Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע שהיה מעניין, אבל מה עם קצת תמונות בשביל מי שלא יכל להגיע ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

אכן היה מפגש מיוחד וגדוש באנשים טובים מהעבר,

היה מאוד כיף לראות את אדי (שוב כמו בכל מפגש) וסרול, וכל שאר הדרומיים.

אלי ממש נהנתי לשמוע את השיפור בסאונד והורדת לי סלע מהלב לגבי הHU שלנו.

הסאונד ברכב שלך היה פשוט מדהים וכלבבי וממש נהנתי מהסטאפ הנוכחי שלך.

* תזכור לא לשנות כל עוד אין צורך * תמיד אנחנו סובלים מהרצון לשנות.

בקיצור ממש נהנתי לבוא למפגש והמיקום היה נוח מאוד

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה באמת מפגש מהנה מאוד, אחד מהגדולים והמעניינים במפגשי הדרום, חבל רק שהייתי צריך לצאת מוקדם יחסית.

אדי, תודה רבה על המחמאות, אני באמת מנסה מדי פעם לגוון ולהחליף את האלמנטים אבל באמת אין שום אלמנט ששמעתי

שיכול להחליף סט אפ שמבוסס על סקאן ספין.

חץ מזה אדי, אני חייב לך התנצלות. ביום שישי זאת היתה הפעם הראשונה ששמעתי את המערכת החדשה שלך ובאמת שמחתי

לשמוע שסוף סוף הצליח לך בגדול. למרות מיקום האלמנטים בקיק פאנלים הבמה גבוהה, מפורטת ובאמת לא שמעתי כמעט

שום טרק שמסגיר את מיקום האלמנטים. הרג'קט היחידי שאולי אני יכול לחשוב עליו הינו הצליל המעט יבש אבל זאת נראית לי,

כמו שכבר אמרתי לך, מאפיין של הלוויתן. גוון יבש כזה שמעתי בכל מערכת שמוגברת על ידי הלוויתן. מלבד זאת באמת כל

הכבוד, נהנתי לשמוע ולהווכח שהעקשנות משתלמת ועם הרבה ידע ניתן להגיע לתוצאה מעולה למרות מיקום שעל פניו נראה

בעייתי של האלמנטים.

יישר כוח.

רוני תודה גם לך, אל תדאג הHU שלנו באמת איכותי ועם רכיבים טובים איכות הסאונד באמת לא נופלת מהרבה HU יקרים

בהרבה. תתקין רק סוף סוף את המערכת שלך, אני מת לשמוע את הריבונים:lol:.

כן ירבו מפגשים כאלו בדרום.

אלי

פורסם

היה מפגש גדול מאוד, בהחלט אחד ממפגשי הדרום הגדולים ביותר.

לא הצלחתי לספור את כמות הרכבים, להערכתי היו בסביבות ה- 50 אנשים במפגש, חלקם גם לא מהפורום.

שמחתי מאוד לראות אנשים מכל האזורים בארץ, חולון, ת"א, ראש העין, ירושלים, ב"ש, נתיבות וכמובן כל מה שבתווך.

היו הרבה מאוד מערכות לשמוע, בין אם זה SQ ובין אם זה SPL (ואני ואדי היינו צריכים ללכת לצד כדי לשמוע כמו בני אדם ולא את הבום בום של ג'וניור).

בעיקר, שמחתי לראות את התחום חי, נושם ובועט על אף הדשדוש המצטייר לפעמים בפורום.

אני מקווה מאוד שאמצא את הזמן לסיים את הבניות ולחבר כבר את כל המגברים כדי להתחיל בכיוונים שלא נגמרים :)

אני מקווה מאוד שהמפגשים באזור ימשיכו להיות גדולים ואף יתרחבו, ואולי גם נראה נציגות מן הצפון מגיעה אלינו !

שבוע טוב

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלי

באמת שאני לא יודע על מה אתה מרגיש שאתה צריך להתנצל אבל אתה לא.

הרי זו פעם ראשונה שיצא לך לשמוע את המערכת הזו ואת הרכב הזה אז מן הסתם מותר לך להיות סקפטי ולהדבק לאמונה שלך בצדקת הדרך בתחום האודיו, אין בזה שום דבר פסול.

לגבי הסאונד היבש - אני לא יודע מה לאמר לך אני לא ממש מרגיש את זה אבל זה לא שאני משתמש במגבר שנמצא באותו הקו עם מגברים בוגרים יותר ומוכחים יותר - הוא מתקדם יותר ומבוסס על טכנולוגיה שהיא באמת STATE OF THE ART ומה שזה אומר בפועל זה שהוא נותן לי בתמורה לערך שלו תוצאה שבשביל הרוב המוחלט של חובבי התחום - לא יצליחו למצוא כמעט הבדלים אם בכלל בינו לבין יקרים ממנו וזה הופך רכישה של מגברים הרבה יותר יקרים, בעיניי לפחות, ללא מוצדקת.

אבל כל אחד והסריטה שלו וכל אחד והמרחק שהוא מוכן ללכת בעד התחביב הזה - ובסופו של דבר, הכל בהתאם ליכולת - וגם זה, נתון לרגע ולזמן בו אתה נמצא בחיים שלך.

לגבי המיקומים - כמו שאמרתי - מה שמשחק פה זה רק דבר אחד ויחיד וזה המרחק מהראש - אצלך ברכב הנקודה הרחוקה ביותר מהראש היא דווקא הפינות של הקורות והדשבורד - שם אתה צריך למקם את הטוויטרים שלך לדעתי.

ואם היית שומע את המערכת בתחילת דרכה היית מאוד מתאכזב שכן בפעם הראשונה בכלל לא ידעתי מה קורה לי שם ובפעם השניה אני כוונתי את המערכת לא לפי RTA אלא פשוט שהיא תשמע לי LAID BACK וניר, גרין, העיר את עיניי או יותר נכון את אזניי לגבי הכוונים שלה.

אז, אחרי קצת נקודות ייחוס מניר ומלאון ומאליקו החלטתי ליצור לעצמי סט של "כלים" לכוון איתו מערכות בצורה יותר עצמאית וזה למען האמת מוכיח את עצמו על מערכות שאני מכוון לחברי פורום במפגשים ושתי המערכות הפסיביות שבניתי מאז.

אני עדיין מקבל מידי פעם לפעם תגובה ממישהו שעדיין מרגיש שגובה הבמה קצת נמוך לו אבל הרוב המכריע של האנשים לא מרגישים בזה וגם חלקם נדהמים בכלל לגלות שהטוויטרים ליד הנעליים שלהם :-D

לא כל מערכת שלי תהיה התקנת קיק פאנלים - לא בכל מחיר ולא אם התנאים של המרחק מהראש הם דווקא לטובת הקורות - הרכבים של היום בנויים אחרת במובנים האלה, הרכב שלך מדגים את זה בצורה פרפקטית.

מקווה להמשיך לראות אותך כאן ובמפגשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שיבואנים ומתקינים שכותבים בפורום הזה צריכים להפגש ולדבר אחד עם השני כי מה שקורה בתחום הזה מתחיל להצטייר כטרגדיה נוראית של חוסרי הבנות - בייחוד כשהרבה מהמתחים בכלל לא נובעים ישירות מבעלי המקצוע עצמם.

המשפט הזה נאמר בשביל מנהלי הפורום לקחת ולחשוב על זה - החוסר תקשורת כאן הורס את הכל - פגישת "שולחן עגול" עם גורמים אסטרטגיים יכול להוליד פתרונות חדשים שהפורום הזה עוד לא ראה.

אדי הבעיה אינה בהכרח בין מתקינים ויבואנים אלה בין חברי הפורום שדואגים במפגשים והודעות פרטיות לטנף וללכך על בעלי מקצוע ויבואנים. ולאוו דווקא מדובר רק בחברי פורום צעירים וחדשים אלה גם ותיקים ולא ממש ילדים. טוב יהיה אם יעשו לעצמם חשבון נפש לקראת יום הכיפורים הקרב ובא.

פורסם

זה נגרם מהרבה דברים וחלק מהדברים האלה גם נגרמים מהסטה לא מתכוונת או שכן מתכוונת בחלק מהמקרים אבל קודם כל אני חושב שמוקד האש שהוא אתם בעצם צריכים לדבר ביניכם מה לעשות ואיך להגיב ואיך לפרגן אחד לשני כשמשהו כזה קורה - גם אנשים אפשר לחנך, גם חברי פורום.

אני מקווה שאתה פחות או יותר מבין למה אני מתכוון - לדעתי זה אפשרי לביצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי הבעיה אינה בהכרח בין מתקינים ויבואנים אלה בין חברי הפורום שדואגים במפגשים והודעות פרטיות לטנף וללכך על בעלי מקצוע ויבואנים. ולאוו דווקא מדובר רק בחברי פורום צעירים וחדשים אלה גם ותיקים ולא ממש ילדים. טוב יהיה אם יעשו לעצמם חשבון נפש לקראת יום הכיפורים הקרב ובא.

יוסי עם כל הכבוד אליך ויש כבוד

אבל אבא שלי לימד אותי משפט כשהייתי קטן

על ראש הגנב בוער הכובע

כל אחד מאיתנו צריך לעשות עם עצמו חשבון נפש בכל יום ולא רק פעם בשנה

אז במקום להמשיך להאשים ולריב

אפשר לברך את כולם בשנה טובה

ונישמח אם תגיע גם אתה למפגשי דרום ותעשה קצת פוזות עם ההתקנה שלך שהיא אחת המדהימות שראיתי..

אדי זה כולל גם אותך :-P

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוהד - כל התגובות האלה לא במקום

וגם התגובות האלה מזיקות - גם ליוסי, גם לישראל, גם לסרול, גם לאליקו גם לפורום

יוסי הוא בעל מקצוע - יש לו את האני מאמין שלו ואת הדרך שלו וברור שיש שם דברים שלא מוצאים חן בעיניך או בעיניי אנשים אחרים.

הבעיה עם אש היא כשמלבים אותה היא גודלת ולפעמים היא מגיעה למימדים מיותרים וגם לא נכונים.

אוהד,

אני כל פעם ניגש למפגש מרכז או מפגש דרום, לחבר פורום X ולחבר פורום Y ואני כל הזמן שומע מה יש לכל אחד הצדדים לאמר ואתה יודע מה אני מגלה?

שסה"כ מדובר באנשים טובים, אנשים פשוטים שרוצים להתפרנס ולא ליצור מריבות - זה בעיקר חברי הפורום מסביב, כמוני, כמוך שיוצרים את האש הזאת ודווקא לא בעלי המקצוע - הם נגררים לזה, אבל הם לא מעוניינים בזה.

אני יכול לאמר לך שכל צד שומע את עצמו - חבל שלא נפגשים ומדברים על זה, חבל שאתה לא מנסה לשמוע קצת את הצד השני או לשאול במפגשים גם אנשים שכן מצודדים ב"צד השני" את הדברים הטובים שבהם, חבל שאתה לא ניגש ישר למקור ושואל במקום לתקוף.

זה מה שהורס את הפורום - וכן אוהד, אני יודע שאין לך כוונות זדון ואני יודע שאתה רוצה את טובת התחום והפורום אבל אתה חייב להבין שאין כאן טוב ורע, שחור ולבן - יש כאן המון אפור ויותר מידי מהמצוי לעומת הרצוי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אוהד לא אשם זה הכלבים אשמים שלא אכלו אותו כשהוא היה קטן

באוהד צריך לטפל עם מכת חשמל טובה של 220 שמעתי שזה מאפס את הבנאדם {אתה ראית כמה דיברנו עם אוהד וכלום אין תקנה המח שלו לא שומר זכרונות :-P } צריך להפוך לו את החוט הצהוב והאדום :wink:

יום טוב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בוקר טוב

מראש אני יודע שאני עושה טעות שאני נכנס לויכוח הזה אבל וואללה האצבעות זזות לבד ומתפקדות בניגוד להוראות של השכל הישר

אדי ידידי אתה יודע שאני מחשיב ממך ידיד ולכן אני מרשה לעצמי לא להסכים איתך

אם תיגש ותבדוק את ההודעות של ה BMW תראה דברים שאין להם מקום בשום פורום כזה או אחר

ובמקביל תראה הודעות שלו שמריירות על עבודות מינימליות וסתמיות

אז זה מוביל אותי להתנגד לכך שאתה שם את התגובות האלו על התחום האפור ולדעתי התגובות האלו הם על התחום הנוטה בזוית קשה לצבע השחור

ואני משוכנע שזה מגיע מתוך הגררות והשפעות של בעלי אינטרס שמנצלים תמימות של חברים צעירים, כי אין לי שום הסבר אחר לאנטיות האגרסיבית כלפי אנשים שבכלל לא נפגשו בניהם ולא יצרו שום קונטקט עסקי או אישי בניהם

וזה החבל הגדול בסיפור

דרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...