Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה יפה!

תצלם בקשה תמונה בחושך ממצלמה אם אפשר, בלי פלאש.

לא הבנתי למה שמת 4 לדים אדומים?

מה תפקיד המעגל באמצע?

(דבר איתי במונחים בסיסיים, כרגע סיימתי רק 5 יח"ל חשמל בסיסי (לא אלק', אבל מבין קצת).)

בדקת שזה לא צורך יותר מ10W?

פורסם

תודה סהר וניר.

אני יצלם בערב. זה עושה קצת יותר אור ממה שהיה אבל הרבה יותר יפה!

הלדים האדומים רק למטרת יופי. ברכב כל התאורה הפנימית באדום לכן הוספתי גם שם צבע אדום.

תפקיד המעגל באמצע הוא לחולל פולסים. פולס זה "שינוי". אתה יכול לראות בסקופ (צורפה תמונה) את הגל שהוא נמצא במצב של "1לוגי" ואז יורד ל"0לוגי" באופן קבוע. את קצב הפולס ניתן לקבוע בעזרת הנגדים והקבל. הלד נדלק ונכבה יותר מהר ממה שאתה מסוגל לראות לכן אתה חושב שהוא כל הזמן דולק. הדלקה של לד דרך פולסים מאפשרת "להעמיס" אליו יותר זרם. אני גם למדתי שהלד מתחמם פחות הרי הוא לא דולק באופן קבוע, יש לו זמן להתקרר.

כל המעגל צורך פחות מ3W

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי את השילוב עם לדים אדומים!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...