Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להשחיר את החלונות ברכב אצלי, הבעייה היא שזה מאוד יקר לביצוע (כ-2000 שקלים עם מדבקה 3M) לכן אני מעוניין לדעת, בהנחה ויש לי חוש טכני לא רע, עד כמה מסובך לעשות לבד את ההשחרה?

את הפילמים של 3M ניתן לרכוש בכ- 130 דולר כולל משלוח.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלום

לא יודע לגבי פילים 3M. אני קניתי את הפילים הרגילים (20 שקל) וזה קשה! החלון האחורי באיביזה ארוך ואין דלת דבר שמקשה על העבודה. מה גם שצריך לעשות את זה בחניה סגורה כדי שהרוח לא תקשה עוד יותר.

אתה יכול לקנות את הגליל של 3 מטר שעולה 20 שקל ולנסות להדביק יצא טוב?!. תבדוק אם הפילים טובים לך הפילים לא טובים והעבודה טובה. תקנה את ה3M.

בקיצור ב20 שקל אתה בודק אם זה קל או קשה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אם יש לך הרבה מאוד סבלנות, זמן יקר להשקיע אז תבצע את הפרוייקט בעצמך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תבדוק מול מספר מתקינים את העלות וזאת כי להם כבר יש ניסיון ולכן זה גם יראה בהתאם כי הרי מה שיעלה זול כנראה גם יראה זול (ולאא איכותי).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני כמובן מתכוון לבדוק עם עוד מתקינים, אבל בכל מקרה המחיר לא יירד מאיזור ה-1500 שקלים.

המחיר הזה כולל בחבילה את כל החלונות הצידיים וכן שמשה קדמית ואחורית, אבל קדמית בכל מקרה אני לא מתכוון להשחיר, רק אחורית וגם שם אני מתכוון לתת השחרה עדינה מאוד כי לא רוצה לפגוע בראייה בחושך, רק שהשמש תדפוק קצת פחות על הראש של הילד.

פורסם

2000 ש"ח ? אני מקווה שזה סופר איכותי ולא "רק" איכותי.

אני ניסיתי לעשות את זה לבד. שלושה גלילים נזרקו לפח עד שהתקשרתי לבעל מקצוע :).

אם אתה כבר מחליט לעשות את זה לבד, אז תיזהר עם הגומי סביב החלונות, לא לעשות שם חתכים.

אני עדיין לא מבין איך אפשר להשחיר את השמשה הקדמית והאחורית באופן חלק.

אני הייתי סופג את המחיר, אבל אולי זה רק אני .

פורסם

אם יש אפשרות, למה לא לקנות בנוסף כמה מטרים של פילים זול ולהתאמן עליו, במיוחד במקומות הקשים כמו השמשה האחורית (וגם החלונות האחוריים, אם הרכב קופה) כמה פעמים עד שתצא תוצאה נורמלית, ורק אז לעבור לפילים היקר של 3M?

לדעתי יצא יותר זול ממתקין כלשהו בכל מצב.

פורסם

בהנחה והשחרה עם מדבקה עולה כל כך הרבה אני לא רוצה לנחש כמה עולה השחרה בטבילה....

היתרון במדבקה של 3M זה שאני יכול לרכוש סט שהוא כבר חתוך בהתאם לרכב שלי וזה חוסך לי את "לקיחת המידה".

פורסם

לקחת מידה זה החלק הקל.

הבעיה היא ההדבקה, ברגע שהתחלת לעבוד על השמשה, תצתרך להתיז חומר נוגד הדבקה (מים וסבון) במשך כל העבודה.

והחלק הנוסף הוא ההדבקה הסופית בה אתה מנקז את המים והבועות שנוצרות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אני יכול להפנות אותך לבעל מקצוע שעובד בזה כבר למעלה מ10 שנים, עשיתי אצלו המון רכבים כבר וגם לאחר 5 שנים הפילם נראה כמו חדש! עבודה מאוד מקצועית!

אם אתה בעניין שלח הודעה פרטית, ודרך אגב המחיר ל5 חלונות לא עולה על 600 ש"ח.

בן.

Got To love It

פורסם

קח מידה על החלק החיצוני של החלון

לך למכסה מנוע חלק או חלון של אוטו אחר. אחרי שגזרת, תתיז נוזל שמשות על המכסה מנוע של האוטו האחר/חלון, תניח את הנייר הפוך, תקלף את החלק שמגן על הדבק. אחרי שהוצאת את הנייר המגן, תשפריץ המון נוזל שמשות, ותרים את הניילון מלמטה. פשוט תניח על החלון, ותהדק עם דיסקט ישן של מחשב (או מגב שמסופק עם הערכה, או כרטיס אשראי/טלפון וכדומה). זהו. זה נורא פשוט ברגע שעשית את המידה.

פורסם

אני אצטרף כאן לשרשור במקום לפתוח אחד חדש. ואבקש המלצה לבעל מקצוע להשחרת 2 חלונות אחוריים באופן מקצועי וטוב באזור הקריות וחיפה.

אני לא רוצה השחרה מלאה של החלונות אלא משהו כמו 60 % כהות, העיקר שהעבודה תתבצע כמו שצריך.

• תוכן חדש...