Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השירשור הקודם על הרטבים החריפים התחלתי להתעניין בנושא , ונתקלתי ברוטב הזה שאני זוכר אותו ממש ממש לטובה מארה"ב מבחינת רמת חריפות וטעם.

הרוטב נקרא Huy Fong Sriracha , והוא דיי נפוץ במסעדות בארה"ב ונדמה לי שראיתי אותו בארץ עם כיתוב בעברית (של יבואן ישראלי).

מוכרים באיביי לא ממש רוצים לשלוח לי לארץ לכן אני צריך את עזרתכם אם ראיתם מקום שמוכר או אתם מכירים מישהו שמייבא.

Huy Fong Sriracha.jpg

פורסם

רוטב סרירצ'ה

שם לועזי : Sriracha Sauce

%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91%20%d7%a1%d7%a8%d7%99%d7%a8%d7%a6%27%d7%94.jpg רוטב סרירצ'ה הוא רוטב צ'ילי תאילנדי חריף, ששמו נגזר משמה של העיר סי רצ'ה שבמרכז תאילנד, שם יוצר לראשונה. כיום הסרירצ'ה מוכר בכל העולם, בעיקר תחת הברנד Huy Fong Foods (היי פונג פוד) תחתיו הופץ בארצות הברית ואירופה. יש אף המכנים אותו רוטב התרנגול בשל הציור המופיע על העטיפה שלו, אף כי במקור הוא יוצר עבור פירות ים. הסרירצ'ה הוא רוטב חריף ומכיל פלפלי צ'ילי, חומץ, שום סוכר ומלח. הוא זמין גם בארץ במעדניות ורמת החריפות שלו משתנה בהתאם לריכוז הצ'ילי שבו כך שמומלץ לבחון כל אריזה לפני שקונים. מסורתית השתמשו בסרירצ'ה עבור מאכלי ים, אך כיום הוא משמש כרוטב חריף גנארי במטבחים רבים, ונוכל למצוא אותו במתכוני עוף, מרקים, רטבים, סושי, פיצות ועוד. אחד השילובים המוכרים לסריריצ'ה הוא בשילוב עם רוטב הויסין כמטבל לסושי או כבסיס רוטב למנת "צאו מיין" התאילנדית.

יבואן בארץ:אחים טיירי עסקי מזון בעמ

ד"א אגב ראיתי כאלה ברמי לוי,טיב טעם,מעדניות בשוק הכרמל ובאוונגרד:wink:

שמות נוספים :

Shiracha Sauce, rooster sauce, cock sauce

פורסם

נמכר ב"דוכן גן שמואל" במרכז מסחרי גן שמואל במשהו כמו 25 שקל לבקבוק.

ד"א, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינו לבין רוטב צ'ילי תאילנדי חריף בבקבוק זכוכית שנמכר בכל חור ועולה חצי מזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

http://www.iherb.com/huy-fong-foods-inc-sriracha-hot-chili-sauce-17-oz-482-g/33415#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-us&w=huy%20fong%20foods%20inc.&rc=2&sr=null&ic=1?rcode=gum739

עד סוף החודש יש משלוח חינם באתר בקניה מעל 40$. מגבלת משקל עד 1.81 ק״ג. בקניה ראשונה יש הנחה בין 5$-10$ עם הקוד GUM739

(הקוד מצ׳פר גם אותי)

אם אתם מחפשים מוצרים נוספים רק תגידו

עריכה אחרונה על ידי semik

Zoom-Zoom...

פורסם
תגידו, אפשר להקפיץ? מישהו ניתקל בזה באיזור פ״ת ויודע איפה אפשר ליקנות?

תודה

ב"לגעת באוכל" בקניון אבנת. 35 ש"ח.

(תאריך התפוגה ינואר2015 )

פורסם

אגב, הוא לא ממש טעים. זה שמיוצר בתאילנד, נמכר בבקבוק זכוכית, ועולה בין שליש לחצי מזה, ונמכר בכל חור, הרבה יותר טעים:

005748.jpg?v=3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי כמה בקבוקים של סריראצ'ה במחיר 20 ש"ח לבקבוק (כמעט חצי קילו). אם מישהו רוצה (בפ"ת) הוא מוזמן.

פורסם

זה מה שיש אצלי:

2014-07-16 07.06.40.jpg

נקנה בסניף עדן טבע מרקט שבתוך סניף מגה. עלה באזור 30-35 ש"ח.

זה שבבקבוק זכוכית אמנם טעים אבל לעומת הסריראצ'ה הוא לא חריף בכלל.

• תוכן חדש...