Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש כאן אנשים שביטחו את הרכב שלהם בביטוח מקיף שהוא לא הפניקס?

אני שואל כי הפניקס עושה לי בעיות ומתנה את הביטוח בשער חשמלי ותקרה מקורה?

נאמר לי שרק הם מבטחים רכבי אספנות ולכן הם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.

אבסורד!!!

אני אשמח לשמוע מכם

תודה,

מאיר

פורסם

עד כמה שידוע לי אכן הפניקס הינה החברה היחידה שמבטחת רכבי אספנות וגם לביטוח שלהם יש הרבה מגבלות מטופשות שהופכות את הפוליסה לדיי בעייתית . גם אני סבלתי מתנאים " בעיתיים" כמו שלך ודרשו ממני שער חשמלי אחרי שיחה עם סוכן הביטוח הם הסכימו במקום שער על התקנת עמוד חניה , סנדל לגלגלים או קשירת הרכב עם מנעול מסיבי לעוגן רציני.

אני חושב שזה הפיתרון הריאלי ביותר אם אינך רוצה להתקין כעת שער חשמלי .

נ.ב

ההקשחה של תנאי הביטוח הגיע רק בשנה האחרונה ע" הפניקס בטענה שנגנבו הרבה רכבי אספנות לאחרונה, אותי כמבון לא ידעו ששינו את תנאי הפוליסה ולמעשה שילמתי תקופה את הפוליסה בלי להיות באמת מכוסה כי לא עמדתי בתנאי ההגנה על הרכב ... אין תחרות במוצרי החלב , בחלקי החילוף וגם לא בין חברות הביטוח - לכן אכלנו ונמשיך לאכול חרא כמעט בכל תחום .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בין חברות הביטוח יש תחרות חריפה

סגמנט מכוניות האספנות הוא זניח ולכן לא כדאי לחברות הביטוח להתעסק בכך ורק הפניקס "נחמדים" ומוכנים לבטח . נקודה לזכותם.

כמובן שלכך מיד מצטרף המקל, בדמות מחיר , ותנאי מיגון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סגמנט מכוניות האספנות זניח גם בבריטניה ביחס למכוניות המודרניות בשימוש יומיומי.

בכ"ז להלן הפרטים של הפוליסה שמכסה את הרכב שלי מסוג אלפא ג'וליה משנת ייצור 76

גילוי נאות - לרכב הגה בצד השמאלי דבר שלדעת רבים (רבים בישראל הכוונה) הוא מסוכן ביותר.

ביטוח מקיף עד לשווי מוסכם של הרכב (11K ליש"ט). השווי מושג ע''י מכתב שנשלח ממוסך מתמחה בדגם שמציין את הערכתו לשווי הרכב. שווי הרכב לצרכי ביטוח בהתאם להערכת המוסך המתמחה בדגם.

ביטוח שמשות.

מותרת תנועה למקום העבודה וחזרה באופן יומיומי גם בין 7 ל-9.

קילומטרז' בלתי מוגבל.

ביטוח גרירה מכל מקום לכל מקום בבריטניה.

ביטוח גרירה מכל מקום באירופה חזרה לבריטניה עד ל-60 יום ללא תוספת תשלום.

אין תנאי לחניון לילה מקורה/שער חשמלי.

הרכב לא צריך מיגון מיוחד או להיות מחובר בלילה לעוגן של נושאת מטוסים באמצעות חוליות מזחל של טנק.

כל זה במחיר המטורף של 134 ליש"ט לכל השנה.

הנה לנו מעט פרספקטיבה, פוליסת ביטוח ממדינה אחרת שנמצאת על אותו כדור הארץ בדיוק.

לכן לדעתי לא מוגזם לבקש מחברות הביטוח בישראל קצת יחס ורצוי יחס נורמאלי, עבור שרות ביטוח בתשלום.

פורסם

אני מציע שבשלב שני תפרט את מחירי הבמבה , קוטג' ושאר המוצרים .......

גם שם דופקים אותנו ובגדול...:evil::evil::evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...