Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סופר לנסר או אקסנט?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של עד 8000 אלו האופציות הכי טובות שמצאתי עד עכשיו:

 

סופר לנסר שנת 95 עם 132000ק"מ (יד 3)

ב- 7000 ש"ח

 

ויונדאי אקסנט גם מ- 95 עם 135000ק"מ (יד 2)

ב- 5,500 ש"ח

 

אנחנו די לחוצים בעניין, אשמח לתגובות. וגם להצעות נוספות שאולי לא חשבנו עליהם

העיקר הוא חיסכון בדלק ושיחזיק לטווח ארוך ללא טיפולים

 

תודה!

פורסם

לא הבנתי את דרישתך - "שיחזיק לטווח ארוך ללא טיפולים".

גם רכבים ישנים יש לתחזק, ואולי להקפיד יותר בכל מיני דברים.

האם הרכבים אוטומטיים ? אם כן - אני מציע לך, להקלה בעלויות תחזוקה, לחפש רכב עם גיר ידני (אחזקה יותר זולה וכן צורך פחות דלק).

לעניין ההשוואות בין הלאנסר לאקסנט - תלוי מי מהן במצב יותר טוב (מי תוחזקה יותר טוב ושניתן לראות זאת במסמכי טיפולים, מה שאנו קוראים "הסטוריית טיפולים").

alfa 156 2.5.

פורסם

ברכב בן 16 זה כבר יותר איך הם טופלו,וגם מזל.

 

לחברים שלנו הייתה אקסנט חדשה 96 עד סביבות 2005. הם היו מאוד מרוצים (1.3 ידני).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...