Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה קטנה ואשמח לקבל את המלצתכם ויעוץ ךגבי התקלה.

לפני כ 8 חודשים נקנתה טלויזיה LCD 32" מדגם TOPFIELD בסניף של מגה . כמובן שאני לא מכיר את החברה אבל המחיר ואיכות ה HD עשו את שלהם ורכשתי לי את הטלויזיה.

לפני כמה שבועות במהלך הצפייה המסך הפך לשחור אבל המשיך להשמיע את השידור של הערוץ. כיביתי את הטלויזיה ולאחר שעתיים הדלקתי והיא חזרה לשדר למשך שעה וחצי עד שעתיים ושוב אותה תקלה ושוב כיביתי ולשעתיים ושוב חרה לשדר.

פניתי לנציגי החברה בישראל - אלו שנותנים שרות מעבדה והגיע טכנאי לקחת אותה , אחרי 10 ימים הטלויזיה חזרה מתיקון.

הטכנאי התקין אותה ראה שעובדת והלך.

כעבור שעה וחצי שוב המסך הפך שחור אבל עדיין יש קול.

שוב הוזמן טכנאי והפעם אמר שייתכן והבעיה בממיר HD של הוט ושהם (HOT) צריכים לבדוק את הממיר.

הגיע טכנאי הוט והתקין ממיר חדש - הבעיה לא בממיר.

שוב התקשרתי למעבדה של החברה והם שוב אמרו שישלחו טכנאי ביום חמישי מאחר ולכל אזור בארץ יש להם ימים שונים.

נשאלת השאלה מה יכולה להיות הבעיה בטלויזיה....?

מה ניתן לעשות או כיצד אתם ממליצים לפעול מול המעבדה שנותנת את שרות התיקונים.

תודה רבה

פורסם

יש לי תקלה דומה ב LCD של פנסוניק (מייבוא יורוקום, לא משהו עלום שם או בית).

התקלה מתרחשת מדי פעם ורק בהדלקה - הטלויזיה "נדלקת" מראה מסך שחור ומשמיעה רק קול. 10 שניות לאחר מכן היא כבית אוטומטית והנורה האדומה מהבהבהת בקצב מסויים, כנראה מציינת קוד תקלה או משהו.

מאחר והתקלה דומה לזו של פותח השרשור, אם למישהו יש מושג מה התקלה והאם היא ניתנת לתיקון עצמי אשמח לדעת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש מצב שהבעיה מהכבל , קרה לי לפני כמה חודשים

תנסה להחליף כבל

לא כבל אלא כבלים.

אני מכיר בעיה במסכי LCD של סמסונג בהם כבלים במערכת ההדלקה של המסך לא מחזיקים מעמד. החלפה ש 4 כבלים בעלות של 10 שקלים בערך פותרת את התקלה.

כמובן שקשה לדעת האם התקלה המדוברת כאן היא באמת בכבלים כלשהם אבל זו אפשרות.

פורסם
יש לי תקלה דומה ב LCD של פנסוניק (מייבוא יורוקום, לא משהו עלום שם או בית).

התקלה מתרחשת מדי פעם ורק בהדלקה - הטלויזיה "נדלקת" מראה מסך שחור ומשמיעה רק קול. 10 שניות לאחר מכן היא כבית אוטומטית והנורה האדומה מהבהבהת בקצב מסויים, כנראה מציינת קוד תקלה או משהו.

מאחר והתקלה דומה לזו של פותח השרשור, אם למישהו יש מושג מה התקלה והאם היא ניתנת לתיקון עצמי אשמח לדעת.

איתמר.

יש לי גם פנסוניק, 32" עוד מעט חוגגת שנתיים. היתה אחריות לשנה. מדגם TX-32LX80

יצא לי פעמיים לחוות מסך שחור, ולא לראות כלום. רק לשמוע. אצלי הטלויזיה מחוברת למחשב. הנורה שאתה מדבר עליה לא היבהבה.

בכל מקרה, מה שעשיתי היה כיבוי מהכפתור בטלויזיה עצמה (לדעתי המקבילה של להוציא את הכבל מהשקע של החשמל) , והדלקה מחדש. וזה הסתדר.

העניין הזה לא חזר על עצמו. אני מאוד מרוצה מהטלויזיה (עלתה בזמנו 2400 שקלים..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם טלויזיה מנותקת מכל מקור צריכה להציג על המסך את ה- ON SCREEN DISPLAY למשל ווליום, בחירת ערוץ וכו', ואולי גם הודעה של NO SIGNAL. אם המסך שחור לחלוטין גם במצבים אלו, התקלה בטלויזיה עצמה (אולי בתאורת הרקע).

:turn-l:
  • תוכן חדש...