Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

השאלה שנשאלת, לא כמה, אלא למה, ובאיזה רכב מדובר?:

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב הוא ניסן אלמרה 2003, אצלי כחודשים, עדיין באחריות של המכון בדיקה. לפי דעתי המכון התרשל בבדיקה משום שהיו בעיות של צריכת שמן מופרזת וקרתועים ב-100 קמ״ש, המכון לא עלה על זה, אני סידרתי את זה בסוף במוסך מרכזי במחיר של 400 ש״ח, החליפו אטם מכסה שסתומים וגומיית נשם, הרכב לא מקרטע ולא צורך כלל שמן כעת. כרגע הרכב רועד בעמידה, המנוע לא עובד עגול, ובנוסף חוסר סחיבה משמעותית, הרכב לא מרגיש שהוא עם מנוע 1.8.

פורסם

למה שלא תפנה שוב למוסך המרכזי, שטיפל לך בצריכת השמן.

האם הרכה סחב היטב לפני החלפת אטם מכסה שסתומים ונשם?

בברכה

צביקה

פורסם

אז מדוע התמקדת בצריכת השמן בלבד, ולא הפנית את תשומת לבו של המוסך המרכזי, לבעיה האקוטית, של חוסר סחיבה?

האם יש בידך את העתק תוצאות המכון בדיקה, האם אתה יכול להעלות את זה לשרשור, או לצטט אחד לאחד את הנתונים שנבדקו והתגלו בבדיקה?!

האם הרכב נמכר מאדם פרטי, או סוחר רכב?

האם המוכר הפנה אותך למכון בדיקה, הוא פנית למכון מיוזמתך?

בברכה

צביקה

פורסם

האמת היא שכבר פתחתי שתי הודעות בקשר לרכב, אך עם שאלות שונות אך זהות.

זה קישור לאחד ההודעות שמצורף אליו הטופס בדיקה, כמו כן גם בהודעה הזו יש קישור להודעה הראשונה שפתחתי לגבי הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384622

האמת היא שהמכון בדיקה כבר היה מיואש ממני, כל יום הייתי איתם בקשר לגבי הרכב, התלוננתי רק לגבי זה שהרכב מקרטע ב-100 קמ"ש, לגבי הצריכת שמן, לא התלוננתי משום שבבדיקה היה רשום שריפת שמן במובילי שסתומים, אז הם היו מסירים מזה את אחריותם. כאשר הייתי במרכזי, שם התלוננתי על צריכת שמן וקרטועים ב-100 שמ"ש, המהנדס רכב שלהם ישר הבין שהקרטועים נובעים בגלל זריקת השמן וככה סותם ובעצם הרכב מקרטע, והאמת שהוא צדק כי מאז החלפת האטם ומכסה שסתומים וגומיית נשם הרכב לא צורך שמן ולא מקרטע.

אני כמעט בטוח שהרכב נקנה מסוחר, למרות שהציג עצמו כאדם פרטי, את המכון בדיקה אני בחרתי, החשד שלי בגלל שהרשיון רכב לא היה רשום על שמו.(טעות של לחוצים).

פורסם

עדכון:

הייתי היום במוסך מרכזי של סקודה (מנהל העבודה שם קרוב משפחה) ביקשתי ממנו לבדוק לי קומפרסיה, בכל ה-4 צילינדרים יצא 150.

אך מה שמדאיג אותי זה ששני מצתים יצאו שחורים ממש כמו פחם (כאילו שמעולם לא הוחלפו) ושניים יצאו לבנים כאילו עם אבנית. כאשר אמרתי לו שהם הוחלפו לפני כחודש הוא לא האמין, המצתים נקנו בהילוך שישי, ניסן מקורי לפי האריזה.

האם יש קשר בזה שהם שחורים לבעיית צריכת השמן המופרזת? (הרי שהם היו מורכבים כאשר הייתה עדיין בעיה) ואם כן, או שלא, למה 2 יצאו מפוייחים ו-2 יצאו לבנים?

• תוכן חדש...