Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאני מכיר ממוצא רוסי ואת כל השירות שלו העביר בתור ג'ובניק נכון לעכשיו עבר את כל המבחנים של המכבי אש! יאמר לזכותו שכושר גופני לא חסר לו והבן אדם עושה רושם טוב! כמו כן בודאות אין לו שום קומבינות במכבי אש או במקום אחר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הטעות של רובכם היא שאינכם מבינים (למען האמת גם אני מתקשה להבין) את המבנה של שירותי כיבוי האש.

ראשית - הכיבוי הוא גוף עירוני שכפוף לעיריה, מפקד התחנה מתמנה במכרז עירוני ונציבות הכיבוי יכולה אולי להמליץ בעניין הזה.

אם ישנו ארוע לאומי כמו בכרמל אזי נציב הכבאות יכול לקרוא לגיוס כבאים כללי - אבל זו רק המלצה.

גרוע מזה - גם אם צוות החליט להתנדב לאותו אירוע, בהחלט יתכן חוסר התאמה בציוד, יכול להגיע צוות עם צינורות מילימטריים ולהתקל בצוות שאצלו הצינורות הם לשם שינוי אינצ'יים... :shock:

לפיכך, אם בתחנה אחת הכבאים צעירים חסונים ומגולחים, יתכן תחנה סמוכה שמתנהלת לפי נורמות אחרות לגמרי ושם - מה לעשות - אולי תקני כ"א החדשים שהתקבלו שמורים לחברים ולא לאתלטים מובילים.

נ.ב. מעניין איזה וועד צהלי מסוגל לקרוא להחרמת הרמטכ"ל, כפי שעשו לנציב הכבאות...

פורסם
מה בדיוק נסית להוכיח בציטוט שהבאתי מפיך???

ידידי, אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, אז זהו ברווז.

כנראה שביחס להשקעה הנדרשת, להיות כבאי זה ג'וב אטרקטיבי, ולכן המקומות נשמרים לפרוטקציוניסטים.

לא יודע אם הנבחן אנטיפת ואיזה ריח נודף מפיו אבל זה שבחר להכשיל אותו בגין העדר כושר הוא אדיוט מושלם וחסר הבנה מינימלית. היה צריך לפחות להמציא תירוץ יותר מורכב, כזה שלא נראה נלעג על פניו.

כעת צריך פוליטיקאי ממוצא רוסי להרים את הכפפה ופתאום יתברר שהנבחן פשוט שבר את כל סקלות המדידה ויש ליצור סקלות חדשות.

מאחל לו בהצלחה, אם עדיין ירצה להתמודד המערכת המושחתת.

יוסי

אני עובד מול כיבוי אש הרבה שנים ומכיר די טוב את בית הספר לכבאות, העומדים בראשו ומקבלי ההחלטות.

הם מכשירים כבאים ובוחרים אותם לפי נתונים שהם מוציאים ממבחנים שונים. הם לא המעסיקים של הכבאים לאחר מכן ולכן גם לא אכפת להם מי האדם ומה מוצאו.

המעסיקים לאחר מכן הם איגודי הערים לכבאות ושם לא רק הדרישות משתנות אלא גם השכר והתנאים (אין משכורות אחידות לכבאים כמו לשוטרים למשל).

כבאי נדרש לכושר פיזי שונה משל אתלט. אצלם הדגש הוא יותר על סיבולת תחת משקלים גבוהים ופחות מהירות ריצה למשל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יהודה,

הבעיה העיקרית עם מה שכתבת שהיא פשוט לא עומדת במבחן המציאות!

אני מכיר את מרבית כבאי זכרון, מדובר בחברה צעירים, חסונים, בלי שום כרס ותכין את עצמך להפתעה, אפילו יש שם 2 רוסים שבאו פעם לחלץ לי חתול.

נכון, לדרגי המנהלה בד"כ יש כרס, אז מה, ראית מג"ד לאחרונה?

אין ספק שכל ענף כיבוי האש רווי פרוטקציה אבל לעשות מהם קליקה של ערסים שמנים זה פשוט לא לעניין, בטח לא עם הקורטוב גזענות שטרחת לתקוע בהודעה המקורית.

כשצועקים עד לב השמיים על כזה עניין פעוט (אני מבין שהוא חבר שלך?) צריך לזכור שאחרי 63 שנות עצמאות, עדיין לא היה למדינת ישראל ראש ממשלה מזרחי.

בד"כ הכתיבה שלך אחראית ומענינת, אבל פה נראה לי שסטית מהרגלך. במיוחד מפריע לי נושא הגזענות. התנצלתי פה מכיון שמישהו נפגע ( גם אם איני רואה ממה) אבל לא ציפיתי שעדיין יעלה הנושא של ראש ממשלה מזרחי. חשבתי שעברנו כבר את השלב הזה. את מי זה מענין? כשאיציק מרדכי רץ לראשות הממשלה בראש מפלגת המרכז , האם מישהו הצביע בעדו \ נגדו מכיון שהוא ממוצא מזרחי? לדעתי לא.

היתה פה ראש ממשלה אשה, אבל זה היה מקרה יחודי. לשיטתך נשים צריכות לבוא בטענות מדוע אין נשים ראשי ממשלה למרות שנשים הן כ 50% מהאוכלוסיה?

לגבי הכושר הגופני של הכבאים, גם אם בזכרון אין בעיה, עובדה שנציב הכבאות אמר שהכבאים מומחים במנגלים ובשקשוקה. יש לנו בעיה אפילו אם רק חלק מהכבאים שמנים (ומקבלים משכורות עתק).

האתלט שלא התקבל למכבי האש, מוסיף ענין וצבע לבעיה שעדיף לבריאותינו לצחוק עליה , מאשר לבכות (שזה מה שהיינו צריכים לעשות). במקום שיהיו משרתי הציבור , הם נותנים שירות גרוע, מקבלים שכר גבוה מאוד (הותיקים) ועוד דואגים לקבל פרוטקציונרים במקום את הטובים. מבחינה זו חזרנו לשלטון מפא"י בקום המדינה.

מישהו שאני מכיר ממוצא רוסי ואת כל השירות שלו העביר בתור ג'ובניק נכון לעכשיו עבר את כל המבחנים של המכבי אש! יאמר לזכותו שכושר גופני לא חסר לו והבן אדם עושה רושם טוב! כמו כן בודאות אין לו שום קומבינות במכבי אש או במקום אחר!

טוב שלא רק פרוטקציונרים מתקבלים.

אם ישנו ארוע לאומי כמו בכרמל אזי נציב הכבאות יכול לקרוא לגיוס כבאים כללי - אבל זו רק המלצה.

גרוע מזה - גם אם צוות החליט להתנדב לאותו אירוע, בהחלט יתכן חוסר התאמה בציוד, יכול להגיע צוות עם צינורות מילימטריים ולהתקל בצוות שאצלו הצינורות הם לשם שינוי אינצ'יים... :shock:

לפיכך, אם בתחנה אחת הכבאים צעירים חסונים ומגולחים, יתכן תחנה סמוכה שמתנהלת לפי נורמות אחרות לגמרי ושם - מה לעשות - אולי תקני כ"א החדשים שהתקבלו שמורים לחברים ולא לאתלטים מובילים.

נ.ב. מעניין איזה וועד צהלי מסוגל לקרוא להחרמת הרמטכ"ל, כפי שעשו לנציב הכבאות...

עצוב.

יהודה

פורסם
כשצועקים עד לב השמיים על כזה עניין פעוט (אני מבין שהוא חבר שלך?) צריך לזכור שאחרי 63 שנות עצמאות, עדיין לא היה למדינת ישראל ראש ממשלה מזרחי.

למזלנו.

היה נשיא מזרחי ותראה לאן הוא הגיע. :lol:

פורסם

לא נראה לי שזה מקרה שקשור למוצא, אבל משהו כן מאוד מסריח פה.

אני במקומו לא הייתי מנסה לערער או לנסות שוב - שילכו יחפשו. גם ככה מערך הכבאות בארץ שווה לת*ת, והם עוד דוחים מישהו עם כושר טיפ טופ. אני במקומו הייתי הולך לחברת הובלות, נראה לי להרים מקרר לקומה 10 בלי מעלית קטן עליו :)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בישראל ספורטאי כזה צריך להשלים הכנסה בעבודה

ברוסיה הספורט בוודאי היה מקצועו.

כל מבנה שירותי הכבאות הוא מבנה ארכאי , ורק פלא שמשהו בכלל עוד מתפקד שם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שיהיה לו בהצלחה מכל הלב.

מה שהכי כואב לי בסיפור הזה זה שאתלט כ"כ מוצלח צריך לחפש אפיקי פרנסה מחוץ לספורט, במקום להתמקצע בתחומו ולייצג את המדינה בכבוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...