Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק זולה במפרץ חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהגעתי לעבודה תדלקתי בתחנה חדשה שנפתחה ברחוב השיש, בדיוק ליד התחנה הקיימת של דור אלון.

נדמה לי שהתחנה של טן.

בקיצור תדלקתי ב 6.95 לליטר, ובנוסף זה היה בשירות מלא.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בוקר טוב.

גיל, האם התכוונת לתחנה החדשה שנמצאת ליד תחנת דלק תפוז, ממש מתחת למנהרה?

איזו תחנה זו?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אני מתכוון לתחנה של טן (נדמה לי) שנמצאת ברחוב השיש במפרץ חיפה בצד שקרוב לחוצות המפרץ, בערך 100 מטר מהכיכר.

לידה יש תחנה שקיימת כבר כמה שנים של דור אלון.

פורסם

אם בתחנות זולות בחיפה עסקינן,

נפתחה תחנת סונול ליד קוקה-קולה, איזור צומת הטכני, הם טוענים בשלטי פרסום למחיר הכי זול בארץ.

חודש שעבר המחיר היה 7.02 או 7.06 אם אני לא טועה. עוד לא יצא לי לראות לכמה הם הורידו אותו אחרי ירידת המחירים החודש.

פורסם

סונול ליד הקוקה קולה באמת הכי זולים, אני לא תידלקתי שם כך שאין עדות לגבי האיכות.

בטן יש לי הנחה של 56 אג' בשירות מלא, ועוד לא היו בעיות בדלק, ממליץ!

משכנתא זה קל

פורסם

בדלק נעמן בצומת כפר יאסיף בכביש עכו קריות הדלק כרגע שירות עצמי 95 עולה 6.85

לצומת ליבכם :)

אגב תחשבו על האבסורד, שהורגלנו לחשוב ש6 נקודה משהו זה זול לליטר דלק.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סונול קוקה קולה- סולר הכי זול בארץ, אין עדיין עדויות לגבי האיכות אבל זה סונול אז לא צפויות הפתעות.

תפוז צ'קפוסט- 98 מזויף, רכב של חבר תדלק ונאלץ לשאוב את המיכל (הרכב מקבל רק 98). סולר- גרם להחלפת אינג'קטורים ומשאבה בלנדקרוזר, על סף סוף אחריות (מעל 10000 שח).

פורסם
אני מתכוון לתחנה של טן (נדמה לי) שנמצאת ברחוב השיש במפרץ חיפה בצד שקרוב לחוצות המפרץ, בערך 100 מטר מהכיכר.

לידה יש תחנה שקיימת כבר כמה שנים של דור אלון.

טעיתי בשם. התחנה נקראת תבור.

פורסם
אם בתחנות זולות בחיפה עסקינן,

נפתחה תחנת סונול ליד קוקה-קולה, איזור צומת הטכני, הם טוענים בשלטי פרסום למחיר הכי זול בארץ.

חודש שעבר המחיר היה 7.02 או 7.06 אם אני לא טועה. עוד לא יצא לי לראות לכמה הם הורידו אותו אחרי ירידת המחירים החודש.

תדלקתי שם ביום שישי לצערי.

המחיר המפורסם היה 6.75 (או 78? או קרוב).

יונות, לקחו ממני מחיר מלא, 7.35 כי "בא להם לתדלק לי את הרכב, וממילא שרות עצמי או מלא זה אותו מחיר".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השאלה באמת מה איכות הדלק של סונות ליד קוקה קולה הם באמת הכי זולים 6.75 לליטר דלק 95 במקום 7.20 ודלק 98 8.30 במקום 8.70 השאלה העיקרית מה האיכות ?

פורסם

אני תדלקתי בתחנת הדלק החדשה ליד קוקה קולה כבר שלוש פעמים, גם את האופנוע וגם את הרכב ולא נרשמו תקלות כלשהן בתחום הדלק (וגם לא בשאר המכלולים :-D).

הדלק שם באיכות ראויה.

קצת מעצבן שאתה חייב לחכות למתדלק כדי שיפתח לך את המשאבה אבל שווה לחכות במיוחד שהתחנה הזולה ביותר בסביבה (טן בצור שלום) לוקחת מחיר של 6.90 לליטר 95 אוקטן.

בשביל 15 אג' הפרש ודלק באותה האיכות זו עסקה משתלמת.

• תוכן חדש...