Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב !

אני באמת אשמח אם מי שצופה באשכול ויש לו ידע בנושא שיגיב, מפני שזה נורא חשוב לי אני באמת צריך רכב בדחיפות.

לפני כמה ימים האוטו שלי היה מעורב בתאונה. מה הכוונה ? נכנסו בי כאשר האוטו היה בחניה. למזלי השאירו את הפרטים, העריכו אותו כטוטאל לוס והביאו לי את כספי הביטוח אתמול.

עכשיו עשיתי חושבים והגעתי למסקנה להגשים חלום ילדות ולקנות רכב מסויים שרציתי. מה זה קשור לסוסי עבודה שציינתי ? התכנון שלי זה לחסוך שלוש שנים עבורו. אז בנתיים נסתפק ברכב זול.

אני מחפש רכב שיהיה סוס עבודה מבחינת אמינות ! אני במהלך העבודה שלי נוסע כמעט את כל המרכז ! אני עושה ביום מסלול של 50 ק"מ ולפעמים 100 ! ז"א שבשלוש שנים שאני אחזיק את האוטו אני אעשה 80K. ומלבד זאת, מפני שאני עובד עם הרכב אסור לי להיתקע איתו, פשוט כמה שיותר למזער את זה. אם אני לא מגיע ליעדים זה יכול לעלות לי ביותר מכסף, אלא בעבודה ובשם שלי. (ואם תכניסו על המשפט הזה אז תקנה רכב חדש אני הגעתי להחלטה שאני רוצה לחסוף לרכב החלומות שלי).

עכשיו עומדות בפני שתי אופציות:

1. VW גולף שנת 95 - יד שניה - 105,000KM - ידני - 1.4. זה רכב של אחד ההורים של אחד הבעלי עסקים שאני עובד איתם. הרכב מטופל באמת בחום ואהבה, אין מכת פח אחת. לגבי הק"מ, יש עדיין מסמך משנת 2000 עם הק"מ והחתימה של האישה שהוא קנה ממנה את הרכב עם 20K ויש לו קבלות ממוסכים עם הק"מ והרישומים נראים לי הגיונים. טסט עד סוף פבוראר 12'.

אני יודע שצריך אישור בלמים כבר אבל אולי ההוצאה של העוד 500 ש'ח הזאת בשנה יכולה להשתלם לי. גולף ידוע באמינותו ושהוא סוס עבודה (אם אני טועה אנא תתקנו אותי) אך הטיפולים שלו יותר יקרים. האם הרכב הזה חסכוני ? יכול להחזיק עד 180,000KM ?

-הבעלים רוצה 7-8 אלף אחרי מיקוח.

2. רנו קליאו B שנת 01' - יד שלישית - 145,000KM - ידני - 1.4. רכב מאישה באזור יוקרתי במרכז. החזיקה את הרכב שנתיים והחליטה למכור עקב קניית פורד אדג' (שאותה ראיתי). האוטו שמור, בעל טסט עד 6.12 אותו היא עברה חלק (ראיתי את הטופס). האוטו נראה יחסית יפה למעט כמה נשיקות חניה קטנות נראה מעולה. עכשיו אין לי שמץ אם האוטו הזה אמין, חסכוני, טיפולים יקרים/זולים השאלה הגדולה - האם הוא יכול להתמודד עם נסועה של 20K בשנה ?

-הבעלים רוצה 11 אלף לפני מיקוח.

עכשיו תראו יש לי עוד שקלול - במידה ואני מחזיק את הרכב עוד שלוש שנים אוכל לגרוט אותו ולקבל 3.5 אלף מהמדינה אך פה יש לי עוד מבט של 500 שקל כל שנה אישור בלמים. ז"א, ביטוח מול ביטוח ואגרת טסט מול אגרת טסט מתקזזים בין שני הרכבים אך לרעת הגולף יש מינוס אלף חמש מאות. בסופו של דבר הכוונה קיבלתי 2000 מהמדינה והפסדתי 6K. השאלה בכמה אני אמכור לאחר שלוש שנים קליאו עם 200K ?

אשמח לאור על הנושאים, תודה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...