Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהוג ברכב זה שיעמום? עם כל הפינוקים של ה MP3, מזגן או חימום בחורף, נוחיות של מושבי הרכב, הגנה מפני מזג האויר ולכל זה אתה קורא שיעמום? תנסה לעשות את הנסיעה הזו עם אופנוע ואז תראה מה זה שיעמום. לנהוג הרבה יותר מהר בשביל לחסוף כולה 15-30 דקות? למען האמת לא שווה את זה כפי שנאמר "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע" אתה יכול לתרגם את זה לגבי רישיון הנהיגה.

"עדיף לאבד את רגע בחיים מאשר חיים ברגע"?

אתה לא מבין אפילו את האבסורד במה שאתה כותב?

אף אחד לא עומד למות בגלל שהוא נוסע על 110 ולא על 90. זה לא מה שיעשה את ההבדל, עם כל הכבוד! :evil:

בשבילי חצי שעה זה זמן שאני יכול להיות בבית, לקרוא 50 עמודים בספר, לשחק במחשב, לראות את החברה שלי (כשיש), לדבר עם חברים או אפילו סתם לשבת ולעבוד.

איזו זכות יש למישהו להגיד לי שההכנסות של המדינה הן יותר חשובות מהחיים שלי?

יש לבן אדם זכות לנהל את הזמנים שלו כמו שהוא רוצה, במיוחד כשהשיקול הוא לא בטיחותי, אלא של הכנסות למדינה.

שנינו יודעים שהקטע של המצלמות זה בולשיט אחד גדול ושאף אחד לא יינצל בגללן.

הן כבר גרמו ל4 תאונות שרשרת ששמעתי עליהן בכביש החוף, ועוד אחת שבה חזיתי במו עיני כי מישהו בלם כשהוא ראה את המצלמה.

יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים מאשר לשבת באוטו לבד בחושך ולחכות להגיע הביתה.

אמנם יש לי גנים פולניים אבל גם לזה יש גבול.

תעשה כמוני. תנהג ברכב עם 60 כ"ס ככה שלנסוע במהירות מעל 120 זה להוציא לו את המיץ. אז תראה איך אתה תנהג במהירויות שפויות יותר. תאמין לי שעם 60 כ"ס 110 קמ"ש זה גן עדן לא מבקש יותר כי גם האוטו לא מסוגל לתת יותר בלי להוציא את הנשמה. זה גם טוב לכיס דרך אגב. נסיעה באוטו עם מנוע קטן במהירות 90-100 נותנת לי צריכת דלק של 1ליטר ל 17. איזה יופי, כמו מנוע דיזל כמעט.

לא נכון!

לי יש 54 כ"ס ביום טוב והאוטו שלי מסוגל להרבה יותר מ110 בלי להוציא את הנשמה.

שיתחילו לאכוף דברים רציניים כמו עקיפה בקו הפרדה לבן, מעבר ברמזור אדום, ערסים שחותכים אותך בלי סיבה, אי שמירה על הימין, צמיגים לא תקינים, מהירות מופרזת באזורים של בתי ספר וגנים, ואז שיעברו למהירות בכביש החוף.

שמהירות מופרזת יהיו הצרות שלנו.

רק לתת לך קצת פרופורציות, אני בקושי מסיים את החודש עם המשכורת שיש לי כרגע.

אם אני מקבל קנס על מהירות מופרזת, אני מפסיד חודש של אפשרות להשתמש ברכב, הוצאות על תחבורה ציבורית (שלא קיימת באמת, במיוחד לא איפה שאני גר), הוצאות על כפפות חד פעמיות (כי אני לא רוצה לגעת אפילו במושבים באוטובוס כי זה גועל נפש), ובנוסף המדינה לוקחת לי 15% מההכנסות שלי, וכל זה רק כי רציתי לנסוע בקצב שמתאים לתנאי הדרך.

במילים אחרות, middle-finger.jpg אחד גדול לממשלה המושחתת שמסכימה לעשוק ככה את האזרחים.

לדעתי זה יהיה גם הקש שישבור את גב הגמל, אחרי שאנשים עם השפעה יתחילו לקבל קנסות מטורפים ולא פרופורציונאליים לכלום.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נכון!

לי יש 54 כ"ס ביום טוב והאוטו שלי מסוגל להרבה יותר מ110 בלי להוציא את הנשמה.

שיתחילו לאכוף דברים רציניים כמו עקיפה בקו הפרדה לבן, מעבר ברמזור אדום, ערסים שחותכים אותך בלי סיבה, אי שמירה על הימין, צמיגים לא תקינים, מהירות מופרזת באזורים של בתי ספר וגנים, ואז שיעברו למהירות בכביש החוף.

שמהירות מופרזת יהיו הצרות שלנו.

רק לתת לך קצת פרופורציות, אני בקושי מסיים את החודש עם המשכורת שיש לי כרגע.

אם אני מקבל קנס על מהירות מופרזת, אני מפסיד חודש של אפשרות להשתמש ברכב, הוצאות על תחבורה ציבורית (שלא קיימת באמת, במיוחד לא איפה שאני גר), הוצאות על כפפות חד פעמיות (כי אני לא רוצה לגעת אפילו במושבים באוטובוס כי זה גועל נפש), ובנוסף המדינה לוקחת לי 15% מההכנסות שלי, וכל זה רק כי רציתי לנסוע בקצב שמתאים לתנאי הדרך.

במילים

מסכים עם כל מילה!

גילוי נאות: גם אני על טווינגו 8)

כבר חתמתי...

פורסם

סבלנות, אין צורך להתעצבן. מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים.

כשגם כל אותם אבירי המהירות החוקית לא יבינו מאיפה הם חוטפים דו"חות מהירות בצרורות, הם יקימו קול זעקה.

כשזה יקרה, זה יהיה האות לכך שנוצרה במדינה הזאת מסה קריטית שניתן לתעל אותה לצורך יצירת לחץ על הגורמים הרבלנטיים, בין אם להסרת המצלמות ובין אם להעלאת המהירות המותרת.

למי שיש ספק: הם יחטפו. באבו-אבוהם הם יחטפו. בניגוד אלינו, להם אין את המודעות לגבי המצלמות הללו: אין להם מושג מה הן עושות, מאיזו מהירות הן מצלמות, כמה מהר מגיע הדו"ח וכו'. מצד שני, גם אף אחד מהם לא באמת נוסע 90 כל הדרך מת"א לחיפה, אני מהמר על משהו יותר לכיוון של 105-110, מה שבדיוק שם אותם כבר על הסף של הצילום.

אני אופטימי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נטען בעבר כי גם אם תאט מהירות לפני כל גאסטו שכזו ותחזור למהירות שיוט הגבוהה מייד כשתחלוף על פני המצלמה ותאט בשנית לפני המצלמה הבאה עדיין יתעופפף לך דו"ח מהירות הביתה.

ההסבר מבוסס על הרעיון כי מהירותך תימדד באופן יחסי על הציר כולו בו אתה נוסע מהמצלמה הראשונית ועד האחרונה.

1. האם עוד מישהו שמע על כך?

2. אם כן, איך אפשרי זיהוי רכב שלא ביצע חריגה מהמותר אם המצלמה למעשה לא הופעלה? האם כל הרכבים מנוטרים בו זמנית ע"י חייזר שתורם חלקו לאכיפת החוק במדינת היהודים שחתם חוזה של קבלן משנה עם מל"מ-תים?

אגב יצרני הגאסטו הם ידידנו ההולנדים, מה קרה להם לכל הרוחות, כנראה שהמתירנות שלהם בעולם הסמים והזנות גרמה להם להביע חרטה ולאכוף חוקים בתחום אחר במדינות אחרות. נו טופפפ שיהיה... :shock:

סעו בזהירות

פורסם

אתמול נסעתי על כביש החוף וראיתי 3 מצלמות בין זיכרון לנתניה. יש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובות כאן.

1. האם המצלמות כבר עובדות?

2. מאיזו מהירות הן מתחילות לצלם?

3. נניח שנסעתי מזכרון לנתניה במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש, האם אני אקבל 3 דוחות?

4. באופן כללי, לא היו אמורים להעלות את המהירות המותרת בכבישים בינעירוניים?

יום טוב,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לדעתי בסופו של דבר מצלמות המהירות רק יעלו את מודעות הציבור ויגרמו לו להתעורר.

אחרי ש-95% מהנהגים יקבלו דו"חות בדואר הם יבינו שמשהו פה דפוק, הציבור לא יהיה מוכן לקבל את הגזרה של הפרה החולבת.

בתי המשפט לתעבורה יכולים לקרוס מרוב עומס והציבור יזעם.

בסופו של דבר משהו יהיה חייב להשתנות וכנראה שזו תהיה המהירות החוקית שתצטרך לטפס כלפי מעלה.

פורסם
.

בסופו של דבר משהו יהיה חייב להשתנות וכנראה שזו תהיה המהירות החוקית שתצטרך לטפס כלפי מעלה.

אמן ! :not_worthy:

פורסם
אגב יצרני הגאסטו הם ידידנו ההולנדים, מה קרה להם לכל הרוחות, כנראה שהמתירנות שלהם בעולם הסמים והזנות גרמה להם להביע חרטה ולאכוף חוקים בתחום אחר במדינות אחרות. נו טופפפ שיהיה... :shock:

ההולנדים הם שומרי חוק קיצוניים ביותר.

לגבי אכיפת מהירות בהולנד - סף האכיפה הוא סטיה של 2 קמ"ש מהמותר, כאשר הקנס פרופורציוני למידת החריגה ולמקום ביצועה (הקנס בעיר כפול מזה שבכביש המהיר). בהשואה אליהם אפילו משטרת שויצריה מתירנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכבר ציינתי בפורום המתאים.

מצלמות מדידת זמן צפויות להיות מותקנות בדרך לאילת בתור התחלה.

הן מצלמות את כל הרכבים ומאחסנות את מספר הרכב בזיכרון (כמו שעובדים בכבישי האגרה). לאחר מכן, המצלמה הבאה מצלמת שוב את לוחית הרישוי ומתאימה את הזמן שהושלם לזמן המינימלי החוקי שבו ניתן לעבור את הקטע המדובר.

במידה וירדתם מהזמן המינימלי, הודפס הדו"ח ונשלח.

חג שמח ושנה טובה!

פורסם
לידיעת כולם המצלמות הותקנו סוף סוף בכיוון הנכון. סעו לאט ובזהירות

זה לא נכון. היום נסעתי והמצלמה ליד אולגה לכיוון צפון עדיין מופנת כלפיך

פורסם

אני מניח שיהיו כמה וכמה מצלמות (לפחות שתיים בין כל שני פונדקים :lol: ) ככה שאם תרצה, תצטרך גזיה בבגאז' , ועד אילת תחסל שלוש שקיות של 100 ג' .

היתרון הוא שאף אחד כבר לא ירדם בדרך

(או בשלושת הלילות שאחרי ההגעה לאילת, מה שיעלה את ההכנסות של המועדונים ושל הנערות העובדות שם)

:-D:lol::-D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יהיה מדידת זמן על קטע ארוך זה לא הגיוני ולא חוקי-אתה יכול לטוס על 200 לעצור לתדלק ואתה כבר מסודר -זו שטות ממדרגה ראשונה

פורסם

כן ולא.

אפשר לשים מצלמות כאלו לפני ואחרי תחנות דלק.

ככה למשל ישימו אחת אחרי נתניה לכיוון צפון ואז עוד אחת לפני M הדרך. בקטע הזה אין בעיה.

אחרי זה אפשר לשים אחת אחר M הדרך ואז לסיים את הקטע באולגה.

כעקרון בכל מקום שאין בו יציאות אפשר לעשות את זה.

(אני מתנגד בכלליות לרעיון של מצלמות מהירות, בלי קשר).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...