Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדברים האלה אינם תורה מסיני.

פנדה משומשת כבר נמכרת הרבה מעל המחירון, במיוחד כשהיא מגיעה למחירים הנמוכים של סביבות 25 אלף ש"ח.

לצערי, חברות הליסינג המימוני הפכו את מחירון לוי יצחק ל-"תורה מסיני". מחירון הרכב בתום תקופת הליסינג נקבע על פיו. אפשר כמובן לקנות מהם את הרכב ולמכור אותו בשוק החופשי, אך זה מוסיף סירבול.

פורסם

לפותח השרשור - אם אין לך את המזומן לרכוש פנדה 2011 היום,

ובנוסף אתה חושב ששחיטת ערך הרכב ב3 שנים האחרונות מופקעת ביותר,

למה לא פשוט לקנות פנדה מודל 2008 וזהו?

תן לירידת הערך לעבוד בשבילך ולא נגדך...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם בדגמי 2008 גם יש 70 כ"ס או שזה 60? לדעתי בכאלה נתונים 10 כ"ס יכול להשפיע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפותח השרשור - אם אין לך את המזומן לרכוש פנדה 2011 היום,

ובנוסף אתה חושב ששחיטת ערך הרכב ב3 שנים האחרונות מופקעת ביותר,

למה לא פשוט לקנות פנדה מודל 2008 וזהו?

תן לירידת הערך לעבוד בשבילך ולא נגדך...

מספר סיבות:

1. אין לי הרבה כסף מזומן כרגע (בערך 15 אלף ש"ח). ליסינג מימוני מאפשר לי לקנות גם אם יש לי חלק קטן מהסכום (מישהו מכיר ליסינג מימוני לפנדה מודל 2008 ידני ?).

2. כמו שנאמר קודם, הפנדה 2011 היא עם מנוע משופר (69 כוח סוס לעומת 60 בדגמים הקודמים). זה אותו המנוע שהולך להגיע עם הדגם הבסיסי של הפנדה החדשה שתצא בשנת 2012.

3. אם אני קונה רכב 2008 זה אומר ללא אחריות יצרן. אם אחזיק את הרכב הזה עלולות להיות לי הוצאות על תיקונים שיקטינו את ההפרש מקניית רכב חדש.

4. עברתי בלוח יד 2 על הפנדות 2008 הידניות. שם אין משמעות למחירון לוי יצחק (אני חושב שיש לו משמעות רק עבור חברות הביטוח וחברות הליסינג). קודם כל יש ממש מעט פנדות כאלו בלוח. המחיר המבוקש הממוצע הוא מעל 50 אלף ש"ח, אלא אם כן הרכב היה בבעלות ליסינג, או שיש לו קילומטרז' גבוה במיוחד (90 אלף ומעלה). אם אני הולך להוציא חמישים ומשהו אלף שקל על דגם 2008, כבר עדיף לי להוסיף עוד 15 אלף ולקבל רכב עם 3 שנים אחריות יצרן, 0 קילומטר על המנוע, מנוע משודרג וצבע רכב שאני בחרתי (ולא אדום כי זה מה שמצאתי !)...

פורסם
אין לי הרבה כסף מזומן כרגע (בערך 15 אלף ש"ח). ליסינג מימוני מאפשר לי לקנות גם אם יש לי חלק קטן מהסכום (מישהו מכיר ליסינג מימוני לפנדה מודל 2008 ידני ?).

כמעט בכל סוכניות הטרייד אין תוכל לקבל מימון בסגנון הזה. 10-20 אלף ש"ח מקדמה במזומן, השאר בפריסה לתשלומים חודשיים קטנים יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו כן כשאתה קונה רכב חדש,אתה יודע בדיוק איך נסעו עליו,טיפולים,אין שום דבר קרוע,חסר,קומבינות למניהם,ואחחח הריח,אם רק הייתה פחית ריח כזאת..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...