Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שבוע ומשהו מחפש לסוזוקי סוויפט שנת 92 בולמי זעזועים במחיר הכי זול שיש..

מצאתי

KYB פרמיום (האריזה הכחולה) שלטענת "ים חלקי חילוף בע"מ" מתאימים לפג'ו 309 במחיר של 140 ש"ח ליחידה כולל משלוח ומע"מ.

הנה קישור :

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=347_1

אבל כשאותו המוצר נמכר לסוזוקי סוויפט פתאום המחיר קופץ ל290 שקל ליחידה, מה זאת הרמאות הפושעת הזאת לעזאזל?

והנה הקישור לשערוריה הזאת :

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=253_2

תקן אותי אם אני טועה בבקשה, אבל זה הוא אותו הבולם לא?

הרי חברות הבולמים לא יתחילו לייצר לכל רכב דגמים שונים.

זה הוא אותו הבולם כמעט בוודאות וכבר התקשרתי לשאול והוא אמר לי שזה KYB פרמיום אריזה כחולה, פשוט שוד לאור יום!!!

shocks-pic1.jpg

אני צריך את הבולם האמצעי אם אני לא טועה לפי המדריך הנ"ל להחליף בולם אחורי בסוויפט :

http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=10&t=44577

אפשר לראות בתמונה הזאת :

09080212.jpg

הימני זה החדש.

האם הם מוכרים את אותו הדגם של הבולם רק במחירים שונים כי זה למכוניות שונות?

הרי זה אותו הדגם...

תודה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

עכשיו הכל ברור, תודה לך יובל אני לתומי חשבתי שהבולמים הם אותם הבולמים לפי התמונות.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בדרך כלל חלקים לרכב א' לא מתאימים לרכב ב'.

בדרך כלל המחיר לחלק של מרצדס יותר יקר מחלק מקביל לסובארו, לא רק בגלל שזה חלק יותר טוב אלא פשוט כי זה מרצדס.

לפעמים מדובר על אותו החלק בדיוק, ומי שיודע יכול לקנות בזול.

דוגמה: מאוורר פנימי (של חימום/קירור תא הנוסעים) בוולבו 740 הוא מתוצרת ארה"ב ומותקן גם במכוניות אמריקאיות. כאשר מוכרים אותו לוולבו הוא עולה (בארה"ב) בערך $80, ולכן בעלי וולבו מזמינים מאוורר של שברולט שעולה רק $26... אותו מק"ט של היצרן, כלומר מאוורר זהה לחלוטין.

דני

פורסם

אני חושב שאם תחכה עוד שנה-שנתיים אתה תקבל במחיר של 50 ש"ח את הבולם לסוזוקי סוויפט - כי פשוט לא יהיו כאלה.

הגריטה די גמרה את כל המכוניות משנתון 91 ומטה, כמובן שכל דגם שנותרו ממנו יחידות בודדות על הכביש לא צורך חלפים יותר ואם נותר סטוק גדול - הוא יימכר בגרושים.

לא מדובר ברכבי אספנות, לכן המחירים ילכו וירדו על מנת להתאים את עצמם למצב הסוציו אקונומי של בעלי המכוניות והביקוש שהולך ונעלם.

פורסם

הנה דוגמה: מוסך צמפיון משרת גם סיאט פולקסוואגן ואוודי.

חלק זהה לחלוטין שתואם את שלושתם יעלה מחיר שונה בהתאם למותג. בוודאות מניסיון.

פורסם
אני חושב שאם תחכה עוד שנה-שנתיים אתה תקבל במחיר של 50 ש"ח את הבולם לסוזוקי סוויפט - כי פשוט לא יהיו כאלה.

הגריטה די גמרה את כל המכוניות משנתון 91 ומטה, כמובן שכל דגם שנותרו ממנו יחידות בודדות על הכביש לא צורך חלפים יותר ואם נותר סטוק גדול - הוא יימכר בגרושים.

לא מדובר ברכבי אספנות, לכן המחירים ילכו וירדו על מנת להתאים את עצמם למצב הסוציו אקונומי של בעלי המכוניות והביקוש שהולך ונעלם.

עוד שנה שנתיים השלדה כבר תספיק להשבר עם הבולמים הנוכחים :lol:

מה שיותר סביר שיקרה זה עוד חצי שנה גם שלי בגריטה...

למרות שאת האמת? זה הרכב הכי אמין שנתקלתי בו, ארבע שנים של אמינות מוחלטת!!!

והאוטו נסע כמעט 20 דקות בלי שמן במנוע בכלל ובלי מים ברדיאטור (אל תשאלו).

ומאז הוא כבר 8 חודשים נוסע כמו פנתר..

סוזוקי בהחלט שיחקו אותה והייתי ממליץ לכל אחד שמחפש חיסכון חיסכון ועוד חיסכון!

בס"ד

• תוכן חדש...