Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב עשיתי תאונה. נסעתי בכביש דו סיטרי בעל נתיב אחד ליד הבית, הרכב שנסע מלפנים האט ועצר לפתע, לאחר כמה שניות שלא פנה לאותת ולא עשה כלום ,אלא פשוט עמד. אותתתי ובאתי לעקוף אותו, אלא שלפתע פנה הרכב לנתיב שלי על מנת להיכנס לחניה בלי להסתכל ובלי לאותת.

הוא מודה באשמה, הוא נתן לי גם את פרטיו

עכשיו הבעיה שלי, אין לי סוכן ביטוח. יש לי רק ביטוח חובה. אני אמור לבד לנהל את התביעה רק שאני לא יודע איך עושים זאת.

התקשרתי לחברת הביטוח שלו , שם אמרו לי שתוך 48 שעות יחזרו אליי.

בנתיים אני תקוע, הרכב לא יכול ליסוע, אני חושב שהגלגל הקדמי קצת התעקם ומשהו מפריע לו להסתובב

עזרו לי בבקשה

פורסם

קודם תיצור קשר עם הבחור שפגע בך ותשאל אותו האם הוא מעוניין לסגור את העיניין בניכם או שהוא בכל מקרה מערב ביטוח. בשביל שתדע האם להזמין שמאי או לא.

תגרור את הרכב למוסך, תזמין שמאי דרך המוסך שיעריך את הנזק ותתקן את הרכב. תשמור את כל הקבלות ותעביר לחברת ביטוח תביעה מסודרת. במידה והם יסכימו לשלם אז יצאת בזול, אחרת תצטרך לגשת לבית משפט ויקח הרבה זמן עד שתראה את הכסף.

בנתיים תאסוף כמה שיותר ראיות (עדים הקלטות של הבחור השני מודה) כדי שבמידה וחברת הביטוח תנסה להפיל את האשמה עלייך (עקיפה מסוכנת) יהיו לך מספיק הוחכות לבית משפט.

ד"א, למוסך ולשמאי מותר לך לפי חוק לתת צ'ק דחוי ל-90 יום. רק תבדוק אתם שזה מקובל עליהם, הרבה בעלי מקצוע "מופתעים" כשאתה מציין בפניהם את העובדה הזו.

במידה והבחור מחליט לסגור את העיניין ללא חברת הביטוח אז אתה חוזר על אותו תהליך רק ללא השמאי והוא אמור לשלם ישירות למוסך. (כדי למנוע ממך תביעות בעתיד שעשית עליו קומבינה והגדלת את הנזק כדי שישאר לך כסף בכיס)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דיברתי עם הבחור הוא הפעיל את הביטוח שלו כבר. הרכב שלו כבר במוסך

עכשיו בקשר לתיקון ,אין לי כסף לתקן את הנזק לרכב . בגלל זה אני תקוע ולא יודע מה עליי לעשות.

יש פיתרון ?

פורסם

כפי שרשמתי לך שלם כרגע בצ'ק דחוי ל-90 יום, אם הנהג דיווח לחברת הביטוח שלו שהוא אשם רוב הסיכויים שהם ישלמו את הכסף. במידה ואתה רואה שלקראת סוף התקופה חברת הביטוח שלו לא משלמת לך אז תלך לבנק שלך ותגדיל את המסגרת או שתקח הלוואת גישור.

אני לא מבין איזה פתרון קסם אתה מחפש לסיפור הזה, אתה רוצה שחברת הביטוח תשלם לך במזומן על הנזק??? כמו לכל דבר בחיים שלנו גם לתאונות יש בירוקרטיה. אם לא מתאים לך כל הסיפור הזה אז אל תסע באוטו וכך לא תהיה מעורב בתאונות שיצריכו ממך להתעסק בכל ההוצאות האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עצה חברית: תעשה ביטוח צד ג' - שלא יקרה בפעם הבאה שלא יהיה לך לשלם על הנזק של הצד השני...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הנזק שהעריך השמאי הוא כ7000 שקל.

שילמתי בצק דחוי למוסך ולשמאי לעוד 3 חודשים.

עכשיו אני די חושש שאיכשהוא החברת ביטוח הזאת לא תיקח אחריות על התאונה שהמבוטח שלה אשם בה, ושהוא אף הודה בפניי לאחר התאונה.

ואני באמת יעשה עכשיו ביטוח צד ג', זה פשוט חובה,חברה שימולב .תלמדו מהטעות שלי.

אם עכשיו אני הייתי האשם פשוט הייתי מתרסק.

עשו ביטוח צד ג'!!

פורסם

ואם אתה אביון ואין לך כסף לשלם תמורת התיקון - עשה ביטוח מקיף! נזק של 7,000 ש"ח אינו גדול ונדיר, ואם אין לך סכום כזה גם בהתראה של 3 חדושים עדיף להיות מבוטח, או לותר על הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברת הביטוח שמולה אני אמור לנהל את התביעה אמרה לי שאני צריך להביא :תצהיר חתום על ידי עורך דין שבגלל שיש ברשותי רק ביטוח חובה, אני כביכול לא מפעיל ביטוח שלי כנגד הביטוח של הנהג הפוגע. האם אני באמת חייב ללכת עכשיו לעורך דין ולשם לו על זה?

ואם אתה יכולים ליידע אותי בזכויות שלי, שחברת הביטוח לא תנצל את זה שאני לבד מנהל את התביעה, ואיכשהו תתנער מאשמה

פורסם

מן ההתנהלות של חברת הביטוח היא תשלם לך על הנזק שנגרם לך

אילו היה לך ביטוח מקיף הטופס של אי הגשת תביעה היה ממולא על ידי חברת הביטוח שלך.

כיוון שאין לך ביטוח מקיף הם רוצים לוודא זאת על ידי תצהיר שלך מאומת על ידי עו"ד.

את עלותו עליהם לשלם גם כן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודיע להם שאתה מוכן לשלוח להם תצהיר עצמי שלך בלי עו"ד, או לחלופין שיגידו לך לאן להגיע ותעשה זאת מול עו"ד שלהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בהנחה שחברת הביטוח לא תתנער לגמרי, עדיין היא יכולה לטעון לאשם תורם ולנסות את שיטת מצליח.[

במקרה כזה הם יציעו לך תשלום חלקי ואם לא מתאים לך, תתחיל בתביעה משפטית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם חברת הביטוח של הנהג הפוגע תנסה איכשהו להתנער מאחריות ולהסכים לשלם רק חלק מהסכום ולא את הסכום המלא, ואפילו אם לא יסכימו להחזיר לי הוצאות כמו שיחות טלפון רבות וארוכות עד אשר עונים , אם עונים במקרה הטוב, + הוצאת התשלום לעורך דין + עלות תיקון הנזק+ שמאי + ירידת ערך על הרכב.

אם לא ישלמו לי את כל הדברים האלו אני לא אהסס ואפנה לבית משפט בכל הכוח על מנת להשיג את הצדק

פורסם
אם חברת הביטוח של הנהג הפוגע תנסה איכשהו להתנער מאחריות ולהסכים לשלם רק חלק מהסכום ולא את הסכום המלא, ואפילו אם לא יסכימו להחזיר לי הוצאות כמו שיחות טלפון רבות וארוכות עד אשר עונים , אם עונים במקרה הטוב, + הוצאת התשלום לעורך דין + עלות תיקון הנזק+ שמאי + ירידת ערך על הרכב.

אם לא ישלמו לי את כל הדברים האלו אני לא אהסס ואפנה לבית משפט בכל הכוח על מנת להשיג את הצדק

בית משפט וצדק לא תמיד הולכים יד ביד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...