Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ וויליס סיקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני אסף מעיתון "במחנה", העיתון של צה"ל. לקראת ראש השנה, אנו יוצאים בפרויקט חגיגי של נוסטלגיה צה"לית, ואנו מעוניינים לצלם ג'יפ וויליס סיקס פתוח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להפנות אותי לאיש הנכון, וכמו כן אם יש ברשותכם חפץ צה"לי נוסטלגי אחר, אתם מוזמנים גם להציע.

תודה רבה,

אסף

057-8173868

פורסם

עוד רכב צבאי ואתה יכול לצלם זה FORD F-1(במידה ותרצה צור איתי קשר) הרי הרכב השתתף במלחמת העצמאות יש לו הנצחה בלטרון רק שלצערי כמו רוב הדברים המצב של הרכב התדרדר ונראה היום כמו רבע ממה שהוא היה פעם... והרכב שיש במוזיאון תולדות צה"ל(מוזיאון בתי האוסף) זה הרכב...

IMG-20110403-00076.jpg

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

לחבר המועדון והפורום דורון סגל יש בדיוק את מה שאתה מחפש!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...