Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר קצת מוזר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד דבר שאני עושה ליפעמים ברמזורים:

עונה על שאלות טריוויה על האוטו מכל הסובבים אותי שרוצים גם אוטו כזה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת, אני פשוט רוצה לדעת.

זאת ה-156 השלישית שלך, כן? זה מלמד אותי שכסף לא חסר. עד כאן הכל טוב.

עכשיו אני מנסה להבין. אתה חובב מכוניות, חובב אלפות. קנית 156 ואחרי איזה שנה, שנתיים, בקושי נגמרת האחריות ואתה קונה עוד אחת.

למה?

כלומר, אוקיי, אתה חובב אלפות. אין לך בעיה של כסף, אולי תגוון? קנה איזו 147. למה לא?

אולי גם תחשוב על רכב אחר? שווה לנסות, לא? יצא לך לנהוג הרבה על ב.מ.וו, למשל? אולי תתלהב ממנה לא פחות? אולי מכונית אחרת?

אבל אז אתה הולך ושנה-שנתיים אחרי זה - קונה עוד 156!!

תבין, אני לא נכנס לך לכיס, אני סתם מנסה להבין את ההגיון פה. יופי, אתה אוהב את האוטו. אז תישאר איתו. למה לקנות עוד אחת ועוד אחת (ועוד אחת?) - החיים קצרים, למה שלא תגוון?

אם היה לי הכסף, הייתי קונה כל שנתיים-שלוש מכונית אחרת. פעם אלפא, פעם ב.מ.וו, פעם סובארו, פעם הונדה, פעם פז'ו וכן הלאה.

נסה לחשוב קצת מעבר לכל האהבה שלך לאלפא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ נושא (אחרי התפקעות מצחוק ארוכה מאוד).

אני מוריד את הווליום של הרדיו כדי שאנשים לא ישמעו את הזבל שאני שומע כשאני נוהג (כוורת, שירי להקות צבאיות, גידי גוב, אריק איינשטיין, THE CORRS, CHIEFTAINS, מוזיקת CELTIC באופן כללי, וגם כמה AUDIOBOOKS (ספרים שמישהו קורא אותם באנגלית וככה לא צריך לקרוא בעצמי).

פורסם

שם ניוטרל, מוריד את הרגל מהברקס ונח לי.

ואם יש לי כמה דקות פנויות, מעביר לשיר שהכי בא לי לשמוע עכשיו.

ככה אני נהנה לי ברמזורים...

*גם לי יש את המחלה כמו של פותח השרשור לנהל קרבות עיניים. :)

פורסם

שומעת מוסיקה, או מנהלת דיונים סוערים עם הסביבה (במיוחד בפקקים של הבוקר להרצליה פיתוח)... מסתבר שגג פתוח זה סוג של הזמנה לשיחה, גם אם החלונות סגורים עדיין אפשר לדבר איתך על כל דבר שבעולם.

דיונים על המוסיקה שאני שומעת באוטו (החל מ"יו, לאונרד כהן. עוד שומעים את זה בדור שלך?" ועד "אה, מה זה??!" כשאני שומעת Nightwish)

נהגי רכבים גבוהים יחסית(כאלה שיכולים להסתכל לי לתוך האוטו יותר בקלות... במקרה של המיאטה כל דבר שהוא מזדה 3 ומעלה) אוהבים לנהל דיון על זה שאני נוהגת באוטו ידני... ("וואו, זה ידני?" - "אהה, לא, זה ידית הילוכים דקורטיבית").

הורים משולהבים "תגידי כמה היא עלתה לך? אני רוצה לקנות כזאת לבת שלי" ("תשכנע אותה ללכת לעבוד בהיי טק, שתקנה לבד ואתה סע לטייל בדרום אמריקה במקום").

שורה תחתונה - אף פעם לא משעמם... ואם כן - תמיד אפשר להגביר את המוסיקה, או לשחק ב"האם יש פה מדבקה של חברת היי טק שלא שמעתי עליה".

פורסם

אני גר בנתניה, לכן את הזמן ברמזור אני מעביר בבדיקה שכל הדלתות נעולות, החלונות סגורים,

ועם הרגל על הקלאץ' בהילוך ראשון, בהמתנה לטמבל שיבוא מאחורה ולא ישים לב שיש אור אדום.

ולשאלתכם המתבקשת: לא, אני לא סובל מפראנויה, אני דווקא די נהנה ממנה... 8)

פורסם

קרב עיניים עם הנהג שלידך זה באמת כיף.

אבל אם יש משהו באמת גדול, זה הנהג הישן! אתם לא יודעים מה זה צחוק עד שלא ניסיתם את זה.

*חייב ליהיות במהירות שיוט בכביש ראשי עם תנועה זורמת, אחרת זה עוד יותר מסוכן!

אז ככה,

חלון פתוח, יד שמאל מרוחה עליו.

יד ימין נשענת על הכיסא הימיני למעלה.

ראש אחורה על המשענת, נוטה טיפה לימין

עם ברך ימין שולטים בינתיים בהגה, תיקונים קטנים וכדומה

והמפתח - עין שמאל עצומה!

במהרה יעברו לידכם מכוניות צופרות וצופרות וצופרות עם אנשים היסטריים עד מאוד בתוך הרכב. זה נראה אשקרה כאילו הנהג ישן! ואלוהים כמה שזה מלחיץ נהגים אחרים!

עשיתי את זה פעם ברמזור אדום בזמן שאני מחכה.

הנהגת משמאל צפרה, פתחה את החלון וצעקה לכיווני שאתעורר.

היא קיבלה צעקות כמו "למה את מעירה אותי? תגידי את בסדר בראש?!" ומשם כבר נסעתי כי היה ירוק.

אחלה של דרך לשעשע את עצמך במקרה של נסיעה בין עירונית לבד באוטו כשמשעמם.

GS300.

פורסם

1) נעצר ליד איזה יצור סנטימטר קדימה ממנו. הוא זז קדימה חצי מטר. אתה עוד פעם זז 51 סנטימטר, ואז הוא זז ומוצא את עצמו באמצע הצומת. ואז מגיע ירוק, ואתה עוקף אותו באלגנטיות ונעלם באופק.

2) משחק עם המתג של המתלים

3) מנמנם

4) מתעסק עם כיוון מושבים/מראות/מזגן

5) מחליף דיסק

6) מחטט באף/אוזן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תדאגו אני בטוח שאנשים עברו דבר או שניים מפתיחת השרשור והתבגרו כבר.

את האמת נדהמתי לראות את הילדותיות פה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני גר בנתניה, לכן את הזמן ברמזור אני מעביר בבדיקה שכל הדלתות נעולות, החלונות סגורים,

ועם הרגל על הקלאץ' בהילוך ראשון, בהמתנה לטמבל שיבוא מאחורה ולא ישים לב שיש אור אדום.

ולשאלתכם המתבקשת: לא, אני לא סובל מפראנויה, אני דווקא די נהנה ממנה... 8)

חזק ביותר! אהבתי :mm_yeah:.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

פעם היו שרשורים טובים :)

ולגבי לחטט באף - נראה לי אני היחידי שנמנע מזה. טוב, אולי חטאתי פה ושם, אבל רק ברכבים צבאיים :arrow::lol:

• תוכן חדש...