Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את השרשור בענין רכב חדש עם קילומטרז' גבוה, אבל לי יש שאלה הפוכה. איך להתייחס לקילומטרז' נמוך אצל רכב ישן - האם לתת לו משקל גבוה? האם רוב הבעיות שאני צריך "לצפות" להן נולדות מהנסיעה או מהגיל?

לדוגמה קונקרטית שאני מתלבט לגביה, ראיתי פרסום לפורד פוקוס 2002 יד ראשונה, עם 42,000 ק"מ בלבד. המחירון (בלי התחשבות בק"מ) הוא 26,000, והמוכר מבקש 30,000. הגיוני?

פורסם

אם נתוני הק"מ אמיתיים (ניתן לנסות ולאמת עפ"י הסטוריית טיפולים, ואולי אם נרשמו ק"מ בטסט השנתי) - הרי לטעמי זו קניה ראויה (במידה והרכב שמור ביחס לשנת ייצורו) ואפילו ראויה מאוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה לא כזה ישן. אפשר לקנות והמחיר ראוי בהחלט.

ממליץ לך לבדוק בכ"ז היסטוריית טיפולים - ישנם טיפוסים שקוראים את ההמלצה "כל 20 אלף או שנה" כפטור לעשות טיפול כל 20 אלף...וכבר ראיתי רכב בן 12 עם 60 אלף ק"מ ורק 3 טיפולים בכרטיס.

מיותר לציין איך נראתה הבדיקה של אותו רכב...

• תוכן חדש...