Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את עזרתכם בנושא שאני התחלתי לברר בימים האחרונים, אני וחברה שלי מתכננים שנה הבאה לטוס לארה"ב ובמקום לעשות את הכול בטיסות או בטיול מאורגן חשבנו לטייל לבד בארה"ב ולהשכיר רכב לרוב הטיול.

האם מישהו יודע את המחיר של השכרה לרכב בארה"ב(מצאתי מספר אתרים שנותנים מחירים לפי קטגוריה רק שאני לא מבין איזה רכב יש לי סיכוי לקבל באמת).

התכנון הוא להתחיל מניו יורק(ששם אין שום סיבה ברכב), לעלות צפונה לטורונטו ובשיקגו לתפוס טיסה לפלורידה ועכשיו מכאן מתחילה הדילמה, האם יש טעם לנהוג מפלורידה עד לווגאס(הכוונה האם יש משהו לראות בדרך) ומווגאס זה ברור שנהיה עם רכב.

אז אחרי שחפרתי קצת ובצורה לא ברורה(זה בסדר יש לי הפרעת קשב וריכוז) אז האם מישהו יכול לעזור לנו בנוגע למחירים שנדע כמה זה יכול לצאת. הדרישה מהרכב הוא משפחתי קומפקטי/סטנדרטי, חיסכון בדלק כמה שאפשר(אולי בפריוס?) ושהיה עד כמה שאפשר נוח עדיין יהיו נסיעות של 10 שעות.

תודה רבה מראש.

פורסם

תוכנית גדולה. אישית לא עשיתי דבר דומה, אבל אני מכיר אנשים שעשו זאת, רק לא שכרו רכב אלא רכשו בתחילת הטיול ומכרו בסופו.

יש לתחשיב כמה פנים, ואנסה להאיר משהו:

1. לכמה זמן תשכרו רכב, וכמה קילומטרים (או, באמריקאית, מיילים) בכוונתכם לנהוג. עד גבול מסוייםן סביר לשכור, אבל צריך לבדוק את העלות מול אפשרות רכישה ומכירה, כולל תוספת עבור קילומטראז' עודף אם יש מגבלה בחוזה השכירות.

2. כמה זמן אתם מוכנים לבזבז בדרכים. הזכרת נהיגה של 10 שעות, ובמרחקים שבהם מדובר תבזבזו הרבה ימים בכביש. השאלה היא אם לא עדיף לשלם תמורת טיסות ולנצל יותר טוב את הזמן לסיורים באתרים.

3. לבדוק אפשרות של שכירת רכב שישמש אתכם גם ללינה, לפחות תחסכו על מלונות (אם כי יהיה צורך לשלם לאתרי קמפינג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום אפריים, כאדם שעשה את ארה"ב מקצה לקצה פעמיים, פעם אחת באטובוסים ופעם שנייה על אופנוע הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לחשוב היטב מה אתה רוצה לראות שם בכלל. האם אתה טיפוס של מוזיאונים ואתרים עתיקים? האם אתה טיפוס מסיבות ומעדונים, האם אתה טיפוס של אתרי טבע וכיוצא בזה. אחרי שהחלטת, שב במקומות כמו סטימנצקי או חנויות למטייל שם ישנה ספרות בשפע ובדרך כלל בחינם. תמצא את האתרים שאתה מעוניין לראות וככה תוכל לתכנן את הטיול שלך. לגבי השכרת רכב, קח בחשבון שלא כל חברה תתן לך להשכיר רכב ולעבור איתו ממדינה למדינה ואם כן זה עלול לדרוש תוספת תשלום.אם אתה רוצה אתה יכול להפוך לחבר בממסי ישראל. דבר זה מקנה לך חברות במועדון הרכב האמריקאי AAA או בשמו טריפל A. חברות במועדון מקנה לך הנחות בבתי עסק ומלונות מסויימים, עזרה בתכנון הטיול והמסלולים, מפות חינם, ספרי הדרכה על כל עיר חינם וכיוצא בזה. כאמור, אני ממליץ לך בחום לתכנן את המסלול עוד מהארץ ולהחליט מה בא לך לראות מאשר להגיע לשם ולתכנן את הטיול שם.

אני נאלצתי לעשות את התכנון שם בפעם הראשונה אבל עזוב, זה היסטוריה וסיפור ארוך ומיותר בכל מקרה.

קח בתכנון שטיול מקצה לקצה ישירות זה באזור ה 4,000 מייל לכל כיון. אם אתה מתכנן לרדת לפלורידה אתה כמובן מוסיף לך מיילים לדרך. אגב, כל מייל אחד שווה ל 1.6 ק"מ שלנו. עלות הבנזין בימינו זה באזור ה $3.20-$3.50 לגלון שזה 3.78 ליטר בנזין. קח בחשבון כשאתה משכיר רכב בנקודה מסויימת אם אתה לא מחזיר אותו מאותו מקום ששכרת אותו אז אתה עלול לשלם תוספת על כך.

לגבי לינה, אתה צריך להחליט מה הסטייל שלך. אם אתה מוכן לישון בחדר סביר עם סביבה נקייה ומסודרת או זקוק לחדר פאר. אני הסתפקתי בחדר עם 4 קירות, מקלחת, טלויזיה לראות את תחזית מזג האויר וזהו זה. חדר נקי ברמה סבירה באזור ה $60 לזוג ללילה שזה נחשב זול. היו לפעמים זולים מזה וכמובן יקרים יותר מזה. למשל בסאן פרנסיסקו $100 ללילה לזוג נחשב זול יחסית. אז קח בחשבון. אם אתה מחפש רשת מלונות זולה מאוד יחסית, נקייה וחדרים זולים וכמעט לכל כיס אני ממליץ לך על רשת מלונות "מוטל 6". יש גם את הרשת "מוטל 8" שהם יותר יקרים.

כאמור, מוטל 6 יספקו לך חדרים ברמה סבירה,נקיים עם איבזור מינימאלי. אבל שמטיילים לכל כך הרבה זמן לא צריך יותר מדיי. בכל מקרה אני לא יודע מה התקציב שלך ומיהי בת הזוג שלך. יש כאלה שאם אתה לא ישן בהילטון או שרתון הן לא מוכנות ללון שם. אז הכל תלוי.

אם תרצה עוד מידע אני אשמח מאוד לעזור כפי יכולתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...