Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני כחודשיים+ אני וחברתי בילינו בערב שישי בקניון לב המפרץ בחיפה(סינמול\יספלאנט) וכמו כמידי ערב שישי היו שם דוכנים עם כל מיני "שטויות" לקניה.

חברתי קלטה משהו במבט שלטענתה מאד מאד יפה (אני לא מתלהב מדברים כאלה) וניגשנו לדוכן להסתכל מקרוב, המחיר היה סביב ה250-300ש"ח אם אני זוכר נכון (יקר לאללה) ואני לטענתי ישר אמרתי לה שזה ממש יקר ואם היא רוצה אני יכול לבנות לה אחד כזה לבד(תוך כדי זלזול שזה לא שווה את הכסף - באמת לא שווה!!), כמובן שהיא שמחה ואני "הבטחתי" אז בעוד חודש היום הולדת שלה ואני רוצה לקיים.

המוצר שהיא רצתה הוא כזה:

המוצר הזה הוא בהכנת יד, לא מיוצר באיזה מפעל וממש רואים איך הכינו את זה והאמת שזה מאד פשוט רק שאני עדיין לא עליתי את הפטנט.

*המוצר בגדול הוא "עציץ" מלאכותי מפלסטיק*

- בעל הדוכן לקח אגרטל קטן מחרסינה, שם בפנים ספוג ירוק קשיח (כזה שאפשר לתקוע בו דברים והם ישארו יציבים) - איפה קונים דבר כזה?

- בתוך הספוג הירוק הקשיח הוא תקע עץ מפלסטיק (העץ הוא ללא עלים או פרחים, פשוט גוף של עץ הכולל גזע קטן ומספר ענפים בודדים יוצאים ממנו) - איפה קונים דבר כזה?

- עכשיו כאן מגיע כל הקושי שלי ואני אנסה להסביר את עצמי בצורה הטובה ביותר:

בקצה של כל ענף נמצא בעצם ה"פרי" של העץ, אותו פרי הוא בצורת כדור שברגע שמסתכלים מקרוב מגלים שמי שהכין את ה"פרי" הזה בעצם לקח כדור כלשהו קטן (קצת יותר מעגבניית שרי) ופשוט ליפף\עטף אותו מכל הכיוונים בהמון חוט תפירה וזה בעצם כדור חלול שעשוי מחוט תפירה והוא מתלבש על הקצה של הענף.

- בתוך הכדור החלול שעשוי מחוט תפירה המוכר שם נורת לד קטנה בצבע של החוט וכבל חשמל דק יוצא מהכדור לכל אורך הענפים של העץ עד שמגיע למטה לאגרטל ושם מסתתרת לה הסוללה עם כל המנגנון החשמלי.

אני מעוניין לייצר דבר כזה, והתחלתי מהקשה אל הקל, ניסיתי בנתיים לייצר\לבנות רק את ה"פרי" - אותו כדור שעשוי מחוטי תפירה וחלול מבפנים.

לקחתי בלון, ניפחתי אותו לגודל של קצת יותר מעגבניית שרי, והתחלתי לעטוף אותו בהמון חוט תפירה עד שהיה עטוף כולו, הבעיה שעם הלחץ של חוט התפירה על הבלון, צורת הכדור נעלמה ונוצרו המון גבשושיות.

אז מילאתי את הכדור בחול וגם במלח, התוצאה הייתה קצת יותר טובה אבל זה עדיין לא זה, עדיין היו לי גבשושיות וזה איבד את צורת הכדור.

חשבתי שברגע שאני אעטוף את הבלון שהוא מלא במלח\חול\אוויר בסיום של העטיפה להדביק את החוט לבלון ואז זה בעצם יקבל צורת כדור וברגע שהכל מוכן לפוצץ את הבלון מבפנים (מהחור שנשאר לחשמל ולLED) וכל המלח ייצא החוצה ואני אקבל כדור חלול שעשוי מחוט בלבד ולא הצלחתי.

יש למישהו רעיונות איך אני יוצר את אותו כדור?

מקווה שהייתי ברור מספיק.

תודה!

אוהד.

****בבקשה נא להימנע מתגובות כמו תקנה בקניון ובלה בלה בלה, אני רוצה ליצור את זה בעצמי***

פורסם

תקנה בקניון, ובזמן ובכסף שתחסוך לך לשתות בירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

Arilou תודה רבה זה בדיוק זה!

עכשיו השאלה זה עם מה באמת לעטוף את החוט? בלינק שם דובר על BEACH-BALLS, אותם כדורי מהמטקה?

אין לי כדורים כאלה, יש למישהו אולי פתרון יצירתי אחר?

תודה!

אוהד.

פורסם

לא כדורי מטקה. מדברים שם בהוראות על כדורי ים מתנפחים כאלה. לפי מה שהבנתי ממך אתה צריך כדורים קטנים יותר.

יהיה לך כנראה יותר קל לייצר עץ כזה גדול יותר.

ממש לקחת עציץ גדול, לקחת גזע עץ (או אולי איזה ענף עבה ויבש ולגרום לזה להראות כמו גזע.

ספוג אתה יכול להשיג בחנויות פרחים. משתמשים בספוג הזה לצורך סידורי פרחים. אם אתה הולך על עציץ גדול יותר אז אתה יכול להשתמש בקצת אדמה ולכסות את זה בחצץ.

תשיג כדורים מתנפחים בגודל הרצוי ואז אתה יכול לעשות את הכדורים מחוטי מתכת כמו בלינק שהביאו לך.

אסף.

פורסם

זה כדורי חוט כאלה בצבעים שונים, שבפנים מכניסים מנורות גירלנדה.

בת דודה שלי הביאה לי כאלה מתאילנד, אמרה ששם מוכרים את זה בכל פינה ובזול, ואני ראיתי בסינימול את העצים שאתה מדבר עליהם- מסכים איתך ב100%- סתם יקר, וזול לבנייה עצמית!

הכדורים הם בערך כאלה, רק עגולים:

thai38.jpg

בנויים מחוט נטבל בדבק.

אני משער שעשו את זה על מצע שהוא בלון כלשהו, ולאחר שהשיגו את הצורה פשוט פוצצו את הבלון והוציאו אותו מהחור שיש בשביל המנורות.

פורסם

תודה לכל מי שענה עד עכשיו! בהחלט קלעתם בול במוצר שאני רוצה לבנות במיוחד Step עם התמונה.

כמו שכתבתי - ניסיתי עם בלון וגם עם בלון מלא בחול\מלח, בשלושת המקרים זה לא עבד כי נוצרו גבשושיות והצורה המקורית העגולה לא נשמרה.

בקשר לbeach-balls שדובר עליהם באתר אין לי מושג במה מדובר, דבר ראשון הם גדולים מאד ואני צריך מקסימום בגודל של טניס וגם זה יותר מידי (יותר בכיון של קצת יותר מעגבניית שרי) ודבר שני ללכת לקנות 10 כדורי ים כאלה יעלה לי כמו לקנות את העציץ מוכן - לא משתלם.

עוד רעיונות במה לעטוף את החוט עליו?

פורסם

ידידי, בתור אחד שמחליף הרבה נשים, וכל פעם אוהב להפתיע אותן ומבין את הרצון שלך להיות יצירתי וגם להפתיע ולרצות אותה.

אני באמת חושב שבמקום לבזבז זמן, עצבים, אנרגיות, כשלונות והצלחות- תקנה לה את המתנה הזו ב-250 ש"ח וזהו.

פורסם

תקח כדורי קלקר בחנויות יצירה ושטויות כאלו

ותעשה בדיקה ותחשב את כל הזמן שאתה מקדיש לבנות כזה דבר ותראה ש 250 שקל זה כלום

למרות שהחברה אני ממש מאוד תעריך את זה

בחורות מתות על השטויות האלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

פע היו כדורי סבון כאלו לאמבט, אני לא זוכר בדיוק את הגודל שלהם אני רק זוכר שהם היו דיי קטנים, אז אולי זה מה שיעזור למשימה שלך. בהצלחה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...