Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהאתר של פול-גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לשים לב.

למשל ראית את גודל הגג"ש האחורי. כמעט בגודל החישוק.

רובם בלי פיירנגים שבירים ויקרים.

אני מניח שגפ בלמים הם שיפרו.

וסביר להניח שהרכיבו שיפורי מנוע שיוסיפו מומנט על חשבון ההספק.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מה שהם עשו זה דברים בסיסיים,

הם הורידו פרינג זנב שילדה, וחיברו במקומו מגן גחון אחורי מאלומניום(יש אפשרות לקנות קיט, או בניה עצמית)

הוסיפו צינורות מיגון בצידי האופנוע(קיט או בניה עצמית)

חלקם הורידו פרינג צד וחרבות.

חלקם גרמו לחלקו העליון של המיכל דלק להיות שקוע(נמוך) בשביל תרגילים שדורשים שיווי משקל בעמידה.

יחס העברה שונה בגלגלי שיניים, רוב הסיכויים שגלגל שיניים קידמי הוחלף לממש קטן כדי לקבל מומנט כוח אדיר בסל'ד נמוך, אבל זה בא על חשבון כוח ומהירות בגבוה.

תתחילו להתאמן חברים יקרים. 8)

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
:mad:

wtf?

על מה ולמה אתה כועס?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=41976

מה שנכון, נכון... :D

הסרטון הובא לפורום על ידי פליצר ומשם גויס לפול-גז

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:oops:

אני מקוה שלא שרטתי את ציפור הנפש שלך יותר מדי. אם כן - אני מכיר וטרינארים טובים מאוד!

:D

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

דרך אגב, אם אתה רוצה לתבוע, אני מכיר עורכת דין שמתמחה בקניין רוחני!!!

:lol:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

• תוכן חדש...