Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של אישתי (מרצדס C240 משנת 98 ) ישנה דליפה במערכת המיזוג, לא ידוע מהיכן בדיוק הדליפה אולם ההנחה היא שהראדיטור הפנימי דולף, מבירור שעשיתי הבנתי כי עלות התיקון (החלפת הכל חוץ מהמדחס) תהיה 5K ויותר.

קיבלתי הצעה אחרת של תיקון באמצעות הזרמת חומר אטימה למערכת המיזוג בעלות של 1200 ש"ח אולם עלו מספר שאלות:

מכון המזגנים מציע אחריות מלאה על התיקון (לפחות בע"פ, אדרוש זאת בכתב) אך האם ניתן לסמוך על זה? לא הייתי רוצה שבמקרה של תקלה חוזרת ינפנפו אותי בטענה של דליפה חדשה או משהו דומה.

מבדיקה בפורום הבנתי כי זו אינה שיטה מומלצת אך לא הבנתי מדוע. האם האטימה אינה מחזיקה מעמד, פעילות מערכת המיזוג נפגמת או משהו אחר?

מישהו ביצע טיפול בשיטה זו? אשמח ללמוד מהניסיון המעשי.

אם וכאשר, היכן מומלץ לבצע זאת באיזור המרכז?

פורסם

אכן יש חומר לביטול שליפות המערכת המיזוג, החומר מאוד ייחודי ולכן יקר. לצערי אין לי ניסיון איתו כלל אבל עצם העובדה שמוכנים להתחייב לתת אחריות, מעיד כי למוסך יש ניסיון חיובי עם המוצר וישומו.

מה שכן, החומר לא ישים בכל סוג נזילה, במקרה של דליפות חזקות הוא לא יחזיק אז נשאל השאלה אם ידוע לך האם איבוד הגז אצלך היה מהיר מאוד או איטי?

פורסם

תודה דניאל, רציתי לדעת שלא עובדים עליי עם שמן נחשים או משהו דומה.

הגז דלף לאחר כחודש, נראה לי כי זו דליפה איטית. ובנוגע לאחריות, אני מקווה כי אתה צודק אך מניסיון קודם עם שימוש באחריות במוצרים שונים, בזמן ישום האחריות הופיעו לפתע סייגים שונים ומשונים כך שאני עדיין חשדן. בכל מקרה, אם אבצע את הטיפול אעלה את תוצאות ההצלחה/כישלון/ישום אחריות.

• תוכן חדש...