Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בבוקר בזמן הנסיעה נדלקו לי הנורות ABS וSERVICE בלוח השעונים.. לאחר חיפוש קצר באינטרנט ראיתי כל מני מספרים ומחירים שקשורים בבעיה זו אבל לא משהו ספציפי לרנו קליאו. האם למישהו קרה דבר דומה ויודע להעריך את הנזק?

בנוסף, רציתי לדעת אם למישהו יש איזה מקום מומלץ באיזור כפר סבא (כמובן חוץ ממוסך מורשה) שיכול להפנות אותי אליו לטיפול בבעיה.

תודה,

יוני.

פורסם

מענין במשפחה שלי זה גם קרה השבוע. והם לא בדיוק יודעים איך לפתור את התקלה.

מישהו נתקל בזה?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

טוב,

חיברו לי את הרכב למחשב..

בבדיקה יצא שיש בעיה במחשב של הABS (כמובן...) סה"כ כל הסיפור אחרי מע"מ - כ-2500 ש"ח.

בסופו של דבר אני לא מתכוון לסדר את זה... לכן אמשיך לנסוע ככה (רק קצת יותר בזהירות) - הבדיקה עצמה עלתה 500 ש"ח.

לידיעתכם..

פורסם
אה כן... ואל תקנו רנו בחיים....

מה אתה מדבר יש לי קליאו 2002 וגם לי הנורה הזאת דולקת מידי פעם, חבר בדק לי עם החיבור הממוחשב הזה ולא מצא כלום,

ממה שהבנתי מהבחור שממנו רכשתי את הרכב זה שהיה re-call לדג'בורד במהלך השנה הראשונה (הוא רכש מהחברה) ולכן יש סיכוי שזה בעיית חשמל וטו לא,

בכל מקרה כבר חצי שנה שהרכב אצלי ואני מאוד מרוצה ממנו, שקט מאוד, נח, לא רוצה לומר חסכוני מאחר שהרכב הקודם שלי היה פונטו 97 אז אין מה להשוות.

בקיצור לא איזה משווק של רנו פשוט מאוד מרוצה,

פורסם
מה אתה מדבר יש לי קליאו 2002 וגם לי הנורה הזאת דולקת מידי פעם, חבר בדק לי עם החיבור הממוחשב הזה ולא מצא כלום,

ממה שהבנתי מהבחור שממנו רכשתי את הרכב זה שהיה re-call לדג'בורד במהלך השנה הראשונה (הוא רכש מהחברה) ולכן יש סיכוי שזה בעיית חשמל וטו לא,

בכל מקרה כבר חצי שנה שהרכב אצלי ואני מאוד מרוצה ממנו, שקט מאוד, נח, לא רוצה לומר חסכוני מאחר שהרכב הקודם שלי היה פונטו 97 אז אין מה להשוות.

בקיצור לא איזה משווק של רנו פשוט מאוד מרוצה,

אוקיי תראה... אולי אצלך זה כן רק בעיית חשמל - אצלי מסתבר שזה קצת יותר מורכב.

דבר שני, יכול להיות שזה קריאת שירות רק לדגמים של 2002 (אם אני לא טועה זה אפילו צורה חדשה יותר,לא שזה בהכרח משנה)אגב גם אצלי הרכב חדש מהחברה ולא הייתה שום קריאת שירות בנושא.

דבר שלישי, מקוה שלא תצטרך לעולם לשפץ גיר.. כי אז דעתך תשתנה פלאים.

דבר רביעי, תאמין לי שאני לא היחיד שחושב ככה.. אולי נפלת על רכב שמור במיוחד. ולכן קבל את בירכתי :)

ודבר אחרון, עדיין אני לא חושב שהייתי ממליץ למישהו לקנות את הרכב הזה... זאת הרגשה אישית שלי.

פורסם

שמע אני יודע שלקליאו בכללי יש בעיות - יותר מהאחרות, אבל ביחס לקומפקטיות, החווית נהיגה מאוד טובה,

מבחינתי בכל אופן ואני לא איזה נהג משוגע..

אגב חשבתי שגם אתה עם הדגם של הצורה החדשה יותר, לא משנה, ברור לי למה לא תמליץ

פורסם

אם רק בדקו עם מחשב אז שחטו אותך במחיר במוסך מורשה הבדיקה עולה 280 + מע"מ, אגב הייתה לי קליאו כזאת באותה תקופה הידע שלי במכונאות וחשמל רכב היה בסיסי לגמרי, הלכתי לפרוקיה בטירה קניתי ב 600 או 400 לא זוכר בדיוק את המחשב ביחד עם כל היחידה והחלפתי לבד.

פורסם
אם רק בדקו עם מחשב אז שחטו אותך במחיר במוסך מורשה הבדיקה עולה 280 + מע"מ, אגב הייתה לי קליאו כזאת באותה תקופה הידע שלי במכונאות וחשמל רכב היה בסיסי לגמרי, הלכתי לפרוקיה בטירה קניתי ב 600 או 400 לא זוכר בדיוק את המחשב ביחד עם כל היחידה והחלפתי לבד.

וואלה..

לפי מה שאני יודע רק חיבור למחשב עולה 280.. זה שהם "עובדים" על האוטו (או עלי חח) זה לא נחשב? בתכלס האוטו היה שם איזה שלוש שעות.. אז אני לא באמת יודע מה הם עשו. שעות עבודה וכל מני כאלה לא נחשב?

בכל אופן, תודה רבה שהפנת את צומת ליבי.. כשאני אלך לשם מחר לקחת את האוטו אני אראה מה יש לו להגיד בנידון.

אגב אני, לצערי, לא מאלה שיתחילו לפרק מכוניות ולהחליף מחשבים.. בעיקר מחוסר זמן. כנראה שזה המחיר שאני משלם :shock:

• תוכן חדש...