Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ בקשר למכונת קפה ביתית, להכנת קפוצ'ינו\אספרסו\ לא קפסולות וללא מתחנת קפה.

התקציב סביב 1500 ש"ח.

על מה לשים לב?

איזה פרמטר חשוב?

על אילו החברות להסתכל?

יש מלא חברות עם שם לא מוכר לי, ולכן אני לא יודע ממה להתחיל.

ראיתי משהו כזה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678499

נראה טוב, אבל החברה לא מוכרת לי.

זה בערך הכיוון.

אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ לי, אשמח מאוד.

תודה רבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביקשתי המלצה על מכונת קפה...

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החברה בקישור שצירפת איכותית ומוכרת ולמעשה שם דבר בתחום מכונות הקפה הבייתיות האוטומטיות (הכוונה למכונה שאתה מכניס לה פולי קפה, היא טוחנת אותם, מקצה כמות באופן אוטומטי בהתאם לחוזק שבחרת, מקציפה את החלב, ולאחר מכן גם מפנה את הקפה המשומש לבד למקום המיועד לכך, המכונה שצירפת אינה כזו. מכונה אוטומטית לגמרי תעלה החל מ4000 שח). בכל מקרה, בתקציב הזה הכי טוב "ללכת על בטוח" עם נספרסו. קיימות היום מכונות אוטומטיות מקציפות וכדומה. ב99 אחוז זה יהיה איכותי יותר מקפה שתכין במכונה חובבנית ידנית (במיוחד כזו ב1500 שח).

http://www.nespresso.co.il/html/machineLattissima_plus_re.html

פורסם

האמת שאני לא צריך מכונה אוטומטית.

יש לי כבר 12 שנים מכונה ידנית ביתית, ניסיתי עשרות סוגי קפה איתה.

פשוט הגיע זמן להחליפה לחדשה.

עברו מלא שנים, ואני לא עקבתי אחרי השינויים.

במכונה ביתית ידנית אני יודע להכין קפה יותר טוב ממכונת קפסולות אוטומטית. ניסיון של שנים...

מה שחשוב לי, זה אמינות ומספיק כוח להקצפת חלב. כמובן גם חימום נכון של המים לקפה.

אני גם לא רוצה להיות מוגבל לקפסולות.

פורסם

נתחיל מהסוף, אני דווקא ממליץ לך על מכונה של כרומקס, שהיא זולה מאוד,

פשוטה וללא גימיקים מיותרים, ובטווח של עד 2000 שקל, לדעתי לא תמצא

משהו טוב באופן משמעותי.

לי יש את הדגם הקודם, היום הבנתי שיש אחד שהוא עם צג דיגיטלי, אבל שהמכניקה

ושאר המבנה זהים לדגם שיש אצלי. היא עובדת כמה שנים טובות, בחלקן אפילו קשה מאוד,

ועדיין מוציאה אחלה קפה.

לפי מה שאני יודע, חשוב שלחץ המכונה יהיה 16 באר לפחות, כדי לקבל קפה והקצפה נורמליים.

בנוסף, שיהיה מיכל מים בגודל סביר, שלא תתחיל למלא כל יום מים, זה דיי מעצבן.

לגבי תפעול, הוא דיי דומה ברוב המכונות. תקפיד שאת התחתית עליה יושבות הכוסות ניתן

לשלוף ע"מ לרוקן ולנקות.

לא משנה איזה מכונה תקנה, תקפיד להשתמש במים מסוננים, אני ממליץ על מי עדן, שמנסיוני

עם הכי פחות אבן, מה שמונע את סתימת הצנרת ואת הצורך בניקוי ותיקונים שונים.

בנסוף, לא להתעצל, לנקות את צינור ההקצפה ואת נקודת החיבור בין הידית עליה יושב הקפה,

לבין המכונה, אחרי כל שימוש. זה עוד חצי דקה עבודה, ושומר על המכונה באופן שיתן לה לעבוד

שנים.

• תוכן חדש...