Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים אני מוכר את הסיאט לאון ומחפש משפחתית קומפקטית אחרת. מאחר והלאון (דגם ספורט) היתה מאובזרת יחסית, עם מנוע 1,800 ואיכות של VW, אני מחפש כיום משהו דומה.

התקציב המקורי שלי הוא כ-60 אלף ש"ח ואולם אוכל למתוח אותו עד ל-70 אלף אם אמצא אקזמפלר מתאים. לכן אני מתמקד בעיקר במודל 2007.

ההתלבטות שלי היא האם להמשיך עם רכב גרמני (אסטרה 1.8), ללכת על צרפתי (307XT 2.0 כאשר יש לי ניסיון טוב עם המגאן של אשתי), לנסות "אנגלי" (פוקוס גיאה 5 דלתות 2.0) או "להתפשר" על יפני (קורולה ראנקס 1.6 GLI שהיתה לנו כזו במשפחה בעבר, מודל 2004 או 2005, ונגנבה מאיתנו כעבור פחות מחצי שנה...).

הרכב הוא השני במשפחה ואמור לשרת אותי בנסיעותיי לעבודה (קו מודיעין-ירושלים) ופה ושם נסיעות לפגישות בתוך ירושלים. מעבר לכך טיולים, סופ"ש וכו' באחריות המגאן של אשתי. כך שלמרות שזה יראה מתאים, ה-C5 או הסניק לא רלוונטיות.

לכל הרכבים (למעט אולי הקורולה) 5 כוכבי ריסוק, בקרת יציבות, 6 כריות אוויר ושאר האלמנטים הבטיחותיים. לכולם מנועים בעלי נפח גדול מהממוצע בעלי 140 כ"ס בערך (שוב, למעט הקורולה) וכולם נחשבים למאובזרים פחות או יותר.

דרישות:

1. נוחות!!

2. איבזור מקסימלי (כרגע אני נהנה מסאנרוף, בקרת אקלים, מראות חשמליות מתקפלות ועוד ואולם אשמח לבקרת שיוט...)

3. עלויות אחזקה

זה מה שחשוב לי. תיאוריות על סחירות, אמינות וכו' לא מעניינות אותי במיוחד, כנ"ל גודל תא מטען או מרווח מאחור (להבדיל ממושה הנהג שחייב להיות מרווח, נוח ומפנק) וכאמור נושא הבטיחות נבדק על ידי כבר.

איזה רכב עדיף בהתאם לדרישותיי הנ"ל וגם לא יתקשה לעלות לירושלים מדי יום.

תודה על העזרה!!

פורסם

אני עולה הרבה את העליות של ירושלים עם 307 2.0 2004.

מרוצה מאוד. אני נהנה מהרכב מאוד מאוד.

אני מטפל בו בחלקים איכותיים ונהנה מהאמינות. הרכב נרכש לפני 3 שנים מלובינסקי טרייד ומאז חוץ מניקוי מצערת שנעשה במורשה ומצבר שהוחלף - הרכב נוסע ללא דופי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה יודע אולי אם בדגם XT שנת 2007 (2 ל') יש בקרת יציבות? שיוט?

בקרת שיוט התחילו להביא בשנת 2007. בקרת שיוט כמעט שבטוח שיש בשנים באלה ב-XT, ואם אין אפשר להוסיף.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...