Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות יונדאי i10 1.1 ידנית חדשה.

ההתלבטות שלי לגבי המימון. יבואן או ליסינג פרטי (התקציב שלי מוגבל למקדמה מינימאלית ולתשלומים חודשיים של עד 1000 ש"ח)

בענין ליסינג, אשמח להמלצה על חברה אמינה.

בתודה,

אירית

פורסם

אויס, אני רכשתי דרכם לאחרונה רכב חדש, מזדה 3, 5 דלתות בליסינג פרטי.

מכל החברות הגדולות הם נתנו את ההצעה הכי אטרקטיבית (ריבית הכי נמוכה+חבילת איבזור הכי גדולה), שקיפות מלאה וחוזה התקשרות מאוד מובן ופשוט ללא אותיות קטנות,

נבדק על ידי עורך דין מצידי.

ממליץ בחום.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אם יש לך יכולת לקבל הלוואה בתנאים טובים מהבנק שלך אז זה עדיף כי בליסינג הרכב לא בבעלותך ורשום ברישיון כליסינג מה שגורר הפחתת מחיר במכירה.

ביונדאי ספיציפית עובדים עם חברת המימון דביס שבבעלות היבואן כלמוביל ומציעה עיסקאות תשלומים כמו בעיסקאות ליסינג עם מקדמה, תשלומים חודשיים ותשלום סופי. בדקי את עלות ההקמה ואת הריביות שהם מה שמייקר את העיסקה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

חשוב שתבדקי באיזו חברה תקבלי את העסקה הכוללת המשתלמת ביותר ולא רק איזו חברה נותנת לך את אחוזי הריבית הנמוכים ביותר. בחלק מהחברות, למשל, לא מבטיחים שבסיום העסקה תקבלי על הרכב מחיר מחירון לוי יצחק. אצלנו באוטוסנטר, יש התחייבות חוזית למחירון לוי יצחק בסוף העסקה.

חשוב שתבדקי גם שהתשלומים החודשיים הם קבועים ולא צמודים למדד או לריבית הפריים.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת בנושא.

פורסם

היי אירית,

אני רק אציין מראש שאני לא מבין גדול בתחום הרכב. הסיבה שאני עונה היא כי לאחרונה עשיתי סקר שוק לגבי קניית רכב "מיני-מיני" והייתי כבר בכל סוכנויות הרכב באזור חיפה.

ההצעה של יונדאי הייתה מאוד אטרקטיבית יחסית לשאר (מדובר במימון של היבואן):

80% מימון - כלומר תשלום מקדמה מינימאלית של 20% מערך הרכב. (לפני שבוע המחיר לאחר מע"מ של הרכב היה 63900). בחישוב זריז יצא 12800 ש"ח מקדמה. את כל השאר אפשר לפזר עד 36 תשלומים של 1420 ש"ח. אם תרצי לשלם 1000 ש"ח בחודש תצטרכי לשלם מקדמה של 27900.

קיצר, את יכולה לשחק עם זה. הם גם נתנו הצעת מימון של מקדמה+תשלומים+תשלום סופי (סגנון ליסינג עם אפשרות להחזר הרכב וקניית חדש). היופי הוא שהרכב יהיה רשום על שמך. אין כאן יד ראשונה-ליסינג.

מקווה שעזרתי. אם תרצי סריקה של הצעת המחיר של יונדאי אני יותר מאשמח לשלוח לך.

פורסם
חשוב שתבדקי באיזו חברה תקבלי את העסקה הכוללת המשתלמת ביותר ולא רק איזו חברה נותנת לך את אחוזי הריבית הנמוכים ביותר. בחלק מהחברות, למשל, לא מבטיחים שבסיום העסקה תקבלי על הרכב מחיר מחירון לוי יצחק. אצלנו באוטוסנטר, יש התחייבות חוזית למחירון לוי יצחק בסוף העסקה.

מה שאתה לא מספר על ההתיחבות למחירון לוי יצחק, זה שלאחר 3 שנים אתה תיתן את המחירון פחות ההנחה שניתנה במחירה. אבל פחות ההנחה בשקלים ולא באחוזים.

נניח מחיר רכב 100K, ומכרת ב 80K. הנחה של 20K ו 20%.

אחרי 3 שנים נניח הרכב שווה 60K. אתה תהיה מוכן עפי החוזה לקנות אותו לא בהנחה של 20%, אלא בהנחה של 20K כלומר ב 40K ש"ח - הפחתה של 33% .

כמו כן יש מגבלות על כמה ק"מ בשנה וכו'.

פורסם
אם יש לך יכולת לקבל הלוואה בתנאים טובים מהבנק שלך אז זה עדיף כי בליסינג הרכב לא בבעלותך ורשום ברישיון כליסינג מה שגורר הפחתת מחיר במכירה.

ביונדאי ספיציפית עובדים עם חברת המימון דביס שבבעלות היבואן כלמוביל ומציעה עיסקאות תשלומים כמו בעיסקאות ליסינג עם מקדמה, תשלומים חודשיים ותשלום סופי. בדקי את עלות ההקמה ואת הריביות שהם מה שמייקר את העיסקה.

בהצלחה ושבת שלום.

אני מסכים איתך.

לא ממש ברור לי למה אנשים הולכים על ליסינג פרטי/מימוני ולא קונים רכב בצורה פרטית עם הלוואה דומה מהבנק.

אשמח לדעת מה ההבדלים.

פורסם

שיטת התשלומים נוחה, הם מציעים מבצעים כאלה ואחרים ויש אנשים שלא מקבלים בבנק הלוואות בתנאים טובים או הלוואות בכלל.

יש חברות שמציעות רישום על שם הבעלים אבל העיסקה יקרה יותר.

שבת שלום.

פורסם

מקרה ביקרתי בסוכנות של יונדאי לפני כמה ימים בקשר ל- i35 החדשה.

קיבלתי 3 מסלולי מימון בדומה לליסינג מימוני, אם כי הכל נעשה באמצעות הבנק והרכב נרשם על שמך כיד ראשונה.

אחד המסלולים הוא 30 אחוז מקדמה, 20 אחוז בתשלומים חודשיים שווים למשך 30 חודשים ושאר 50 אחוז בסוף התקופה.

אם מסכמים, מקבלים בדיוק 100 אחוז עלות הרכב ללא ריבית והצמדה. לדעתי זה שווה.

פורסם

בהצלחה ושבת שלום.

תודה על ההתייחסות.

לצערי פריסת התשלומים שהיבואן מציע לא מתאימה לי כי התשלומים גבוהים מדי (1400 ש"ח חודשי בנוסף למקדמה).

הרכב הזה גם לא מצוי עדין בשוק יד שנייה.

אני בודקת אפשרויות, כולל ליסינג, ועדין לא קיבלתי הצעה ממשית מהבנק.

מה תיחשב להלוואה ב'תנאים טובים'?

פורסם

אוקיי אופיר, אשמח לדעת אם אני יכולה לקנות דרך אוטוסנטר את האוטו שאני מעוניינת בו - יונדאי i10 ידני 1100? באתר שלכם נראה שאין את הדגם (החלופה השנייה בכלל נדירה יותר - קיה פיקנטו...).

הכי חשוב לי שתהיה לאוטו צריכת דלק הנמוכה ביותר האפשרית משום שההפרש בצריכה בין האוטו הנוכחי לחדש הוא שאמור לשלם לי את התשלומים על האוטו הבא..לכן זה נתון שאני לא יכולה לשחק או להתפשר עליו.

פורסם
אני מסכים איתך.

לא ממש ברור לי למה אנשים הולכים על ליסינג פרטי/מימוני ולא קונים רכב בצורה פרטית עם הלוואה דומה מהבנק.

אשמח לדעת מה ההבדלים.

בשיטת הליסינג הפרטי מחמוני יוצא בחלק מהדגמים ריבית שלילית, או ריבית מאוד נמוכה, בבנק הריבית גבוהה בהרבה.

הרבה מאוד.

שיטת הליסנג הפרטי נוחה מאוד כי אתה משלם מקדמה והשאר בריבית נמוכה מאוד.

ואת האמת לא ממש משנה לי על מי הרכב רשום, הרי בסופו של דבר גם מי שרכש מהיבואן רכב חדש במעמד המכירה יתמודד מול עוד עשרות רכבים מאותו דגם שנרכשו בליסנג, ובכל מקרה יצטרך להוריד במחיר אז כך שזה ממש לא משנה.

בשיחה עם אחד ממנהלי חברות הליסינג , נאמר לי שבקרוב מאוד ההפחתה על ליסינג מימוני בדגש על פרטי תופחת ל כ- 3 אחוז או תבוטל כליל.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אני חושב שצריך לבטל את זה לחלוטין מבחינה חוקית ולהפוך את זה למסלולי מימון עם שעבוד לחברות הליסינג.

ולגבי הלוואה בנקאית, אמנם הריבית גבוהה יותר אבל אין צורך להפחית מחיר במכירה והעיסקה מול היבואן שונה. חברות הליסינג לעיתים מציעות דגם ברמת גימור בסיסית בלבד ולא ניתן לרכוש דרכן איבזור אופציונלי מקורי כמו אצל היבואן.

פורסם
אם את כ"כ לחוצה מבחינה כלכלית, למה לרכוש רכב חדש?

אני חוששת לקנות רכב משומש גרוע ולשלם על תיקונים ו/או צריכת דלק מוגדלת.

יש ים של מכוניות יד שנייה בשוק שקשה מאוד לברור. אם הייתי מקבלת המלצה אמינה, הייתי קונה.

• תוכן חדש...