Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סיירתי כמה ימים בהמלצותיכם בפורום אך לא מצאתי החלטה. אני מעוניין להחליף את הפיג'ו 306 שנת 98 שלי, שאני כל כך אוהב. בקרוב אמכור אותה, לכל המעוניין. בכל אופן, אלה הדרישות הכלליות שלי. אין לי שום כיוון. ליד ה 306 כולם נראים לי היום פלסטיקיים וחסרי נשמה. מה אגיד... אבל צריך להחליף מתישהו.

שימושים: בעיקר מחוץ לעיר. כ 2000 ק"מ בחודש.

צריכת דלק: שתהיה חסכונית. לפחות 1:16 מחוץ לעיר.

יפנית או צרפתית: לא משנה לי, רק שתהיה סבירה בנוחות ביחס ל 306, ועם מוניטין אמין.

אחיזת כביש: שלא תיפול מה 306 העכבישית.

שנה: באזור 2008

אוטומטית או ידנית: בעקרון, התרגלתי לידנית. אין לי התנגדות לאוטומטית אם יש בקרת שיוט והדבר לא פוגם משמעותית בביצועי הרכב.

זריזות: לא צריך מטוס, אבל בטח לא עגלה. מ 0 ל 100 באזור ה 1:12 לפחות.

תקציב: באזור ה 75K. אני לוקח הלוואה מהבנק, כך שגם 90K זה אפשרי, אם זה אומר שזה עונה על דרישותיי טוב יותר.

היברידית: אין התנגדות.

מקווה שאין סתירות גדולות בין הדרישות. תרמסו אותן ככל העולה על רוחכם, העיקר שאתחיל לקבל כיוון.

אגב, התאהבתי קשות בשירוקו, אבל יקר לי!

פורסם

כמובן מנוע שכחתי לציין. עדיפות ל 1.6 ומעלה, אך אם 1.4 יתן תוצאות יפות, גם אפשרי. 1.2 לא בא בחשבון. אני גר בירושלים.

פורסם

לא רשמת אם חדש או משומש. התייחסתי להצעות חדשות כך שבעניין הפאביה התכוונתי ל-1.2 ה"מוחלש" (במרכאות, כי גם הוא שדון קטן וממזר - נסה ותיווכח בעצמך).

:idea:
פורסם

אפשר לחפש סיוויק ידנית 2008 אונם לא כזה חיסכוני כמו שרשמתה אבל הוא גם לא זללן!!או פיגו 206XS קשה למצואה רכב שעכשווי שמתנהג כמו 306 ונוח גם יחד ועוד חיסכוני כמו שרשמתה!!

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את הההונדה ג'אז הקומפקטית. מכונית מאוד אמינה, חסכונית בדלק ומומלצת מאוד. אופציות חסכוניות נוספות, אבל טיפה יותר יקרות, הם ההיברידיות של הונדה - סיוויק היברידית או הונדה אינסייט.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולהגיע להתרשם בעצמך.

• תוכן חדש...