Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום בעיה עם כל עלייה שמגיעה אל הארץ ושאנשיה הם תורמים וציוניים.

יש לי בעיה קשה עם המסתננים מסודן שכבשו את דרום-ת"א.

מי שמבין את ההבדל שבין העלייה הזו ל"עלייה" הזו - מבין (למתקשים - מבין זה לא מסכים) גם את המניעים של הרוצח מנורווגיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אפילו לא צריכים להיות פליטים או מסתננים. אלא פשוט אנשים שמגיעים לארץ הקולטת ומנסים לשנות את תרבותה או להשריש את מורשתם ודרך חייהם על הסובבים. באיזו צורה זה מזכיר את החרדים. אבל זה כנראה שלמדינתנו אין חוקה :? טוב זה כבר דיון בפני עצמו.

פורסם
התלבטתי לכמה שניות אם להיות מניאק או לא, והחלטתי כן להיות :twisted:

מישהו שם לב שלפני שנות ה90 בארץ לא היו עיתונים וערוצי טלוויזיה ברוסית, וכיום יש כבר סופרמקרטים שאם אתה לא רוסי, לא לוקחים אותך לעבודה?

זה אותו סיפור.

כן, רוב הרוסים יהודים, אבל ככה זה, שממשיכים את התרבות הרוסית גם פה.

אני לא אומר שזה רע בהכרח, פשוט שהתופעה הזו קיימת גם פה ולא צריך להגיע לניו יורק כדי לקלוט את זה.

אתה לא מניאק אלא פשוט טמבל (לא שזה חדש לי).

מדינת ישראל היא מדינת מהגרים. כולם פה מהגרים בין אם אלו עיראקים, רומנים, מרוקאים, רוסים, תימנים, איתיופים ואחרים.

לקחו את כל התרבויות הללו וערבבו. חלק מעורבבים וחלק פחות.

כואב לך שיש פה תרבות רוסית (ולא, אין לי ממש כוח להתחיל את הויכוח הישן על תרומה של אלו או אלו) ? או שמפריע לך שאין חנויות ספרדיות באותה מתכונת ? אל תשכח שכאשר יש לך 1/6 (מספר גס) מהתושבים הישראלים שהגיעו מברית המועצות לשעבר, לא מן הנמנע שתתפתח לך תרבות רוסית בתוך התרבות הכללית.

Veni Vidi Vici

פורסם

לא כואב לי, אני סתם מציין נקודה במידת סרקסטיות מסוימת.

לך לא צריך לכאוב ואתה לא צריך לקרוא לי טמבל.

מה כבר אמרתי?

העלבתי את "אמא רוסיה"?

גם אני מהגר, גם לנו יש עיתונים בספרדית (לא שאני קורא אותם) ויש בכרמיאל גם כמה חנויות שבהן הכל כתוב בספרדית.

לא אמרתי שזה רע ולא הבעתי דעה כלשהי, רק נתתי עובדות.

כואב לך?

אולי אתה מתבייש להיות רוסי ובגלל זה אתה נעלב. אני לא אמרתי שום דבר מעליב.

פורסם
זה אפילו לא צריכים להיות פליטים או מסתננים. אלא פשוט אנשים שמגיעים לארץ הקולטת ומנסים לשנות את תרבותה או להשריש את מורשתם ודרך חייהם על הסובבים. באיזו צורה זה מזכיר את החרדים. אבל זה כנראה שלמדינתנו אין חוקה :? טוב זה כבר דיון בפני עצמו.

אני מבין שכבודו מעולם לא היה בברוקלין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי המקסיקנים בקליפורניה, אתה צריך לזכור שהם רואים באמריקנים מהגרים. אלטה קליפורניה הייתה שטח מקסיקני עד הכיבוש האמריקני במלחמת ארה"ב-מקסיקו.

מעניין מה יעשו אם ייצא משט מחאה ממקסיקו לחופי קליפורניה.

יותר נכון, כמה סנטימטר הספינה תצליח להתרחק מנמל המוצא :roll:

אני מתאר לעצמי שמשמר הגבול האמריקאי ייחכה לנוסעי הספינה כבר בנמל עם אלות, אזיקים, ונשק חם בשלוף.

משום מה אף אחד לא בוכה על שילטון הכיבוש האמריקאי בקליפורניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מבין שכבודו מעולם לא היה בברוקלין.

כבודו לא היה בברוקלין. אבל האם בברוקלין החרדים מקבלים מימון מהמדינה עקב לימוד תורה? והאם הם סוגרים כבישים ואומרים לשאר תושבי ניו יורק והרובעים מתי ואיך לנהוג בשבת? האם הם דורשים שיהיו קווים עם הפרדה של נשים וגברים? מעלימים מס? חיים על חשבון האוכלוסיה העובדת? וכ"ו וכ"ו? מסופקני. כמובן אם אני טועה אשמח להבהרות.

פורסם

בדיוק אתמול הייתי בבורקלין החרדית, הלכתי לראות איך מייצרים תפילין, הכרתי את הסופר סתם, את כל התהליך של רידוד העור וכד', השיחות התנהלו באנגלית, למרות שהחבר'ה מדברים עברית.

בשכונוה יש הרבה שלטים ביידיש ועברית אך גם אנגלית.

כשנפרצו הגדרות בצפון לפני מספר חודשים, שאלתי חבר בבית הקפה, מה היה קורה אם מקסיקנים היו רצים ככה לגבול ומנסים להיכנס...

הם היו נעצרים, בהתנגדות הם גם היו נורים. מאוד פשוט.

בישראל אוהבים לעשות רעש והמולה במקום לטפל בבעיות, ההסברה לקויה וישראל הפכה להיות גוף רפה אל מול עולם צבוע. בושה.

haters will hate

פורסם
משום מה אף אחד לא בוכה על שילטון הכיבוש האמריקאי בקליפורניה.

ועל שואת הילידים של צפון אמריקה ("אינדיאנים"), שבוצע בהם רצח עם שיטתי במשך מאה שלמה, שהביאה למותם של מיליונים ולקחה את אדמתם.

כשאתה מנצח ניצחון טוטאלי, אתה מכתיב את ההיסטוריה ואת העתיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מישהו חשב על העונש שהבחור הולך לקבל? האם ידעתם שאין עונש מוות בנורווגיה? ושמאסר עולם הוא 21 שנה?

חכו עד שתראו איך נראה תא בכלא ... רמז: הרבה יותר טוב מרוב הדירות המושכרות בת"א

לכתבה http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/264/451.html?hp=1&cat=666&loc=11

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רוב הסיכויים שגם יש להם תוכנית חינוך מחדש, כך שהוא גם ייצא משם עם תואר אקדמי או משהו.

זאת הקריירה שצריך לשאוף אליה - רוצח בנורבגיה. :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רזי, איזה שטויות, אחרי שהוא השתחרר אז הוא נחשב שהוא כבר החזיר את חובו לחברה...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...