".

פורסם

יש לי שאלה אם כבר חלונות שחורים, אני עשיתי אצל בחור אחד לא מי יודע מה מקצועי אבל יצא בסדר, הבעיה היא שגם מבפנים בקושי רואים, אני לא בטוח איזה אחוז לקחתי אבל אני חושב שזה כמעט הכי כהה (80 אחוז אולי?)

זה בסדר? ומה החוקים לגבי השחרת חלונות קדמיים + שמשה אחורית?

פורסם
יש לי שאלה אם כבר חלונות שחורים, אני עשיתי אצל בחור אחד לא מי יודע מה מקצועי אבל יצא בסדר, הבעיה היא שגם מבפנים בקושי רואים, אני לא בטוח איזה אחוז לקחתי אבל אני חושב שזה כמעט הכי כהה (80 אחוז אולי?)

זה בסדר? ומה החוקים לגבי השחרת חלונות קדמיים + שמשה אחורית?

קדמי אסור אחורי אין בעיה 101ֵֵ% אפילו

פורסם

אמ יש לך רכב ספורט אתה יכול לעשות 20- 30 אחוז מקדימה , אבל זה לקחת הימור , תחני כמה הרכב נראה טוב עם זה ואם יאמינו שזה באמת נקנה ככה

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אמ יש לך רכב ספורט אתה יכול לעשות 20- 30 אחוז מקדימה , אבל זה לקחת הימור , תחני כמה הרכב נראה טוב עם זה ואם יאמינו שזה באמת נקנה ככה

מה פתאום הם בודקים אם זה מדבקה ממש לא בעיה לבדוק את זה.

פורסם

לא ידעתי שלרכבי ספורט יש פריווילגיות... :shock:

ובלי שום קשר, אם אתה רוצה שזה יראה מקורי מהיצרן, זה בטח לא מדבקה.

• תוכן חדש...