Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל רמקול וכל סליל יש גם כמובן את ההתנגדות שלו - הם כמעט אף פעם לא זהים בין יחידה ליחידה.

לקחתי רמקול סנטר ביתי שיש בו שני דרייברים של 4 אינטש - הם חוברו בטור בשביל ליצור 8 אוהם.

הרב מודד הראה 4.016 אצל אחד ו 4.20 אצל שני - בקיצור 4 אוהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

pashok.tr יש לי כמה שאלות אלייך.

אתה עובד אקטיבי כרגע? אתה בכלל יודע את המינימום שצריך לדעת בשביל זה?

ניסית לעבוד עם הרכיבים שיש לך באקטיבי? יש לך איך לחתוך כל דבר ודבר איכשהו(HU,קרוס אקטיבי) ?

לא ממליץ לעבוד 3WAY כל עוד לא שיפשפת את עניין ה 2WAY כמו שצריך עד הסוף.

Scan Speak

פורסם

לא אני לא עובד אקטיבי ולא מתכוון, ויש לי HU שתומך בזה.

חשבתי על לעבוד עם קרוס 3WAY פאסיבי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

למה אתה כזה שלילי, זה אחלה ניסוי :twisted:,

ודרך אגב זה הרב מודד שלי על מה אני צריך לכוון אותו שיראה לי את ההתנגדות?

2011-09-13 17.08.44.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

זה בסדר גמור

יש לך רמקול 2 אינטש - הוא לא דורש הרבה הספק אז ככה שגם ב8 אוהם המגבר שלך יטיס אותו.

גם עדיף כי רמקול בררה כזה - 8 אוהם הוא עוד איכשהו ישמע סביר.

בכל מקרה אל תטרח לבנות כרגע קרוס 3WAY פסיבי - כל מה שאתה רוצה להבין מהניסוי הזה זה איך ישמע תוספת של רמקול שמנגן בעיקר מיד - תתעלם מתחומי החפיפה של שאר האלמנטים - בדיוק להפך, זה יכול רק לתת לך כאן טעימה אקסטרה חזקה של מעבר לשלושה חלקים.

8 אוהם וקבל של 1.8 מיקרו - בוא נראה זה חותך ב... אוי - כפול התנגדות - נקודת חיתוך יורדת בפי שתיים 11K הרץ - עדיין גבוה מידי... אתה צריך קבל בערך של 13 מיקרופאראד בשביל לחתוך אותו ב1.5 קילו אבל יותר הגיוני שתמצא קבל 12 מיקרו ונקודת החיתוך תהיה 1650 הרץ שזה כמעט חסר חשיבות אם בכלל - חסר חשיבות.

אני חושב שזה יהיה שיעור מעלף בשבילך - בייחוד אם תאהב את התוצאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע מעניין כול מה שאתה מספר :-D, אני חשבתי לבשביל הנסיון להוסיף אותו לקרוס של טמפו, במקום בו הטויטרים מתחברים ולהוסיף את המיד הזה יחד איתם?

ודרך אגב שלא בשביל הניסוי התחלתי לחפש מידים וראיתי משהו מעניין ולא יקר :

http://www.madisoundspeakerstore.com/approx-2-fullrange/ אני יודע שזה רמקול פולריינג' אבל אפשר להשתמש בו כמידראנג'. איזה מהם נחשב לאיכותי?

• תוכן חדש...