Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מפגש צפון שהיה בשישי האחרון שבו קיבלתי הרבה מידע בתחום הסאונד, יצא לי לשמוע 3WAY אקטיבי ומכאן בא לי הרצון להוסיף מידראנג' למערכת. רק כדי לנסות פירקתי אצלי בבית רמקולים ישנים של מערכת סטריאו ביתית ישנה של פנסוניק ומכאן באו לי כמה שאלות ממה שמצאתי בפנים:

1. הרכיב שפירקתי בגודל של כ2 אינץ', האם זה משמש רק לטוויטר או גם מידראנג'?

2. האם ניתן לשלב את האלמנטים הנל ברכב? ואיך?

3. בתמונה ישנו רמקול שהוא שטוח ולא מחובר אליו שום חוט (פלוס,מינוס) איך הוא פועל?

תודה.

2011-09-12 17.47.27.jpg

2011-09-12 17.47.45.jpg

2011-09-12 17.47.13.jpg

2011-09-12 17.47.01.jpg

2011-09-12 17.47.58.jpg

2011-09-12 17.48.07.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לא נראה שיש ברמקול שפירקת טוויטר, כך שזה מיד שמשמש גם כטוויטר.

2. כן, אפשר לשלב כמו כל רמקול אחר. לא ברור איך זה יישמע.

3. רדיאטור פאסיבי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי דווקא שכן יש טוויטר, תסתכל על התמונות, יש חור פתוח בפאנל הקדמי, מערכת עם רדיאטור פסיבי עובדת בתיבה אטומה, שלא נדבר שיש כבר יציאה לטוויטר עם הקרוסאובר המאוד פשוט הזה, אבל בד"כ הטוויטרים האלו בקושי מוציאים סאונד, שלא נדבר על איכות..

דיוויד

פורסם

בחור הזה היה ממוקם המיד שהוא פירק, זו תיבה אטומה (עד כמה שאפשר לקרוא לזה תיבה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן זה אכן היתה תיבה אטומה לפני שפירקתי את המיד, השאלה שלי אם המיד הזה יכול לשמש כמיד במערכת ברכב או שהוא חלש מידי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

חבר את העסק פרובוזורית ותדע.

איתמר.

פורסם

אהה הבנתי הבנתי.. הייתי בטוח שהתמונה שהמיד היה הרמקול שעדיין היה מחובר.. טיפש אני.

אני לוקח את ההצהרה שלי בחזרה, אכן כנראה אין טוויטר.

דיוויד

פורסם

הקבל מעיד על כך שהמידריינג' הזה כבר חתוך בHPF ולכן אפשר באמת לחבר אותו פרוביזורית רק תדאג לשמור את הקבל מחובר לרמקול.

כנראה שהוא מנגן מתדר מסויים עד הרול אוף הטבעי שלו - אלמנט 2 אינטש אני מאמין שהוא יצליח לנגן גבוה - עד אזור ה16K לפחות וזה כל מה שאתה צריך בעצם.

אם תוכל לעשות שני דברים זה מאוד יעזור -

1. תרשום לנו בדיוק מה רשום על הקבל או פשוט תעלה תמונה ברורה שלו.

2. תיקח רב מודד ותכוון אותו לסימן אוהם ותגיד לנו מה ההתנגדות שנמדדה על ההדקים של הסליל של הרמקול (הפלוס והמינוס)

מה שזה יתן לנו זה את ההתנגדות הנומינלית של הרמקול + ערכי הקבל

נוכל בצורה כזו להגיד לך בדיוק באיזה תדר הוא נחתך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיכיתי לתגובה שלך אדי..

יש תמונה של הקבל ורואים שכתוב עליו 1.8MF , 100V

והרמקול בוודאות 4 אום כי זה כתוב על הרמקול 8).

פורסם

זה נראה לא הגיוני - 4 אוהם וקבל של 1.8 מיקרופאראד זה חסימת HPF שמתחילה מ22K הרץ

כלומר הדבר הזה חסום כמו איזה סופר טוויטר ואני בכלל לא מאמין שהוא מסוגל לנגן בתדרים האלה.

אתה בטוח שיש רק קבל שמחובר לרמקול הזה בטור? או שהיה שם גם איזה סליל שבמקרה כבר לא נמצא שם?

בקיצור - יש לך שם גם רדיאטור פסיבי - משהו היה צריך להזיז את הרדיאטור הזה... אין מצב שהרמקול המסכן הזה - ה2 אינטש הזה מסוגל להזיז רדיאטור פסיבי - אתה יכול להעלות את התמונות המלאות של הרמקול?

לא הגיוני בכלל מה שרואים בתמונות - משהו חסר לי, אולי כמה דברים חסרים לי שם.

עריכה - הבטתי בתמונות שוב - טוב טוב - לא נראה לי שהקבל הזה חותך את הרמקול הזה - תשים לב - יש שם שני חוטים שחורים ושני חוטים אדומים על אותו הרמקול - החוט שמתחבר לרמקול בכלל לא מחובר לקבל אבל הקבל נראה שיוצא מהרמקול ומתחבר לתוך חוט שחור - נראה שהרמקול הזה היה מחובר במקביל למשהו נוסף אבל לא ברור מה...

הניחוש שלי שדיוויד צדק במבט הראשון שלו וכן היה שם אלמנט שלישי - טוויטר פייזו לדעתי (הימור) שנחתך בסלופ 6 במקביל לרמקול 2 אינטש.

כמה אלמנטים היו שם כשפתחת את התיבה?

הרמקול המדובר בתמונה.

הרדיאטור הפסיבי (החלק הכתום)

ומה כיסה את החור שאנחנו רואים?

עריכה 2 - אני חושב שהבנתי מה הולך שם

זה סט שני חלקים + רדיאטור פסיבי

הרמקול 2 אינטש הזה הוא כנראה אכן הטוויטר והוא מנגן מ22K בחסימה של 6 דיבי - בקיצור, הוא בקושי מנגן.

הרכיב השני לעומת זאת הוא כנראה משהו קצת יותר גדול ונראה שהוא בכלל לא נחתך- מה הקוטר שלו? - אני הייתי משתמש ברכיב הזה כמיד בתנאי שהוא עדיין פועל תקין - רק שצריך לבנות לו קרוס... לא בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער על ההקפצה -

כמו שזה נראה הטוויטר הוא רמקול 2 אינטש והוא חתוך דרך שרשור של קבל בחיבור מקביל למידבאס של הסט הזה.

באופן הגיוני אני מצפה שרכיב 2 אינטש יוכל לנגן טוב מטווח תדרים של לפחות 1500 הרץ עד 18 קילו הרץ

הייתי לוקח את האלמנט הזה - מרכיב לו קבל חדש שיחתוך אותו מ1.5K הרץ וסליל שיעצור אותו בסביבות ה4K הרץ ומנסה להכניס אותו למערכת.

לפני כן הייתי בהחלט מוודא שהוא 4 אוהם בעזרת רב מודד ולא יוצא מתוך נקודת הנחה שזו ההתנגדות הנומינלית שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה אדי על המאמץ :-) ותגיד איך אני אני מוד את זה בעזרת רב מודדז?

פורסם

פשוט מאוד - מכוון אותו למצב של אוהם - סמל של אומגה...

נוגע עם האדום בפלוס של הרמקול והשחור במינוס ורואה מה הערך שאתה מקבל.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הרמקול לא צריך לפעול

פשוט תחזיק את הרמקול ביד וחבר ותיגע בחוטי האוומטר על קטבי הרמקול (כמובן פלוס לפלוס ומינוס למינוס :-))

אל תצפה בד"כ לקריאה מדוייקת (אני מניח שאתה משתמש באוומטר חובבני, מבלי להעליב, גם אנחנו משתמשים בכזה :wink:)

הקריאה תראה לך התנדנדות של סביב המספר האמיתי

אני מניח שתקבל תוצאה איפה שהוא בין 8 אוהם ל 2-2.5 אוהם

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...