Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בחברת ליסינג.

שברולט אבאו 2007

68 אלף ק"מ

34 אלף ש"ח.

אחריות לשנה ממזגן עד מנוע. (9 דברים סה"כ)

הכל סבבה, חוץ מסוג הרכב.

מה אתם אומרים?

השברולט היא כזאת גרועה?

להתרחק ממנה? או לנסות את מזלי?

תודה

פורסם

לא מפתה. יש מודל 2008 במחירים האלה (כבר אנשים מתייעצים בפורום על הרכבים הנ"ל).

אם לא מפריע לך שהאמינות לא מדהימה (פה ושם חיישנים וכו') וגם הבטיחות מחפירה (כוכב וחצי) - אז לך על זה.

בתכל'ס - הרכבים האלה מהווים תחליף רק אם האופציה האחרת שלך היא רכב משנות ה-90 - אם התחרות היא למשל בין אביאו 2008 לבין אימפרזה 98 - הייתי הולך על האביאו.

אם אתה מעוניין בדייהטסו סיריון 2008 במחיר של 45K וחושב לחסוך קצת - אז המלצתי היא לא, באופן חד משמעי.

פורסם
מה אתם אומרים? עזוב

השברולט היא כזאת גרועה? כן

להתרחק ממנה? כמו מאש

או לנסות את מזלי? עדיף שתנסה את מזלך במשהו שלא יכול להרוג אותך. כמו לוטו למשל.

5 תווים.

V5

פורסם

שברולט אוואו -

הייתה לי כזאת חלופית למשך חודש.

נסעתי איתה כל יום מהמרכז לירושלים וחזרה.

גם באיזור נס הרים נסעתי איתה (לא למטרות כיף, אלא כי הייתי צריך).

מה אני חושב עליה:

1. מרווח - הרכב יחסית מרווח. מספיק מקום, גם אם אדם גבוה במיוחד יושב מקדימה יש מספיק מקום מאחורה.

2. מנוע/גיר - אחלה. באמת שלא היו לי תלונות. עלתה לירושלים כמו גדולה, בלי שום בעיה. מגיע למהירויות של 140+ בשקט.

3. איכות - הפלסטיקים מרגישים קצת זולים - אבל זה ככה בהרבה סופר מיני כאלו, ובנוסף לא נשמע שום קרקוש וכו'.

4. צריכת דלק - לדעתי בסדר גמור. אבל אני רגיל למנועים גדולים יותר. הוצאנו 1:14-15.

5. הנאה מנהיגה - לא. אבל מצד שני גם בהרבה אחרות לא. ככה שזה לא סעיף יוצא דופן.

בסופו של דבר די התלהבתי. שקלתי אפילו לרכוש אחת כזאת במקום הרכב הקודם. זולה לרכישה. זולה לאחזקה. מה רע?

ובכן - יש רק בעיה אחת שעמדה ביננו:

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

1.5 כוכבים במבחני ריסוק - זאת תוצאה שעברה מהעולם אי שם בשנות ה-90.

פורסם

פותח השרשור - בעצמך אמרת: הכל טוב חוץ מסוג הרכב.

זה רכב מיושן (אמנם משנתון חדיש). גם לטעמי הציון המאוד גרוע שלה בבטיחות מספיק כדי לפסול אותה.

(גם שכנים שלי קנו רכב כזה, דיי חדיש. איחלתי להם את כל הברכות שקונים רכב חדש, אבל לא היה לי לב, לומר להם שזו בעצם קנייה לא כ"כ מוצלחת. הבעייה היא שאותם אני מכיר, ואותך לא, והם כבר קנו את הרכב ואתה לא...).

מה הגג של התקציב שלך ? אני בטוח שניתן להציע לך רכבים לא פחות מוצלחים ובטוחים, עם התפשרות מסויימת על השנתון (קצת יותר ישנים).

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתה לי כזאת לכמה ימים. פיכסה. רכב נוראי, רועש, לא חזק, לא בטוח, ומזכיר רכב מאמצע שנות ה-90.

לא אהבתי אותה בכלל, בטח שלא מול פונטו ספייס, גרנדה פונטו, סיריון, מאזדה 2 וחבריהם. אפילו הפנדה שלי מרגישה לדעתי יותר טוב מהאבאו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...