Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 508

shai_ka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה אבל אתה מעלה פה תמונה של רכב קונספט, שבתכלס העיצוב האמיתי שונה מהתמונה שהעלת.

היום ראיתי את היגואר הנ''ל, וקרא לי אהבל אבל אני לא מצליח לזהות דימיון.

ככה נראית 508 שירדה מפס ייצור ולא מתמונה ממוחשבת

IMG_0560.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל אחד וההתבוננות שלו

:-P

אולי בסופשבוע יצא לי לצלם אותה - אני אעלה תמונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מהנסיון שלי עם ה-508, היא לא מתאימה לכל אחד. יש לה התנהגות כביש מצוינת ומאוד כיף לנהוג בה, המנוע חזק ותיבת ההילוכים טובה מאוד (מזל טוב!), אך מצד שני זו לא מכונית נוחה. המתלים קשיחים למדי ובעיר היא מקפצת. המצב משתפר בכביש המהיר אבל זו עדיין מכונית מהודקת (מידי) ולא מכונית מפנקת!. היא מאוד מרווחת ויש לה מושבים מצוינים מלפנים ובעיקר מאחור. במבט ראשון, תא הנוסעים נראה איכותי מאוד וכל החומרים רכים ונעימים, אך זו פלסטיקה חלולה ולכן היא לא מרגישה מוצקה כמו המתחרות שלה ובמעבר על שיבושים זה יוצר סוג של תהודה של משהו לא מספיק איכותי בתא הנוסעים. זה נראה פרמיום, אך זה ממש לא פרמיום.

יש מחסור חמור בתאי אחסון בגרסה עם המסך המרכזי וכל מה שנשאר זה התא הלא גדול מתחת למשענת המרכזית.

אישית, יש לי רגשות מעורבים ל-508, אבל אני חושב שעבור מכונית משפחתית גדולה/מנהלים, פיספסו בפיג'ו, בעיקר בנושא הנוחות והמתלים. זו פיג'ו שאמנם כיף לנהוג בה, אך כשסתם רוצים לשייט (וזה הרי מה שעושים רוב הזמן) היא לא מכונית מפנקת, פשוט לא פיג'ו של פעם.

פורסם

לפי האבחנה הזאת, אני יאמר שאתה מעולם בחייך לא נהגת ב508, צר לי יקירי אך לומר שהרכב לא מפנק/נוח/מאובזר/חלול(:shock: ) זה פשוט שטות אחת ענקית. הרכב ממש לא הדוק וממש לא קופצני, הנסיעה מאוד חלקה גם בעיר וגם מחוצה לה.

יש תאי אחסון גדולים בדלתות, ליד ידית הבלם, במשענת היד, בתא הכפפות הגדול.

אחד הדברים היחידים שמציק לי בה הוא צריכת הדלק.

מכיוון שאני לא אוביקטיבי הייתי מייעץ לך לקרוא מבחני דרך של מגזיני הרכב הרציניים.

הסיבה היחידה שאבי כנראה ימכור את הרכב כי הוא רוצה להשתדרג. בעיניי הרכב נותן תמורה מלאה לכסף.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לפי האבחנה הזאת, אני יאמר שאתה מעולם בחייך לא נהגת ב508, צר לי יקירי אך לומר שהרכב לא מפנק/נוח/מאובזר/חלול(:shock: ) זה פשוט שטות אחת ענקית. הרכב ממש לא הדוק וממש לא קופצני, הנסיעה מאוד חלקה גם בעיר וגם מחוצה לה.

מכיוון שאני לא אוביקטיבי הייתי מייעץ לך לקרוא מבחני דרך של מגזיני הרכב הרציניים.

הסיבה היחידה שאבי כנראה ימכור את הרכב כי הוא רוצה להשתדרג. בעיניי הרכב נותן תמורה מלאה לכסף.

לא שווה התייחסות, אתה באמת לא מכיר את הרכב אבל לא חשוב. העיקר שאביך לא רוצה אותה אחרי זמן כל כך קצר.

פורסם

לאיזה רכב הכוונה לשידרוג ?

פורסם

לא מעניני ואני מודע לכך ובהתאם אקבל סרוב בהבנה, אבל מנסה להבין איך זה מישהו שמרוצה ממכונית מחפש להחליפה באחרת, בהפסד של עשרות אלפי שקלים להערכתי וזאת לאחר תקופה של חודשים בודדים.

פורסם

לאחר כמה מאות קילומטרים עם הרכב אני יכול להעיד כי נוחות הנסיעה פשוט מעולה! בכל כביש, לא משנה מה השיבושים, מצליחים המתלים לרסן ולשכך את המרכב.

איכות החומרים טובה מאוד וכך גם איכות ההרכבה.

העיצוב לטעמי מעולה, וכן, למען האמת, אני גם חושב כי היא מעט מזכירה יגואר.

המנוע גמיש בזכות מגשש הטורבו ותיבת ההילוכים סוף סוף בפיז׳ ראויה לציון.

פורסם
לא מעניני ואני מודע לכך ובהתאם אקבל סרוב בהבנה, אבל מנסה להבין איך זה מישהו שמרוצה ממכונית מחפש להחליפה באחרת, בהפסד של עשרות אלפי שקלים להערכתי וזאת לאחר תקופה של חודשים בודדים.

אני יענה בשמחה ועם זאת אנסה לא להישמע פלצן. בשנה וחצי האחרונות הוא החליף 3 רכבים. מזדה 6 שהייתה ברשותו חצי שנה, הונדה אקורד שגם הייתה פחות משנה וכעת הפיג׳ו. בעיניי זה מיותר ומטופש כי ההפסדים גבוהים, אבל וואלה אם הוא מרשב לעצמו אז מי אני בכלל שאתערב בהחלטות של אדם מבוגר שמודע למה שהוא עושה. ולמי ששאל לגבי השדרוג אז בעקרון זאת אודי a6 החדשה...

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אה... האאודי מנצחת

ואם הוא יכול להרשות לעצמו - מי יודע - בסוף תמצאו את עצמכם עם איזו יגוואר יד 2 - אבל יגוואר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני יענה בשמחה ועם זאת אנסה לא להישמע פלצן. בשנה וחצי האחרונות הוא החליף 3 רכבים. מזדה 6 שהייתה ברשותו חצי שנה, הונדה אקורד שגם הייתה פחות משנה וכעת הפיג׳ו. בעיניי זה מיותר ומטופש כי ההפסדים גבוהים, אבל וואלה אם הוא מרשב לעצמו אז מי אני בכלל שאתערב בהחלטות של אדם מבוגר שמודע למה שהוא עושה. ולמי ששאל לגבי השדרוג אז בעקרון זאת אודי a6 החדשה...

איך אבא שלי אומר, "מה אכפת לי, זה מהכסף שלך".. :lol:

בכל מקרה, בכזה מצב, לא עדיף לשכור רכב לתקופה ארוכה??

פורסם

אה... האאודי מנצחת

ואם הוא יכול להרשות לעצמו - מי יודע - בסוף תמצאו את עצמכם עם איזו יגוואר יד 2 - אבל יגוואר :-D

אני מסתפק באופנוע שלי:-D

אבל בעתיד אם אוכל להרשות לי עצמי איזה מולטיסטרדה אני אהיה מאוד מרוצה מעצמי :-P

ולגבי אפשרות להשכיר רכב - האמת אולי זה יותר הגיוני, אבל לא יודע, לא אכפת לי ממש ההתנהלות שלו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...