Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמנות מושלמת להחליף דפדפן, בלי לשאול שאלות.

למה? ככה. פשוט תעשה את זה. אפילו אם יש פיתרון לבעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הזדמנות מושלמת להחליף דפדפן, בלי לשאול שאלות.

למה? ככה. פשוט תעשה את זה. אפילו אם יש פיתרון לבעיה.

אני לא מותר אל IE8,,,,

במקום לתקן פנצ'ר אתה מציע להחליף את המכונית.

פורסם

קלעת בול, פנצ'ר בדאצ'ה.:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי.

יש מצב שהדפדפן שלך לא יודע לאכול את ההצפנה של הyahoo mail

נסה בשביל הספורט לראות מה קורה אם אתה ניגש לGMAIL או לוואלה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
היי.

יש מצב שהדפדפן שלך לא יודע לאכול את ההצפנה של הyahoo mail

נסה בשביל הספורט לראות מה קורה אם אתה ניגש לGMAIL או לוואלה.

GMAIL עובד טוב.

מה שמעניין שאם אני מנסה להכנס ישירות לדואר זה עובד אבל דרך YAHOO.COM לא.

פורסם

יש כנראה בעיה עם קבלת אישור האבטחה של יאהו על ידי ה IE8.

עם ובלי קשר, מציע לך פיירפוקס עם תוסף שנקרא IE tab שמאפשר גלישה באקספלורר מתוך פיירפוקס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כנס לכלים,

אפשרויות אינטרנט,

מתקדם,

איפוס הגדרות INTERNET EXPLORER - איפוס.

תראה אם זה יעזור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

א) תפנה לספק האינטרנט שלך, ותוודא אם אין לך שירות סינון אתרים כלשהו. בלי קשר, יש להם גם כלים להשתלטות מרחוק על מחשב הלקוח, ובדיקת תקלה.

ב) בדוק אם לא מוגדר פרוקסי בדפדפן (לוח בקרה > אפש' אינטרנט > חיבורים > הגדרות LAN > להוריד את כל הV).

ג) אם יש לך ראוטר, נסה לכבות פיירוול/QOS.

ד) אתה עדיין משתמש בIE? בחיאת ראבק...

browser-war-epic.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...