Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריטת רכב

liranpm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מיצובישי לאנסר שנת 92 אוטו',

ואתמול עשיתי איתה תאונה קלה.

אני רוצה לגרוס אותה, או למכור אותה לחלקים\ברזל ואני לא יודע מה עדיף.

האוטו נוסע מצויין, והמנוע מתפקד כמו שצריך.

יש כמה מכות פח מקדימה, וכנראה גם שקצת שאסי בעקבות התאונה, והשמשה הקדמית סדוקה.

אמרו לי שאפשר לקבל על גריסת רכב עם טסט בין 3500-4000 ש"ח, האם זה נכון?

תודה רבה,

לירן.

פורסם

מותר לגרוט רכב בן 15 פלוס עם טסט ביטוח והכל שהורד מהכביש וכנראה שהרכב שלך יכול לקבל הורדה בלי בעיה

אם תשקיע לבדוק מה צריך להביא לגריטה ואסור להוציא ואז תוציא דברים יקרים שמותר להוציא (אפילו מנוע אם מותר) כמו למשל פנסים אחוריים וקדמיים, כל מיני פאנלים ופלסטיקים מבפנים,שעונים , אפשר כל מיני אבל לא עולה לי לראש

אז תוכל לפרסם אותם ולמכור במחיר טוב (נמוך מפירוקיות כמובן) שיהיה שווה לאנשים להגיע אליך ולהתעסק עם מי שלא מכירים ולעשות עוד 1000 על הגריטה

ועל גריטה לבד אני חושב שתוכל לקבל 3000

פורסם
מותר לגרוט רכב בן 15 פלוס עם טסט ביטוח והכל שהורד מהכביש וכנראה שהרכב שלך יכול לקבל הורדה בלי בעיה

אם תשקיע לבדוק מה צריך להביא לגריטה ואסור להוציא ואז תוציא דברים יקרים שמותר להוציא (אפילו מנוע אם מותר) כמו למשל פנסים אחוריים וקדמיים, כל מיני פאנלים ופלסטיקים מבפנים,שעונים , אפשר כל מיני אבל לא עולה לי לראש

אז תוכל לפרסם אותם ולמכור במחיר טוב (נמוך מפירוקיות כמובן) שיהיה שווה לאנשים להגיע אליך ולהתעסק עם מי שלא מכירים ולעשות עוד 1000 על הגריטה

ועל גריטה לבד אני חושב שתוכל לקבל 3000

הרכב קיבל עיקום בשאסי באזור של הוונטה במנוע, אז ניראלי שאפשר להוריד אותו מהכביש בקלות..

לגבי מה שאמרת, אני לא צריך כלום מהאוטו, אתה מתכוון שאני אמכור את החלקים שלא נחוצים לגריטה בנפרד?

פורסם
הרכב קיבל עיקום בשאסי באזור של הוונטה במנוע, אז ניראלי שאפשר להוריד אותו מהכביש בקלות..

לגבי מה שאמרת, אני לא צריך כלום מהאוטו, אתה מתכוון שאני אמכור את החלקים שלא נחוצים לגריטה בנפרד?

כן בדיוק

אבל אגב אני חושב שראיתי בטלוויזיה שבגריטות אתה מקבל הרבה כי הם גם מוכרים את החלקם לא רק את המתכת המרוסקת. אבל זה לא היה בארץ אז יש מצב שתוכל לפרק בעצמך דברים (או לספר לו שהיה לך רשיון לנסוע רק ביום אז אין לרכב פנסים ואתה מאותת עם היד)

פורסם

בוא נעשה סדר - מתי הרכב יהיה בן 20?

זאת אומרת, האם הוא יהיה בן 20 לפני הטסט הבא?

אם כן - תמתין עד ליום הולדת ה-20 ותגיע לגיטה כדי לקבל 3000 ש"ח.

אם הטסט נגמר לפני יום יולדת ה-20, כדי לגרוט את הרכב צריך להתפס ע"י ניידת משרד התחבורה ולקבל הורדה מהכביש.

אבל מה - בדרך כלל הורדה מלווה ב קנס של 1000 ש"ח ולפעמים גם איסור תנועה (רק על הגרר).

לכן במיקרה הזה "הרווח" מגריטה יותר נמוך , וההתעסקות יותר גדולה.

בקיצור, תיסע הלוך ושוב איפה שתמצא ניידת משרד התחבורה. רק על הסדק בשמשה בטוח תקבל הורדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעוניין בגריסת הרכב.. לא בגריטה.

למכור אותו לחלקים או לברזל, מה שיותר משתלם.

אמרו לי שבעד הלום או בנמל אשדוד נותנים על גריסת רכב 3500-4000 ש"ח

פורסם

אם יש לו טסט עד 2012, תחכה לינואר ואז תגרוס אותו.

חבל שתקבל 1000 שקלים קנס על הורדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על גירסת רכב תקבל לכל היותר כמה מאות שקלים.

על גריטת רכב תקבל 3,000 ש"ח (בשני המקרים תוכל לקבל החזר יחסי של אגרת הרישוי).

כתבו לך כאן כל כך הרבה שטויות ורק קצת מידע נכון.

בפורום קיים פטנט שנקרא "חיפוש", תעזר בו ותמצא מידע מקיף ביותר על גריטה והתנאים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מעוניין בגריסת הרכב.. לא בגריטה.

למכור אותו לחלקים או לברזל, מה שיותר משתלם.

אמרו לי שבעד הלום או בנמל אשדוד נותנים על גריסת רכב 3500-4000 ש"ח

היום בערך משלמים 800 שקל לטון ברזל. תוריד את הכיסאות ושאר רכיבי הפלסטיק מהרכב ועם כמה ברזל נשארת? אולי בקושי טון אחד. מאיפה אז הביאו לך את הסכומים הנ"ל?

לגבי הגריטה, מגרש הגריטה לא איכפת לו שתביא את האוטו על גרר. האוטו לא צריך להניע אפילו אבל צריך שיהיה לו טסט. לגבי להוריד חלקים ממנו? לא שמעתי על רכב שהתקבל ללא מנוע. אתה יכול להוריד גלגל רזבי, גק ואולי פה ושם. אתה יכול לשים מצבר גמור במקום המצבר שעובד וזהו זה. עקרונית הרכב אמור להיות מושמד ומיועד למחזור. ספק אם זה חוקי מבחינת המגרש למכור חלקים ממנו. אבל זה לא חדש שהישראלים ידועים בקומבינות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למגרש הגריטה אסור לנצל הרכב לצורך חלקי חילוף.

מה שהותר להנצלה זה: מצברים, שמנים, דלק, צמיגים ואולי עוד משהו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...