Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אבדוק לך מאוחר יותר לגבי הHU. זכור לי כמה דגמים של JVC שלא היה בהם קליפינג אפילו כשהסקאלה על הסוף. לגבי הפרוססור, אני מניח שם לא נכנס קליפינג גם לא יצא, אבל לך תדע.

הוולמן אמור להיות מדוייק, אין סיבה שלא. השאלה היא האם הסתכלת על גל שלם או שהגדלת את הרזלוציהכדי לראות את הקצה העליון של הגל (צורת ה U ההפוכה). ושאלתי האחרונה - האם השתמשת בטונים של 40 הרץ לסאב ו1000 הרץ לקדמיים? רצוי גם שהטונים יהיו מונחתים ברמה של כ5 דציבל.

דיוויד

נ.ב. כיווני גיין אמורים להתבצע כשכל ההגדרות מאופסות. ללא איקוולייזרים, לאודנס וכדומה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הביקורות שקראתי בפורומים בחו"ל והשוואות שראיתי הוא אמור להיות ממש מדיוק

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם

הוולמן מאוד מדויקים, ברזולוציה של peak to peak אתה רואה את הריפלים הקטנים ביותר אפילו. תלוי כמובן גם בדגם. יש להם הרבה.

לנושא שלנו, יכול מאוד להיות שאין קליפינג, זה תלוי בטון באטניואציה שלו באיכות הר"ד ועוד המון משתנים. אל תשכח שגם קליפינג לא אומר דיסטורשן. הקליפינג זה איפה הדיסטורשן מתחיל להיות מסוכן. מתי שהגל מתחיל להתרבע.

לפי מה שאתה אומר יש לך את המערכת SQ המושלמת :). מגביר ומגביר בלי חשש לעיוותים, רק כוון גיין במגבר ואתה מסודר חביבי :).

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני צריך להוריד טונים כשהם מונחתים כבר

ואני בדקתי כמה פעמים לא ראיתי שום עיוות בגל בהתחלה חשבתי שמשהו לא בסדר אבל כשחיברתי את המגברים ראיתי את העיוות בגל

רק לוודא חיברתי את התנין לחלק החיצוני של ה rca ואת השפיץ לפין עשיתי נכון?

פורסם

נכון, יש עוד דרך לבדוק לקליפינג.

חבר את הכל כולל המגברים, תסגור גיינים לגמריי. תתחיל להרים ווליום, אם אתה לא רואה שום סימן לקליפינג גם כשהווליום ברדיו עד הסוף, כנראה שלא יוצא ממנו קליפינג.

לא מצאתי את הדגם הספציפי שלך במקור מידע שלי (SMD) אבל רוב הJVC האיכותיים יותר יצא תוצאה חופשי מקליפינג. לדעתי אין לך מה לדאוג :)

דיוויד

פורסם

זה בסדר שראית עיוותים אחרי המגבר, במידה והגיינים היו פתוחים זה כי המגבר הגביר פי כמה את האות שנכנס אליו. אם נכנס אליו אות שעל פניו נראה נקי ויפה, אבל ברזולוציה גבוהה יותר אפשר לראות ריפלים ברורים, שבסוף, הופכים לקליפינג אחרי כמה שלבי הגברה.

זה בסדר בסה"כ. לרובנו אין מגברי היי אנד, קלאס A בוטיק איטלקיים ג'ובאני ארמני מאני מזומני וכו'. :lol:

תנסה להגיד את המשפט האחרון ממש ממש מהר ואתה תבין על מה אני מדבר! 8)

Volvo S40 T4 MT

פורסם

אתה צודק אבל מגברי jl audio הם לא מגברי low end הם מגברים ממש טובים

אני מקווה שהבדיקה באמת יצאה טוב

השאלה מה אני עושה עם הscope עכשיו לא חבל עלה לי אחרי מיסים 1200 שח אפשר למכור אותו עוד כמה שבועות

פורסם

לא אמרתי שום דבר רע על JL נהפוך הוא, אני חושב שזאת חברה מעולה ומובילה בתחום והציוד שלה לא מבייש בכלל!

תשאיר אותה אצלך, אתה לא יכול לדעת מתי תצטרך אחד כזה ותצטער שמכרת אותו. אחלה מכשיר!

Volvo S40 T4 MT

פורסם

מאיפה אני רוכש דיסק התקנה עם צלילים מקורי 0db וכו'

פורסם

אתה מוריד מהאינטרנט...?? :?

מה זה בדיוק "צלילים מקורי 0DB"?

ואתה לא צריך 0DB כדי למדוד עם סקופ, אם זה למדידה עם סקופ.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

test tone 0db אבל אני רוצה דיסק מקורי כמו האוסף של פוקל איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ

פורסם

תוריד מהאינטרנט...?? :?

בשוק הכרמל בטח לא.

תגגל את השם של הדיסק או כל מה שאתה צריך אני בטוח שיש לפחות כמה עשרות אלפי תוצאות לזה.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

• תוכן חדש...