Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עכשיו הזמני סקופ מאייבי כדי לכוון את המערכת האם יש למישהו ניסיון עם זה ???

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה סקופ הזמנת? לי יש dso nano. אם אתה צריך עזרה דבר איתי בה״פ.

שלב הבא זה להביא SMD DD-1. עושה את החיים לי אלף יותר קלים בכיווני גיין..

פורסם

הזמנתי את ה Velleman HPS10SE SCOPE הוא מודד גם rms יכול להיות נחמד

פורסם

הדבר המונפץ הזה של smd מזהה דיסטורשן, משהו שמגיע הרבה לפני קליפינג. אז התוצאה היא יותר איכותית מבחינת שמע.

הdso זה מכשיר אדיר, החסרונות היחידים שלו זה שהוא מאוד קשה לתפעול, אין הוראות בשןם מקום, והוא מוגבל ל100 וולט אם אני לא טועה (בערך 3 קילו וואט) והsmd טוב עד 15 קילו וואט.

פורסם
אין לך ms8 ? מה אתה רוצה לכוון עוד?

זה יותר בשביל לכוון את הגיין

פורסם

אני חושב שזו הדרך המיקצועית היחידה לכוון את הגיין ולהגיע למקסימום

פורסם
הדבר המונפץ הזה של smd מזהה דיסטורשן, משהו שמגיע הרבה לפני קליפינג. אז התוצאה היא יותר איכותית מבחינת שמע.

הdso זה מכשיר אדיר, החסרונות היחידים שלו זה שהוא מאוד קשה לתפעול, אין הוראות בשןם מקום, והוא מוגבל ל100 וולט אם אני לא טועה (בערך 3 קילו וואט) והsmd טוב עד 15 קילו וואט.

צריך להכניס את המשפט הזה לשרשיר של אליקו "אתה יודע שאתה מכור לבאס כש..." אתה קונה סקופ של SMD בגלל שאתה באמת מאמין שאתה תצליח להגיע ל15KW ברכב :-P

שתהיו בריאים :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מאמין שאני יעבור את ה5 קילו וואט בשנים הקרובות. אבל עם הdd-1 זה עניין של דקות ספורות לכוון את הגיינים בכל המערכת, מאשר עם סקופ שיכול לקחת מינימום חצי שעה. זה בתכלס היתרון היחידי שלו.

פורסם

עיינתי קצת בשרשור הזה, אכן יש את הסקפטים שם. המכשיר תוכנן בשביל קלות המשתמש, הוא גם מאוד מדוייק, כשהוא מזהה אחוז 1 THD. אבל אי אפשר להשוות אותו לסקופ.

לדעתי בשביל המתקין הפשוט זה מכשיר נהדר, מאוד קל לשימוש וכיוון הגיין נמצא באיזור הבטוח.

עם סקופ מן הסתם אפשר להוציא טיפה יותר מיץ מהמגבר. אני קניתי סקופ כי א׳ הוא יותר זול וב׳ יותר מדוייק לדעתי, אבל אני לא שולל את הDD-1 הזה.

דן: מה אתה רוצה לדעת בדיוק? איך משתמשים בסקופ לכוון גיין, או ב DD-1?

איך לקרוא גל של תדר בסקופ? איך קליפינג נראה על מסך הסקופ?

תפרט יותר את שאלתך ואני ינסה לענות עליה כמיטב יכולתי :)

דיוויד 

• תוכן חדש...