Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד טורבו !

ETAVZ3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי לפני כמה שנים על אינוצ'נטי במושב ליד יבנה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח כבר התפוררה מאז :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני זוכר מתקופת הצבא שלי לאחד הקצינים היה שרייד טורבו 888 או87 שחורה עם כיתוב אדום

גם אז היא היתה נדירה וכנראה שכל אונו 70 נתנה לה בראש בכל סעיף

חוץ מאמינות

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

האינוצ'נטי עברה משימוש במנועי המיני למנועי דייהטסו בסוף 83'.

באותה הזדמנות היא גם נפטרה ממתלי הנגמ"ש של המיני ועברה לשימוש במיתלים סטנדרטיים.

דגם הבסיס של האינוצ'נטי צוייד במנוע 2 בוכנות ששימש את הדייהטסו קורה דור ראשון, ואילו שאר הדגמים השתמשו במנוע ה 3 בוכנות של השרייד.

האינוצ'נטי יובאה לארץ משנת 82' ועד 84' ע"י חברת "נוע" שקיבלה את הזיכיון ליבוא מכוניות דייהטסו לארץ, ועקב הצלחת השיווק של דייהטסו בארץ, אינוצ'נטי ננטשה לאנחות ובסוף 84' הופסק היבוא.

אגב טלקאר ודייהטסו, בשנת 94' קיבלה טלקאר את זיכיון היבוא של דייהו הקוראנית ואז הגיעה תורה של דייהטסו להנטש, ומאולם התצוגה המרכזי נעלמו מכוניות דייהטסו, לטובת הכוכב העולה החדש, ומכירת דייהטסו הועברה לחנות קטנה ברחוב המסגר.

זו גם הסיבה מדוע כמעט ולא נמכרו כאן מכוניות דייהטסו ב 94'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

יש מצב שלתקופה מצומצמת היתה אינוצנטי מילה עם מנוע דיהטסו ובולמי מיני?

אולי תעתועי הזכרון מכים בי לאור גילי הקשיש אבל זכור לי שהחלפנו לחבר בומבות באינוצנטי שלו אבל היה לו בוודאות מנוע דיהטסו. :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ביוטוב יש מלא סרטונים עכשווים של השרייד טורבו החמודה, אם אני לא טועה יש גם קהילות בחו"ל שסוגדות לרכב הנ"ל ספציפית ומקריבות קורבנות ממין נקבה על כל שרייד טוטלוס.

בוקר טוב יהודים יקרים :-)

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

• תוכן חדש...