Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מאזרח זר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לרכוש רכב אשר בעליו הינו אזרח זר שעובד בישראל. הוא אמור לחזור לארה"ב וטוען כי מאחר ורכש את הרכב בארץ מהיבואן, הוא חייב שאבוא איתו למכס בראשון כי הוא חייב לשלם איזשהו מס על מנת להעביר אלי את הבעלות.

מישהו נתקל בזה או יודע במה מדובר?

תודה.

פורסם

אני יודע שתיירים קונים רכב ללא מיסוי מסויים ,אינני בקיא בכל הפרטים.

זה כמו שקונים רכב מנהג מונית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעיקרון הוא צודק, יש הבדלים בין סוגי האזרחים הזרים הרשאים לרכוש רכב ללא מיסים אבל אמור להיות תיעוד של מה שולם במחשבי הרשות.

בכל מקרה אם זה לא רכב מיוחד (בדרך כלל יש להם רכבים מיוחדים- ב מ וו סדרה 5 דיזל (בשנת 98 זה היה מיוחד) לנד קרוזר מפלצתיים מרצדס ג'י וכדומה) לא שווה להתעסק (בדיוק כמו יבוא אישי).

פורסם

אני מכיר מישהו שקנה לפני כמה שבועות אופנוע BMW מעובד שגרירות.

האופנוע שנת 2002 במצב חדש.

העבירו בעלות ושילמו מיסים.

סה"כ יצא לו יקר אבל היה שווה.

אייל

פורסם
בעיקרון הוא צודק, יש הבדלים בין סוגי האזרחים הזרים הרשאים לרכוש רכב ללא מיסים אבל אמור להיות תיעוד של מה שולם במחשבי הרשות.

בכל מקרה אם זה לא רכב מיוחד (בדרך כלל יש להם רכבים מיוחדים- ב מ וו סדרה 5 דיזל (בשנת 98 זה היה מיוחד) לנד קרוזר מפלצתיים מרצדס ג'י וכדומה) לא שווה להתעסק (בדיוק כמו יבוא אישי).

אם זה רכב משפחתי קומפקטי שנרכש כאן, שמור מאד ששמתי עליו עין, מדוע לא שווה להתעסק עם זה?!

1. אחרי העברת הבעלות בראשון, כשהוא מסדיר את עניין המס, אמורה להיות איזושהי בעיה? אמנם זה טרטור אבל אם אין ברירה...

2. האם יכולה לצוץ בעיה במכירה של הרכב בעתיד, כשהיד הראשונה היתה זר או שאין לכך כל משמעות שהיא?

• תוכן חדש...