Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש נחמד לאללה, מקווה שממפגש למפגש יהיה יותר מוצלח.

היו יותר אנשים ממה שאני רגיל במפגשי דרום והיה נחמד מאוד לראות ג'וניור ורוני שבאו מהמרכז

היה כיף גם לראות פרצופים חדשים

ראיתי שהיו כמה צלמים תעלו תמונות.

ימשיך כבודו..ושבת שלום :-)

A3

K04 Inside

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוהד בטח המיקום היה נח קיבלת קל"ב

מחר תעלה ברכת הגומל ניצלת מהכבל

מפגש מעולה היו חברים ישנים והרבה חדשים מרכזניקים ודרומים

היה אחלה אבל בלי החומוס של רמלה :cry:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני חושב שזה מפגש דרום הגדול ביותר שיצא לי לראות עד עכשיו - היו לא מעט רכבים ובאמת היתה אווירה נהדרת והמיקום טוב.

יש חניון דו קומתי עם צל במידה והיינו רוצים, יש חנויות, שירותים, תחנת דלק (שתיים) הכל קרוב והכל בנמצא - פצצה של מיקום למרות שאני מעדיף את הפסטורליות והאינטימיות של יער המלאכים - אין כמו יער (בגלל זה אני גר בתוך יער...)

נסעתי למפגש דרום בכדי לפגוש שני חברים וותיקים שמאוד רציתי לראות, לדבר איתם מזה זמן רב מאוד - סרול ואלי (שיניים)

אלי - שמחתי מאוד לפגוש אותך שוב, להעביר מידע ולהתרשם - תחזור להגיב בפורום, אל תתייאש.

הרכב החדש פצצה והמערכת נהדרת.

סרול - תסיים כבר ריבונו של עולם ותן לסקנדינביה צ'אנס - אמנם אתה יבואן של ציוד אחר אבל אתה היחיד בארץ עם הסט הזה ויהיה פשוט חבל שלא נוכל לטעום ממנו אפילו קצת.

היה תענוג להפגש איתך ושוב לגלות שאנחנו נהנים להסכים על זה שאנחנו לא מסכימים :-P:-P:-P

מבחינתי באווירה חברית שכזו - שלא נסכים לעולם עד סוף הימים.

אוהד -

אין ספק שאתה סובל ממחלת נפש :-D

ברגע שאתה נכנס מאחורי מקלדת אתה עובר שינוי מאוד מוזר - ברגע שאתה מגיע למפגש תענוג להיות איתך.

יש לך מערכת עם פוטנציאל גבוה ואחרי קצת משחקים היום בהחלט הצלחנו לחשוף חלק נכיר ממנו.

יש לך סאב שיכול לתת תוצאה טובה אבל אתה צריך לתת לו מגבר קצת יותר שמן ובמקום להעלות לו את תחום התדר - להעלות לו את הגיין.

אבל אני חושש שהטוויטר השמאלי שלך לא במיטבו והוא זקוק לביקור אצל הרופא

אפרופו יש בחיים גם תקלות מופלאות - הקטע הזה עם המפתח והסוויץ' יכול להיות מאוד נוח בחניונים :-P:-P:-P

כן ירבו מפגשים שכאלו

אני חושב שיבואנים ומתקינים שכותבים בפורום הזה צריכים להפגש ולדבר אחד עם השני כי מה שקורה בתחום הזה מתחיל להצטייר כטרגדיה נוראית של חוסרי הבנות - בייחוד כשהרבה מהמתחים בכלל לא נובעים ישירות מבעלי המקצוע עצמם.

המשפט הזה נאמר בשביל מנהלי הפורום לקחת ולחשוב על זה - החוסר תקשורת כאן הורס את הכל - פגישת "שולחן עגול" עם גורמים אסטרטגיים יכול להוליד פתרונות חדשים שהפורום הזה עוד לא ראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

והמון תודה לאדי שעזר לי לכוון את המערכת והשקיע יצא מעולה!

ישראל יש לך מזל שלא הייתי במצב רוח קרבי אחרת הייתי קושר אותך לפיאט של אודי ואומר לכולם שזה האוטו שלך! :-P

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אדי ואוהד יחד ברכב בסשן כיוונים??? :shock::shock::shock:

אללי! הגיעו ימות המשיח! אם הגעתם כך לאינטימיות כזו למה ריבונו של עולם זה לא מסתדר כך עם הפלשתינאים?? :-D

בבוקר עוד השתעשעתי ברעיון לנסות להגיע כי הייתי בתחושה שזה הולך להיות מפגש מעולה.אילו הייתי יודע שאדי יכבד בנוכחותו את המקום,אין ספק כלל שהייתי הודף הכל ומגיע בנפש חפצה.

שמח בשבילכם שנהניתם ועצוב בשבילי שלא הגעתי. :cry:

ליאור

פורסם

לא נורא ליאור

שכחתי לציין שהיתה בי תקווה כי תגיע אם זאת, מיותר לציין זאת היות וזה ברור.

מקווה שלמפגש הקרוב יצא לי להגיע אם לא, אז לפחות לקפוץ לכמה דקות לאמר שלום.

אפרופו - הדלתות ברכב של סרול זה מראה מרשים והזוי בו זמנית - הרבה יותר אלגנטי ממה שזה נראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון שהדלתות שלו נראות טוב? רק לא מובן לי איך המנוע של ריכבו עוד לא נפח נשמתו מהמשקל שלהן....8) ואגב,הוופרים מחוברים כבר?

כן,אני בהחלט בתחושת החמצה כי שנינו יודעים שמפגשים הם לא שטנצים קבועים שבהם הכל קבוע וטוב.

הנה,בעצמך אתה מציין שלמפגש הבא אולי תגיע לכמה דקות...ובכל זאת,לנסוע מרחק כזה ולא להנות זו לא הרגשה נעימה.

אוף אדי.נהייתי דומה לך.רואה הכל שחורות...:-P

פורסם

זה לא שאני רואה שחורות - הכל פשוט שחור רק שאתם לא רואים את זה

:-P

:?

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אם קצת תמונות לאנשים כמוני שבשלילת רישיון ולא יכולים לבוא

העם דורש תמונות!!:wink:

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

בשביל מפגשי דרום זה נחשב מפגש יחסית גדול, גדול מאוד.

וובה עשית לי חשק לקנות עוד סאב :-) אגב מה מצבו של החבר שנסע במושב האחורי? :wink:

A3

K04 Inside

פורסם
בשביל מפגשי דרום זה נחשב מפגש יחסית גדול, גדול מאוד.

וובה עשית לי חשק לקנות עוד סאב :-) אגב מה מצבו של החבר שנסע במושב האחורי? :wink:

באמצע הנסיעה הוא עבר קדימה :lol:

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...