Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי פיאט גרנדה, 2007, יד 2, 57000 ק"מ מחברת "כלמוביל טרייד אין", פ"ת.

הבטיחו לי שהרכב חדש, אמין וללא בעיות מיוחדות. בחוזה כתוב שהם מתחייבים לאיכות השלדה, גיר ומנוע, אך אינם מוכנים לבדיקה חיצונית, אלא הם בודקים בעצמם (חברה אמינה ומוכרת..).

הייתי בטוח שעשיתי את עסקת חיי, אך פרט אחד מנע ממני לשמוח - אין לרכב ספר טיפולים.

נברתי בסוכנות פיאט וקיבלתי את הנתונים הבאים:

1. החליפו לרכב מצבר.

2. החליפו לרכב בלמים קדמיים.

3. החליפו לרכב בטנה בכנף הקדמית.

4. החליפו לרכב סולנאידים בתיבת ההילוכים.

האם יש בעייה בנתונים אלה? האם עבדו עליי?

צחי.

פורסם

מדהים איך אנשים עדיין לא לקוחים רכב לבדיקה מטעמם ומסתמכים על בדיקה פנימית של סוחרים :roll:

לא מוכנים? קח ת'רגליים ותלך מהמקום בפעם הבאה!

החלפת מצבר ובלמים זה לגיטימי שיחליפו, אם לא היו מחליפים הייתה צריכה להידלק לך נורה אדומה.

לגבי הביטנה והסלונואידים בגיר לא הייתי מתרגש אבל בודק למה החליפו והאם ישנה אחריות מורחבת על הגיר.

פורסם

מה מפוקפק בבטנה? יכול להיות שהיא נקרעה ממשהו...זה חלק שחשוף לכביש.

בלי קשר, בחיים לא הייתי קונה רכב בלי בדיקה עצמאית ובלי ספר טיפולים.

פורסם

מניסיון אישי: הבטנה הזאת רגישה מאוד. פעם אחת נהגתי ברכב כזה בנסיעה בין-עירונית שהתנהלה לה במהירות תלת-ספרתית (עד כמה שבכלל אפשר לפתח כזאת עם מנוע 1.2). על הכביש נח לו איזה קרש קטן שלא הספקתי להתחמק ממנו, וכל שנותר לי זה לעלות עליו עם הגלגלים. הקרש ניתר קלות מהכביש, פגע בבטנה והעיף אותה לקיבינימאט.

חוץ מזה לא נרשם נזק כלשהו.

על פניו נראה שהרכב בסדר גמור, אולם לא היה מזיק אם היתה בדיקה שהיתה מאשרת את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הם לא מוכנים שתקח את הרכב לבדיקה מטעמך, אז הם כבר לא "חברה אמינה ומוכרת" (מוכרת אולי כן,אמינה כבר לא)

זה שהם טרייד אין יבואן זה יופי, אבל ברגע שהם לא מוכנים לתת לך לבדוק את הרכב ,זה הסימן שלך לעשות סיבוב פרסה ולהמשיך למגרש הבא.

V5

פורסם
עשית טעות בכך שלא לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית, אני מקווה שלא מתחבאות הפתעות נוספות.

דבר אחד בטוח, רכב 2007 עם ק"מ כזה לא אמור לעבור שיפוץ בגיר

מחזק!

לפיאט יש גירים די אמינים, בק"מ נמוך, לא צריך לחשוב בכלל על גיר.

למה לא מפרטי??? חסר כאלה יד 2?

לך תדע מה מתחבא עוד אחי....

תיהיה בריא, פעם הבאה תתיעץ, ובבקשה, אם הם לא מוכנים להתחייב לבדיקה, אז כנראה שמסתירים משהו!! גם ילד בן 4 היה מבין את זה.

תהנה ממנה כמה שיותר, אם עשו לה רק מה שכתבת, המצב בסדר, חוץ מהנגיעה בגיר.

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם
עשית טעות בכך שלא לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית, אני מקווה שלא מתחבאות הפתעות נוספות.

דבר אחד בטוח, רכב 2007 עם ק"מ כזה לא אמור לעבור שיפוץ בגיר

איפה בדיוק ראית שהגיר עבר שיפוץ ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צחי,

לא עבדו עליך.

התקלות ברכב תוקנו, כלמוביל לא יתעסקו בשטויות.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...