Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חבר לאחר החלפת חיישן למדה לפני כ70 ק״מ במוסך מקצועי ומוכר ,חזרה הנורה לפעול, הסורק מדווח על linear fuel error , הרכב שוב במוסך אשר מחפש אחר התקלה ,כסף רב כבר הוצא לחינם כאשר אובחן לפני כשבוע כי חיישן הלמדה תקול

בתודה מראש! 

פורסם

קיימת תופעה מאוד מרגיזה ומקוממת במוסכים למיניהם ודווקא בלא מעט מוסכים מקצועיים ואני מדבר על המצב שאדם מגיע עם בעיה כל שהיא למוסך על מנת לפתור אותה וסתם מוחלפים חלקים בטענה ש "אולי" זה הגורם לבעיה. מישהו יכול לומר מדוע זה קורה אחת ולתמיד? האם תפקידו של המוסך הוא לא לאתר במקצועיות אם ע"י דיאגנוזה או ללא דיאגנוזה מהו הגורם לבעיה? ואם כבר חשבו שפתרו ולא באמת פתרו אז למה לא לוקחים אחריות על זה ומזכים?

:)
פורסם
קיימת תופעה מאוד מרגיזה ומקוממת במוסכים למיניהם ודווקא בלא מעט מוסכים מקצועיים ואני מדבר על המצב שאדם מגיע עם בעיה כל שהיא למוסך על מנת לפתור אותה וסתם מוחלפים חלקים בטענה ש "אולי" זה הגורם לבעיה. מישהו יכול לומר מדוע זה קורה אחת ולתמיד? האם תפקידו של המוסך הוא לא לאתר במקצועיות אם ע"י דיאגנוזה או ללא דיאגנוזה מהו הגורם לבעיה? ואם כבר חשבו שפתרו ולא באמת פתרו אז למה לא לוקחים אחריות על זה ומזכים?

לצערי אני חווה את זה על, החלפתי כבר חיישן למדה, מצערת, מד כמות אוויר והפתרון נראה רחוק, כל זה מתבצע במוסך של צמפיון... ממש ניסוי ותהייה על חשבון הכיס שלי...

ממש מרגיז, דרך אגב, היום הייתי במוסך ונאמר לי שככל הנראה התקלה החוזרת על הלמדה נגרמת ממיר קטליטי סתום למחצה...אני כבר לא יודע מה לעשות...

פורסם

חברים יקרים ,המוסך בו הרכב מטופל(הינו מקצועי ואדיב) לוקח אחריות ומחפש אחר הפתרון,שלא תתרשמו מדברי כשלילה,יחסו של המוסך יותר מבסדר,אך כן בוצע פתרון זמני וניסיוני ואף הוחלף המצבר שהיה חלש משמעותית (בן 5+ ,הגיע עם הרכב מהחברה 44 אמפר,הוסבר כי לרכב מומלץ כ60 אמפר) ל60 אמפר חדש.

אמשיך לעדכן במידה והבעיה תחזור.

תודה על הקדשת זמנכם!

• תוכן חדש...