Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעריב: אתלט , סגן אלוף ישראל בקרב 10, אבל מכבי אש לא קיבלו אותו כי לא עבר(?) מבחן פיזי .

798m.jpg798m.jpg798.jpg

בתגובות אפשר למצוא מה הסיבה האמיתית לכך שלא התקבל:

אם היה ערס ים תיכוני היה נבחר

אם אין לן קשרים-והוא לא יודע לבשל אוכל מרוקאי איך יתקבל.

הוא צריך קרוב משפחה בכבאות ורצוי מישהו מהוועד.

אם הוא היה ערס, הוא היה מתקבל! הבעיה היא שהוא סתם איזה רוסי

אה שכחתי... הוא צריך גם פרוטקציה

הייתי במיונים, עבודה בעיניים

כל הכבאים עם כרס, בקושי קמו מהכיסא

וסטיה יקירי אין לך קרובי משפחה במכבי האש ואינך חבר ליכוד מה הפלא

טוב הוא לא שוקל 150 ק''ג ואוכל כל ערב פרגיות בתחנה

ראיתם כבאי ממוצע על כסא לא יכול לעלות

יהודה

פורסם

יהודה, מבחני הכושר שם דורשים דברים שונים ממה שדורשת אתלטיקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבחור מתמודד בקרב 10 ונטען שהוא נכשל בטיפוס על סולם, לטענתו (ואני בהחלט מאמין לו) לא רק שהוא לא נכשל, אלא הוא הוביל את הקבוצה, לגובה כזה הוא לא צריך סולם - כי בקפיצה על מוט הוא חולף על סף הגובה בקלילות.

כניראה שהוא נכשל בבוחן הפרוטקציה - וזו - אתם חייבים להודות - סיבה מספקת לפסילה... :shock:

פורסם

חייב לציין שזה נושא חסר טעם.

מה הקשר למרוקאים או יוצאי עדות המזרח? כולנו ערסים?

אני חצי מרוקאי, לא ערס,לא שמן ולא יודע אפילו לבשל- מהם סיכויי הקבלה שלי ? (אני כן שחום אם זה מוסיף למשוואה)

דיון ממש מיותר. :mm_shocke

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני מצטער שהתגובות שציטטתי מובנות כך.

אוכל מרוקאי ופרגיות הם אוכל טוב שכולנו אוכלים ושמופיע בהקשר שהכבאים שמנים וללא כושר גופני.

ערס (כפי שאני מבין) זה טיפוס תוקפני, פרימיטיבי עם רמיזה לפשע, ולא קשור למוצא.

היו שם גם תגובות גזעניות , כפי שניתן לראות במקור , וברור שלא התיחסתי אליהם.

בסה"כ התגובות משקפות מה שכתב פה דורקי - צריך פרוטקציה והמכרז הוא למראית עיין. עצוב.

ושוב סליחה, ואולי זה ליקוי שלי שלא חשבתי איך זה יכול להתפרש

יהודה

פורסם
יהודה, מבחני הכושר שם דורשים דברים שונים ממה שדורשת אתלטיקה.

חלאס...

יש משהו שכבאי יכול לעשות ומתעמל מקצועי בקרב 10 לא?

מה הקשר למרוקאים או יוצאי עדות המזרח? כולנו ערסים?

עזוב, השתייכות מזרחית גוררת פרוטקציה, זה חידוש. עברנו ממבחן בוזגלו למבחן בוריס... התקדמנו :lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתמודד בקרב 10 צריך לטפס לקומה עשירית עם 30 קילו על הגב ומעיל שיהיה חם איתו אפילו בסיביר?

אני למשל אף פעם לא יכולתי לרוץ יותר מכמה מאות מטרים אבל לא היתה לי בעייה ללכת 40 ק"מ עם פק"ל עכביש ומשקפת 20X120 על הגב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חלאס...

יש משהו שכבאי יכול לעשות ומתעמל מקצועי בקרב 10 לא?

עזוב, השתייכות מזרחית גוררת פרוטקציה, זה חידוש. עברנו ממבחן בוזגלו למבחן בוריס... התקדמנו :lol:

זה ממש לא חידוש, לא ראית את "האח של דריקס"? הסרט הזה היה ועודנו הרבה יותר מציאותי מכל מיני פיקציות תקשורתיות כמו מבחן בוזגלו. התקשורת אוהבת להראות שדופקים את השחורים כי משום מה חושבים שזה מצטלם יותר טוב. האמת היא שבמדינה שלנו בהמון תחומים דופקים דווקא את הלבנים, וזאת רק דוגמא אחת.

פורסם
מתמודד בקרב 10 צריך לטפס לקומה עשירית עם 30 קילו על הגב ומעיל שיהיה חם איתו אפילו בסיביר?

אני למשל אף פעם לא יכולתי לרוץ יותר מכמה מאות מטרים אבל לא היתה לי בעייה ללכת 40 ק"מ עם פק"ל עכביש ומשקפת 20X120 על הגב.

תעשה לי טובה...

בטח שמתמודד בקרב 10 יכול לעשות זאת יותר טוב מכל כבאי שתביא לו (מדובר על מישהו בגובה 1.90...).

יש לו יותר סיבולת ויותר כוח.

זה שאתה לא יכול לרוץ קשור יותר לטכניקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה בדיוק נסית להוכיח בציטוט שהבאתי מפיך???

ידידי, אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, אז זהו ברווז.

כנראה שביחס להשקעה הנדרשת, להיות כבאי זה ג'וב אטרקטיבי, ולכן המקומות נשמרים לפרוטקציוניסטים.

לא יודע אם הנבחן אנטיפת ואיזה ריח נודף מפיו אבל זה שבחר להכשיל אותו בגין העדר כושר הוא אדיוט מושלם וחסר הבנה מינימלית. היה צריך לפחות להמציא תירוץ יותר מורכב, כזה שלא נראה נלעג על פניו.

כעת צריך פוליטיקאי ממוצא רוסי להרים את הכפפה ופתאום יתברר שהנבחן פשוט שבר את כל סקלות המדידה ויש ליצור סקלות חדשות.

מאחל לו בהצלחה, אם עדיין ירצה להתמודד המערכת המושחתת.

יוסי

פורסם

המקופחים מעבירים את הקיפוח הלאה ,זה לא חדש שיש אפליה כנגד יוצאי בריה"מ במיוחד מיוצאי עדות המזרח .

הרגשתי/ראיתי/נשמתי את זה לא פעם ולא פעמיים .

פורסם

מקרה מוזר ביותר. בתור זה שתמיד מדבר פה על היחס לקהילה הרוסית, אני דווקא חושב שהפעם זה לא העניין.

או שזאת דרך מקורית למצוא ספונסרים, או שיש דברים אחרי בגו', אבל אני בספק אם הבחור הופלה על סמך מוצאו.

אולי יש מספר מקומות "שמורים" בשירותי הכבאות, אבל אני בספק אם מישהו שם מופלה על בסיס גזע. לפחות ממה

שאני ראיתי, יש אצלהם לא מעט אתיופים ורוסים, והם מסתדרים יופי עם המזרחים והשאר.

ה-שאלה מבחינתי היא כמה זמן הבחור בארץ. האם הוא עשה צבא? אם לא, אז יכול להיות שהם סתם לא ידעו איך

להתמודד עם טיפוס כזה, והשתמשו בתירוץ הכושר הגופני בשלוף. מעניין מה באמת הלך שם במבחני הקבלה.

לחילופין, אולי הם רצו להימנע מלהעסיק אזרח שומר חוק בבית הזונות שלהם. זה בהחלט משהו שאני יכול להבין -

הדבר האחרון שהם צריכים שם עכשיו זה מישהו שישאל שאלות וינסה לעשות עבודה טובה, בארגון שדי ברור שאינו

יודע מוסר עבודה מהו, ומתנהל מכח האנרציה ועם כל המשמעת של סדנת רכב צבאית מלאה בנגדים.

פורסם

נציב הכבאות שחר אילון התבטא בעניין, הוא אמר שהבחור כשל ( :shock: ) בבחינה, אבל כמובן שניתנת לו אפשרות לבחינה חוזרת ומי שרוצה להיות כבאי - בסוף יהיה כבאי.

בקיצור - נראה לי שעכשיו איש כבר לא יעז להכשיל את הבחור.

פורסם
נציב הכבאות שחר אילון התבטא בעניין, הוא אמר שהבחור כשל ( :shock: ) בבחינה, אבל כמובן שניתנת לו אפשרות לבחינה חוזרת ומי שרוצה להיות כבאי - בסוף יהיה כבאי.

בקיצור - נראה לי שעכשיו איש כבר לא יעז להכשיל את הבחור.

מקווה שאתה צודק.

אבל לנציב הכבאות אין הרבה כוח, ומפקדי התחנות לא מתרגשים ממנו ( אולי בגלל שהוא לא עומד בתקן של כרס גדולה :wink: )

ציטוט:

ועד כבאי האש שיגר מכתב חריף נגד נציב הכבאות, רב טפסר שחר איילון...

הכבאים דורשים התנצלות מנציב הכבאות החדש, שחר איילון, לאחר שמתח ביקורת על הרגלי הכושר והאכילה של הכבאים וזקף לעצמו הישגים.

"הכבאים מומחים במנגלים ושקשוקה", אמר לפני מספר שבועות בראיון עיתונאי תוך שהוא מתנשא ופוגע בהם. במכתב שפרסמו הכבאים נכתב "אנו מסתייגים ומביעים מחאה חריפה". בערוץ 10 דווח הערב כי ועד הכבאים הודיע לנציב כי אם לא יתנצל עד מחר יוכרז כאישיות בלתי רצויה."

לצערנו הסיכוי הוא שועד הכבאים יעשה לו דווקא.

יהודה

פורסם

יהודה,

הבעיה העיקרית עם מה שכתבת שהיא פשוט לא עומדת במבחן המציאות!

אני מכיר את מרבית כבאי זכרון, מדובר בחברה צעירים, חסונים, בלי שום כרס ותכין את עצמך להפתעה, אפילו יש שם 2 רוסים שבאו פעם לחלץ לי חתול.

נכון, לדרגי המנהלה בד"כ יש כרס, אז מה, ראית מג"ד לאחרונה?

אין ספק שכל ענף כיבוי האש רווי פרוטקציה אבל לעשות מהם קליקה של ערסים שמנים זה פשוט לא לעניין, בטח לא עם הקורטוב גזענות שטרחת לתקוע בהודעה המקורית.

כשצועקים עד לב השמיים על כזה עניין פעוט (אני מבין שהוא חבר שלך?) צריך לזכור שאחרי 63 שנות עצמאות, עדיין לא היה למדינת ישראל ראש ממשלה מזרחי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...