Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמעט כל מי שקונה את הרכב הזה לא יודע לאן הוא נכנס כי הבלאי של הרכב סופר יקר. הקליאו שלי יושבת בחניה כבר 3 שבועות וזה לא ישתנה בחודשיים הקרובים כי הברז נסגר. כשאתה מתרסק עם הרכב אתה מתרסק עד הסוף. בייחוד עגשיו שהמחירון זנותי ורובן מוחזקות עי חיילים או בחורים צעירים יש לא מעט קליאו שהן במצב שלי שהרכב בחניה כי אין כסף לתקן אל תחפש קיצורי דרך ואל תהסס בכלל לבדוק שוב ושוב את הרכב לפני שאתה סוגר עסקה, אל תמעיט בערכו של הרכב כי כמו שאתה שובר לו את הצורה בכבישים הרכב לא יהסס עם התחזוקה הלא נכונה לגמור לך כל אגורה שחוקה שנכנסת לך לחשבון.

באיזה סדר גודל אתה מדבר?

בכמה זה מסתכם בשנה (פחות או יותר) ?

פורסם
כמעט כל מי שקונה את הרכב הזה לא יודע לאן הוא נכנס כי הבלאי של הרכב סופר יקר. הקליאו שלי יושבת בחניה כבר 3 שבועות וזה לא ישתנה בחודשיים הקרובים כי הברז נסגר. כשאתה מתרסק עם הרכב אתה מתרסק עד הסוף. בייחוד עגשיו שהמחירון זנותי ורובן מוחזקות עי חיילים או בחורים צעירים יש לא מעט קליאו שהן במצב שלי שהרכב בחניה כי אין כסף לתקן אל תחפש קיצורי דרך ואל תהסס בכלל לבדוק שוב ושוב את הרכב לפני שאתה סוגר עסקה, אל תמעיט בערכו של הרכב כי כמו שאתה שובר לו את הצורה בכבישים הרכב לא יהסס עם התחזוקה הלא נכונה לגמור לך כל אגורה שחוקה שנכנסת לך לחשבון.

הבלאי של הרכב ממש לא סופר יקר, אתה פשוט נפלת על אחת ספציפית במצב מחורבן.

רכב ספורטיבי מן הסתם עובר חיים קשים יותר מרכב משפחתי ממוצע ולכן דורש יותר תשומת לב - וזה נכון לגבי כל רכב ספורטיבי בן עשור, לא רק לקליאו ספורט.

פורסם

יוני אתה טיפה מגזים.

האחזקה יותר יקרה מאשר רכב רגיל,אבל לא בצורה שאתה מתאר.

דווקא הקליאו נחשבת הספורטיבית הכי זולה לאחזקה.

אתה כנראה נפלת על רצף של תקלות עם אלמנט של מזל נאחס.

באופן עקרוני הפער הוא סביב ה-10-15 % בין רכב רגיל לקליאו.

מה שמתקזז עם עלויות ביטוח זולות, אבל גם אם לא,התוספת הזו שווה כל שקל מבחינת מה שהאוטו נותן.

פורסם
הבחור לא סוחר,

התקשרתי ואמרתי: "זה בקשר למודעה ביד 2"

והוא התחיל לשפוך מידע על הקליאו.

הוא נשמע לי כמו בחור שלא ידע אל מה הוא נכנס.

היית עם האוטו בבדיקה או שהוא נראה כאילו הוא עבר התעללות קשה ?

נסעתי לראות את הרכב

יש לו פגיעות פח בשתי הצדדים מלא שיפשופים

המנוע לא נשמע הכי תקין

בקיצור עסק מלוכלך

פורסם

דבר ראשון, למען הסר ספק - אין לי שום קשר לא למוכר, ולא לרכב הנ"ל.

אך אני לא מסכים עם הקביעה שלך כי רכב שיש לו "פגיעות פח בשתי הצדדים מלא שיפשופים" ועל סמך זה לפסול את הרכב.

בסה"כ מדובר ברכב בן עשור, שסביר להניח שיחטוף פה ושם מכות וסריטות מדי פעם.

כל עוד אין פגיעת שלדה, והמכלולים העקריים תקינים, כל שאר הדברים ניתן להגיע להסכמה במחיר.

אגב, לגבי זה שהמנוע לא נשמע הכי תקין - מה הכוונה שלך?

אלי.

פורסם
הבחור לא סוחר,

התקשרתי ואמרתי: "זה בקשר למודעה ביד 2"

והוא התחיל לשפוך מידע על הקליאו.

הוא נשמע לי כמו בחור שלא ידע אל מה הוא נכנס.

אז מה אם הוא לא סוחר? הוא עובד של רנו, בעצמך אמרת. אולי זה הרכב היחיד שהוא מוכר כרגע. כנראה קנה את הרכב מאוד בזול בגלל סיבה כזו או אחרת (פגיעת שלדה?) ועכשיו מנסה לעשות קופה קטנה, זה הכל. אני הייתי מוותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דבר ראשון, למען הסר ספק - אין לי שום קשר לא למוכר, ולא לרכב הנ"ל.

אך אני לא מסכים עם הקביעה שלך כי רכב שיש לו "פגיעות פח בשתי הצדדים מלא שיפשופים" ועל סמך זה לפסול את הרכב.

בסה"כ מדובר ברכב בן עשור, שסביר להניח שיחטוף פה ושם מכות וסריטות מדי פעם.

כל עוד אין פגיעת שלדה, והמכלולים העקריים תקינים, כל שאר הדברים ניתן להגיע להסכמה במחיר.

אגב, לגבי זה שהמנוע לא נשמע הכי תקין - מה הכוונה שלך?

אלי.

היה לי קליאו ספורט והיה לי עוד הרבה רכבים

צריך להחליף לאוטו 2 כנפיים אחוריות 2 טמבונים 4 ג'נטים

הסלד של המנוע לא עובד תקין

והמוכר פשוט היה לא אמין וניסה למרוח אותי

רציתי שהבעלים יד ראשונה יבוא יעשה העברת בעלות במקרה של קנייה הוא לא רצה

אני לא מכונאי אבל אני בהחלט יכול לדעת מתי להתרחק מרכב שצריך

גם שמעתי מבחור שעובד בקרסו שלרכב הזה ספציפי יש הוצאות של הרבה מאוד כסף

מי שבאמת חושב שהאוטו הזה שווה שיקח לבדיקה אצל מומחה לקליאו ויראה בעצמו מה יגידו לו

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה לתקוף או לסתור את מה שאתה אומר.

אך לדעתי האישית, על מצבם של חלקי הפח ניתן להתמקח, להגיע להסכמה, ולתקן בעלות נמוכה יחסית.

לגבי המנוע הייתי בודק טרם הרכישה, אולי מדובר בסה"כ בתיקון פשוט, בדיוק בשביל זה מתבצעת הבדיקה.

ולא כ"כ הבנתי את העניין של המכירה? מדבריך ניתן להבין בפירוש כי הרכב נמכר לסוחר כזה או אחר, כי רק כך ניתן למכור רכב מבלי להעלות יד, ובוודאי שהבעלים הקודם לא יהיה נוכח בזמן העברת הבעלות, כי אין לו שום קשר לרכב יותר. :roll:

אלי.

פורסם

איזה כנפיים אחוריות להחליף ? זה חלק מהמרכב. לא ניתן להחליף אותן בחדשות. רק לחתוך ולרתח/ליישר וכו'.

בכל מקרה, מישהו יודע לאן הגיעה קליאו MK2 ספורט שהייתה ביד 2 אצל בחור בשם יוני ? (מס' לוחית בפרטי לצורך וידוא, אני לא אפרסם פה).

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...