Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומם לא הבנת את הכוונה שלי מה שאמרת ברור לי.

אני רק מנסה להבין איך הבדיקה מתבצעת בפועל , מן הסתם אני בודק את שתי היציאות ומשווה את העוצמות לפי הנתון מהמולימטר.

דיוויד אני גם כרגע כותב מהאייפון אבל תגיד לי מה אתה בדיוק צריך לדעת ואני אנסה לענות ממה שאני זוכר.

נתונים כלליים הם שהרדיו מוציא עד 5v , הליין מוציא עד 9v והמגבר יכול לקבל עד 9v ההתנגדות היא 4 אוהם.

אני עובד בגישור לכל אלמנט , המגבר מוציא 250 wrms לכל צד ב4 אוהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהספק מלא על טון 1 קילוהרץ אתה אמור לראות בערך 30VAC ביציאה מגושרת סה״כ. זה בהנחה שהכל מכוון כמו שצריך, אני ממליץ שקודם כל תכוון את הליין דרייבר עם סקופ, לפחות שתהיה בטוח שאתה מוציא מתח מקסימלי ללא קליפניג, ואח״כ לעבור למגבר עם סקופ ומולטימטר.

בלי לדעת איפה כיוון הגיין בליין דרייבר יהיה, אין טעם להתחיל למצוא נקודת איזון במגבר. הנקודה הזו תשתנה ככל שתשנה את הגיין בליין דרייבר. דבר איתי בה״פ, אם יהיה זמן בסופ״ש אתה מוזמן לקפוץ ולכוון עם הסקופ שלי :)

דיוויד

פורסם

אני מתכוון לנתק את הליין דרייבר ולחבר ישירות למגבר ולאחר שהעוצמות שוות אז אני יחזיר את הליין.

תודה על העזרה דיוויד אני אנסה למדוד מחר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם אתה עוקף את הליין דרייבר אז פשוט תנגן את הטון בווליום מכובד. תמדוד את שתי היציאות, את הנמוך יותר תרים עד שזה משתווה. תמדוד בVAC. אם אתה צריך עוד עזרה אל תתביש לבקש :) שיהיה בהצלחה!!

דיוויד

פורסם

כדאי שתמדוד גם בVDC סתם בשביל הכיף.

היום גיליתי, שהמגבר שלי בבית אחרי התקרית שהייתה לי איתו אתמול (דייויד!) לא סתם פורק DC הוא מוציא 22VDC לרמקול!! לרמקול!!!!! :) :) :)

כמובן זה סודר אחרי החלפת טרנזיסטור ואיזה נגד שנשרף שבגללו המגבר פרק DC. עכשיו הוא כמו חדש. אפילו נשמע טוב יותר.

יש חידוד בגבוהים. מי אמר פסיכואקוסטיקה??? :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כל הכבוד שלומי! אתה בדרך הנכונה!

למדוד DC גם אולי יועיל בכיווני הגיין, למרות שתמיד תופיע כמות קטנה של מיליוולטים (כמו שדיברנו שלומי) אבל משהו מעל וולט או שתיים זה כבר מחשיד.

את המונו הישן שלי שרפתי והוא פרק לי 80 וולט DC לרמקול, לא כיף בכלל!

פורסם

כמה?!

:lol: :lol: :lol: :lol:

טוב נו, זה מונובלוק של 500 RMS ואנחנו מדברים על מגבר של 40RMS שני ערוצים.

תגיד תודה שנשאר משהו מהרמקול.

נכון לעכשיו הוא מוציא 0.018 VDC משהו לערוץ.

עד כמה שהמולטימטר הזה יכול להיות מדויק. נראה אמין בכל מקרה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

חבל יותר על הכסף שתוציא כשתצטרך להחליף את הרמקולים ששרפת! אל תדבר שטויות סתם, אני מבקש!

קליפיג אי אפשר לשמוע. הדרך הכי מדוייקת לכוון גיין זה בעזרת סקופ.

דיוויד

פורסם

תן לי להבין משהו; רק בשביל למצוא קליפינג????

הקליפינג זה האויב הכי גרוע של הרמקולים שלך וכשיש לך רמקולים אפילו בשווי של 2K ש"ח ברכב אתה לא רוצה לשרוף אותם.

במיוחד כשיש לך סאב 18" בגודל של היוצר שלו!!! :lol: :lol:

Volvo S40 T4 MT

פורסם

את פונה אליי?

קודם כל תלמד לשם מה משתמשים בליין דרייבר. ודבר שני אתה כבר פעם שניה מדבר על ה״מדריך״ שה״מהנדסים״ כתבו אותה.

תשלח לינק בבקשה.

קליפינג לא שומעים, הוא לא נובע רק מהמגבר, אלא גם מהליין דרייבר, קרוסאובר, רדיודיסק, אמפי 3 או אייפוד, לא חסר מקומות שזה יכול להגיע מהם. נראה לי מי שצריך לפתח פה קצת ידע זה אתה.

אין כלי יותר מדוייק מסקופ שיכול לזהות קליפינג

פורסם

אנחנו צריך להקליפ אותך קצת נראה לי...

מעניין אותי מי אלה המהנדסים הגדולים האלה?

יומיים באודיו לרכב... וואו איזה מחמאות!

Volvo S40 T4 MT

פורסם

היום קיבלתי את הסקופ של velleman מדדתי את היציאה מההד יוניט לא קיבלתי קליפינג בדקתי אחריי זה מהפרוססור לא קיבלתי קליפינג הכל במקסימום ווליום. רק במגברים קיבלתי בכיוון הגיין האם יכול להיות

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

• תוכן חדש...