Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה תרומה של נייר מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עקב חיפושי המפרחים היום בין סניפי ACE\הום סנטר למציאת נייר מים בדרגות מעל 600 עלו בתוהו.

האם מישהו יכול למכור\לתרום תמורת סכום סמלי נייר 1000\1200\2000\2500 יתקבלו בברכה.

מאיזור הקריות

דויד

• אחראי פורום
פורסם

אם לא דחוף לך, תגיע בראשון לחנות כלי עבודה אמיתית כמו שזר לדוגמא ואני בטוח שתמצא את זה שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הגיע הזמן להיפטר מהרגלים מגונים ולהפסיק ללכת לאייס, זאת הזדמנות טובה לעשות היכרות עם חנויות האספקה הטכנית באזורך.

רובן אגב מתחילות לעבוד מוקדם, בסביבות 7 בבוקר.

באזור הצפון החנויות בכפרים הדרוזיים עשויות לעבוד בשבת.

פורסם

לא צריך לנסוע רחוק, הבחור מהקריות, יש שזר בצומת וולקן ועוד חנויות רבות לאספקה טכנית במפרץ חיפה, מהצ'ק פוסט ועד הקריות.

פורסם

שזר טיפלה יקר וחסר מבחר (מה נסגר עם החרוזים?!).

"בורג המפרץ", צומת קריית אתא, פנה שמאלה מתחת לגשר, החנות מעבר לכביש. יש מגרש חנייה מאחוריה, או חנייה בסימטא קצת יותר הלאה (פנייה ימינה ברמזור). מחיר נוח ומגוון יפה.

דריש, כמה פעמים להגיד לך,

קוראים להם "גייס" ו"הומו סנטר".

הם מתמחים בחיקוי של כלים ובמחיר מופקע פלוס פלוס (אני מהתחום, אני יודע בכמה הם קונים לעומת כמה שהם מוכרים, ומזדעזע כל פעם מחדש!!! עד כדי כך שאם אני במצב רוח רע אני נכנס לשם כדי לצחוק קצת מהמחירים שלהם!).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מקום זול שיש שם הכל , עלי סלאמה בכפר ירכא בצפון המון מוצרים במחירים מצחיקים, הוא יבואן מאוד גדול נחשב בשוק הערבי (הם דרוזים לצורך העניין) .

אבל אתה תמצא שם לדעתי את המחירים הכי זולים שיש בשוק כיום לכל סוג של כלי עבודה. כמובן שיש סחורהויש סחורה אבל על פי רוב הם מאוד זולים וכרגע אני יודע שעובדים על מתחם גדול מאוד שבו הולכים לפתוח חנות עשה זאת בעצמך בירכא.

בהצלחה וכמו שאמרו מקודם בכל חנות כלי עבודה מקצועית אפשר למצוא את המוצר שאתה מחפש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוראים להם "גייס" ו"הומו סנטר".

הרגת אותי עכשיו:roflmao:

באמת שאין מה לחפש במקומות האלה. אם אני לא טועה הם ואוטודיפו שייכים לאותם בעלים, ובכולם מוכרים את אותו הזבל.

יש גם שז"ר בקריון אם זה יותר קרוב לך אבל הסניף קטן יותר מזה שבצומת וולקן, יש את בורג המפרץ כמו שברווז אמר ומהצד השני של הכביש יש עוד חנות דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני חיפשתי בחנויות כלי עבודה וחומרי בניין מקצועיות ולא מצאתי.

מציע לך לבדוק בebay, קניתי משם לפני מס' ימים כמות של ניירות מים 2000 ו3000 (עדיין לא הגיע המשלוח). באיביי יש הכל: 2000/2500/3000/5000 והמחיר יוצא סביב ה 0.5-1.5 דולר ליחידה, תלוי בכמות. יש בדפים ויש בגלילים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ניירות של 1500 ומעלה יש גם בחנויות לתכשיטנים, אנא הרץ חיפוש בפורום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם
גם אני חיפשתי בחנויות כלי עבודה וחומרי בניין מקצועיות ולא מצאתי.

מציע לך לבדוק בebay, קניתי משם לפני מס' ימים כמות של ניירות מים 2000 ו3000 (עדיין לא הגיע המשלוח). באיביי יש הכל: 2000/2500/3000/5000 והמחיר יוצא סביב ה 0.5-1.5 דולר ליחידה, תלוי בכמות. יש בדפים ויש בגלילים.

אם יחידה מבחינתך אומר גודל של דף A4 (פלוס/מינוס), אז זה לא כ"כ משתלם לכמות קטנה.

בחנות כלי עבודה באיזור שלי אני קונה ב-3-4 ש"ח, מכל סוג, גם יחידה אחת בלבד.

מה שכן - בניירות של מעל 2500, לא נתקלתי באף חנות (אפילו שלשימוש שלי הם ממש מיותרים).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עשיתי בפעם הראשונה רק עם 500 ו1000 ובפעם השנייה עם 600, 800, 1000 ו1200 יצא מעולה.

לא חושב שיש טעם לעלות לרמת עדינות גבוהה יותר.

גליון אחד מכל סוג לכל פנס מספיק. במקרה שלי בפעם השנייה עבדתי עם 8 גליונות סה״כ.

הנה הטופיק שהעלתי אז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2034876&postcount=12

אגב גם בגלשנים ששם רמת החלקות של העבודה הסופית מאוד חשובה לא ראיתי את הצורך לעלות מעל 1200.

פורסם

סתם שאלה, מה זה נייר מים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נייר מים הוא נייר ליטוש עמיד במיים, ובגלל העמידות הזו ניתן ללטש איתו בגרעינים עדינים במיוחד, ע"י הרטבתו במים. מאד יעיל לשימוש בדברים עדינים כמו שיוף עדין של צבע לפני שיכבה נוספת, פנסי מכוניות, כל דבר שאתה לא רוצה לגרום עיוות בגלל החום שבשיוף וכולי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...