Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר קצת פרנואיד (וחובב קונספירציות?) שיודע שיחליפו המכשירים הסלולריים במקום העבודה שלו, אולם נאמר לו שהם יסופקו רק בעוד כחודשיים. לא שהוא לחוץ על החדשים, אבל הוא שאל אותי מדוע לדעתי זה לוקח חודשיים. כמובן שלא היה לי מושג, והוא כבר מתחיל לפתח תאוריות שיכניסו לחדשים יישומים של "מאחורי הקלעים", כגון האזנות לעובדים ע"י הבעלים, ניטור המכשיר ומיקומו ועוד ועוד.

ניראה לכם הגיוני?

חוקי בכלל?

למה באמת תהליך כזה לוקח חודשיים? מדובר ב- 10 מכשירים בסה"כ. הרי הספק מוריד מהמדף 10 מכשירים, מכייל ומשנה ואמור לספק. או שאני טועה?

תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה, אבל הבטחתי לו לברר.

פורסם

אולי עוד חודשיים נגמרת להם תקופת ההתחייבות עם המכשירים הקיימים ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
שיכניסו לחדשים יישומים של "מאחורי הקלעים", כגון האזנות לעובדים ע"י הבעלים, ניטור המכשיר ומיקומו ועוד ועוד.

ניראה לכם הגיוני?

חוקי בכלל?

אם זה מכשיר של החברה שניתן לו לשימושי עבודה.

אז חוקי ומותר למעסיק/בעלים של המכשיר, להתקין איזו תוכנת ניטור שהוא רוצה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כמו שכבר אמרו,אם זה מכשירים של העסק,זכותם לשים מה שהם רוצים בתוכם. אם חברך אדם ישר,בכל מקרה אין לו מה להיות פרנואיד,ואם הוא פרנואיד גם בחיים שלו,שיילך לטיפול:-D

לפעמים שיקולים של עסק לביצוע עסקאות לא קשורים להתחייבות או זמן אספקה אלא שיקולים אחרים כמו מיסים,המלצה של רואה חשבון לביצוע עסקה בזמן מסויים או סתם עיכוב לוגיסטי בין הספק ללקוח.

פורסם

אם זה סמארטפון אנדרואיד, שיצרוב לו מערכת הפעלה בגרסה אחרת (רום אחר) ואז המעסיק יכול ללכת לייצר ריבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

^ או טחינה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעסיק לא צריך להתקין כלום כדי לדעת איפה אתה

יש שירות שהוא שולח הודעת טקסט ומקבל מיקום מדוייק שלך

ואפשר לעשות זאת באופן יזום, נגיד כל שעה הוא מקבל הודעות על מיקום כל הצוות אחד אחד

כמו כן אפשר להגדיר שאם יצאת מגיזרה מסויימת בשעות העבודה הוא מקבל הודעה

נגיד אתה עובד בתל אביב ונסעת לרחובות

זה לא מצריך שום מכשיר מיוחד ועובד גם על סים דור 2

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם הוא פרנואיד שיעשה טריק ,

שים את הסים בסלולרי אחר , יעשה הפניית שיחה למכשיר האנדרוייד .

ככה בעצם המכשיר פיזית נמצע במקום X אבל השיחות עוברות למכשיר Y.

בהצלחה.

פורסם

לא צריך להיות פרנואיד. (אלא אם הוא עובד בשב"כ)

לרוב הסיבות כלכליות. (עוד חודשיים המחיר יהיה שונה/מחכים למכשיר מסויים שמתאים לעסק) ועוד ועוד.

בנוסף יש הרבה חברות שקונות מכשירים מחודשים בעלות אפסית ויתכן שכרגע אין כאלו במלאי.

פורסם

יש הרבה סיבות באירגונים לעיכובים (שאינך יודע), גם אם אחראי התקשורת/פלאפונים אומר למשל שיסופקו עוד חודש-חודשיים.

בתוקף תפקידי, אני מסייע למנהל מדור תקשורת בארגון גדול שאחראי גם על הסלולרים. זה כאב ראש לא קטן.

לפעמים לוקח הרבה זמן לסגור הסכמים עם חברות התקשורת הסלולריות, בקשר למחירי מכשירים, מחירי דקת שיחה, חבילות גלישה וביטוחים. בנוסף - הקטע של "מסלול משפחות" - שתלוי בוועד העובדים. איני מדבר כבר על האישורים שצריכים להגיע מהסמנכ"ל המתאים באירגון, ומברכת המנכ"ל לכל העניין.

ככל שהארגון גדול יותר - הביורוקרטיה גדולה יותר וזה ייקח יותר זמן. גם באירגונים קטנים (פרטיים) - כאשר הכסף יוצא ישירות מכיסי המנהלים/בעלים- ייתכנו עיכובים לברורים עד לקבלת המחירים המתאימים לקנייה (אם בכלל). זה במקרה שלך כנראה.

זה נכון שמי שהנייד שלו מקולקל/מתעכב בקבלת מכשיר חדש - לחוץ, אבל צריך לזכור שמדובר רק בפלאפון...כולה פלאפון.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...