Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן חברה... קודם כל לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאני חדש פה, והפורום נראה ממש ברמה אז אוקי נראה אם תוכלו לעזור לי :

אז קודם כל נתחיל בזה שיש לי הונדה סיביק 1.6 2000 ורציתי לקנות מערכת חזקה, ואני צריך את העזרה שלכם.. התוכן של המערכת זה רדיו דיסק (חשבתי על DEH-760 של פיאוניר/ או DEH-560), מקדימה- קומפוננט שאין לי מושג מה אני יקח (אתם תעזרו לי), אחוריים- יש לי כבר אז פה אין מקום ממש ליעוץ (TS-A6990S פיאוניר), סאבוואפר, ומגבר .. כנראה 2 מגברים. יש לי בערך סכום של משהו כמו 6-7 אלף שקל להשקיע, זה לא מחייב שחיב לנצל את כל זה..... מה שאני רוצה שתמליצו לי מה כדאי לקנות איזה מותגים איזה דגמים למה שאני צריך.. ואיפה כדאי להתקין את זה(משהו שיודע לעשות בניה טובה ומקצועית) באיזור הצפון ...

ובבקשה, רק מי שבאמת מבין שירשום פה כי זה לא צחוק ולא סכום קטן.

תודה אחים שלי :lol:

.Honda- more then a dream

פורסם

מצטער אבל אין מתקין בצפון שיעשה עבודה מקצועית(מאלה שאני מכיר והייתי בהרבה מקומות).הרבה מהם לא יודעים מה זה קבל 4GAGE שלא לדבר על דברים יותר מקצועים.

חוץ מזה רוב המתקינים בצפון הם שוחטים. וינצלו כל הזדמנות לעבוד על הקונה!!!

כמובן אם יש מתקין מקצועי בצפון ואתם מכירים אז תגיבו!!!

פורסם

אוקי זה לא עקרוני ממש בצפון אני אישית מהצפון

אבל שאתה משקיע סכום כזה לא איכפת לך לנסוע קצת בשביל שיצא לך יותר טוב

ת"א והמרכז גם בסדר ....

ויותר חשוב החלקים מאשר המקום להתקנה

.Honda- more then a dream

פורסם

ראה ידידי,

מע' שמע זה עניין של טעם אישי וככזה, אין תשובה מוחלטת ויכול להתנהל ויכוח על גבי עשרות

עמודים מה טוב, מה לא, מה מצדיק את הכסף ומה בזבוז ולא תגיע לתשובה אחת מוחלטת.

כדי לעשות מסיפור ארוך קצר - אין שום אלטרנטיבה אחרת מלבד ללכת למתקינים, לשמוע רמקולים, לשמוע מערכות קומפלט על רכבים (אם תוכל אפילו על רכבים כמו שלך מה טוב...), לראות מה נכנס לך בתקציב, לבדוק את כל נושא האחריות ועוד ועוד...

לשם נק' התחלה - לך למפגש של החברה מהצפון, דבר עם DDDIABLO או BLACKMAZDAF בפרטי שיעדכנו אותך...

לאחר שעשית סקר שוק, תחזור, תאמר מה אהבת ואנו כבר נוכל לכוון אותך עם עצות של מה

טוב וכו'.

פורסם

hu:pioneer hed750 /jvc kdh9700/alpine 9827

amp:crunch v2200 +rockford501x /rockford 801x(2chanels bridged 400w+2 chanels 2ohm into 4 speakers 100rms)

component:rockford fnx2614/mb quart reference/morel dotech/jl vr

sub:cadence/jl audio/cerwin vega/rockford (250-400w

cap 1 farad sting

המחיר של המע נע בין 6000-7500שח

פורסם

sub:cadence/jl audio/cerwin vega/rockford

איך קדנס נכנס לשורה הזו אני לא יודע..

זה שהיבואן שוחט במחירים שלהם זה לא אומר שזה סאב טוב

רוב הקדנסים שנמכרים היום הם לא עולים מרמה של פיוניר 304/5

או כל אינוקס פרו או בוס שיש בכל ערסמוביל מודרנית.. :!:

פורסם

איך אתה משווה CADENCE לפיוניר 305C תכנס לפורומים בעולם ותראה מה חושבים על פיוניר!!!ותראה מה חושבים על CADENCE אז לפני שאתה מזלזל תברר!!!

• תוכן חדש...